Educarea copilului Capricorn

Educarea copilului Capricorn

Educarea copilului Capricorn

  • Copilul Capricorn isi impune standarde inalte si face tot posibilul se le indeplineasca, constient ca eforturile depuse trebuie sa fie mari. Oricat de mult va dura, el va continua sa-si duca la bun sfarsit proiectul ignorand orice distragere a atentiei. In cele din urma el doreste apreciere, respect si sa fie luat in serios. 

  Copilul Capricorn

Perioda: 22 Decembrie - 19 Ianuarie
Planeta dominanta: Saturn
Element: pamant
Piatra de nastere: Onix
Culoare de noroc: Negru, Maro inchis
Metal: plumbul
Locuri prielnice: spatiile retrase, linistite


toate zodiile aici

Angajament si loialitate

Chiar si micii Capricorni simt nevoia sa faca ceva util cu timpul lor. Ei au o abordare matura si serioasa a vietii care nu i-i lasa lipsiti de griji, deseori fiind tratati ca adulti in loc de copii. Pana si cand se joaca se organizeaza.

  Mai cititi 


Talent in a organiza lucrurile

Fiind un semn de Pamant, Capricornul are capacitatea de a se tine de rutina impusa si de a planui si construi lucrurile cu grija si eficienta. Este o persoana demna e incredere, iar din acest motiv oamenii ii ofera mari responsabilitati.

Indeplinirea telurilor este importanta pentru copilul Capricorn.

Capricornul este un semn care tinteste sus. Copilul Capricorn isi impune standarde inalte si face tot posibilul se le indeplineasca, constient ca eforturile depuse trebuie sa fie mari. Oricat de mult va dura, el va continua sa-si duca la bun sfarsit proiectul ignorand orice distragere a atentiei. In cele din urma el doreste apreciere, respect si sa fie luat in serios. 

MAi cititi:

  Articole despre Psihologia Copilului

Mai multe despre psihologia copilului aici >

 Forumuri specializate ale comunitatii

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie.  Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Andra
    Andratrimis la 10/11/2008

    Doar o singura remarca am: atentie la greselile de ortografie: 'Ei au o abordare matura si serioasa a vietii care nu i-i lasa lipsiti de griji, deseori fiind tratati ca adulti in loc de copii'. Comentariu: in loc de 'nu i-i lasa' se scrie 'nu ii lasa'In rest, articolul este bun.O seara placuta va urez.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII