Exercitiile yoga practicate de Jennifer Aniston pentru un abdomen plat

Un abdomen plat prin yoga cu Jennifer Aniston

Un abdomen plat prin yoga cu Jennifer Aniston

  • Faptul ca Jennifer Aniston are un corp de invidiat este un adevar care nu mai are nevoie de nicio confirmare. Ce anume o face insa pe actrita sa arate atat de bine?

Faptul ca Jennifer Aniston are un corp de invidiat este un adevar care nu mai are nevoie de nicio confirmare. Ce anume o face insa pe actrita sa arate atat de bine? Unul dintre secretele aspectului ei il constituie exercitiile pe care le face sub indrumarea Lui Mandy Ingber, o experta in yoga, din Los Angeles, care se ocupa de imaginea mai multor staruri.

Daca vrei sa vezi cum functioneaza exercitiile yoga care o mentin in forma pe Jennifer, le poti practica tu insati. Pentru ca efectul sa fie complet, atat fizic, cat si spiritual, ai nevoie de un covoras special pentru yoga si de o oglinda in care sa iti vezi pozitiile.

Daca faci exercitiile in aer liber, pe marginea unei piscine in care se reflecta miscarile, atunci nu mai ai nevoie de oglinda. Pentru a avea rezultatele asteptate, fa cate doua seturi a cate 10 repetari ale fiecarei pozitii si adauga 40 de minute de exercitii cardio. Acestea din urma reprezinta cheia succesului absolut pentru ca ajuta la eliminarea grasimii de pe abdomen.

Pozitia scandurii oblice

Incepe cu partea stanga. Pune bratul stang si coapsa stanga pe sol, apoi ridica soldurile, astfel incat sa creezi o linie dreapta de la talpi la cap si ridica bratul drept spre cer. Mentine pozitia timp de 3 secunde. Reia pozitia initiala si reptea miscarea de 10 ori, apoi schimba bratul.


Pozitia scaunului rasucit

Stai dreapta, cu picioarele apropiate si mainile impreunate in pozitie de rugaciune. Indoiae genunchii pana cand coapsa este aproape paralela cu solul (ca si cum ai sta pe un scaun), apoi rasuceste-ti torsul spre dreapta, sprijinindu-ti cotul stang de exteriorul genunchiului drept. Mentine pozitia timp de 5 secunde, apoi revino la pozitia scaunului. Repeta miscarea spre partea stanga. Fa 10 repetari.

Pozitia genunchiului crescator

Din pozitia stand drept fa o fandare inapoi sprijinindu-te pe piciorul drept si ridicand bratele. Adu piciorul stang in fata, ridicand genunchiul la nivelul pieptului in timp ce lasi mainile in jos, odihnindu-le pe genunchi. Intoarce-te apoi in pozitia de fandare si reia miscarea de 10 ori.

Pozitia barcii

Asaza-te intinsa cu fata in sus, cu degetele de la picioare intinse si cu mainile intinse pe langa corp, astfel incat palmele sa fie orientate fata in fata. Fa o miscare asemanatoare abdominalelor, ridicand in acelasi timp umerii si picioarele, creand astfel forma unei barci. Mentine 5 secunde. Adu genunchiul drept la piept, tragandu-l cu ambele maini. Mentine 5 secunde. Schimba, aducand genunchiul stang la piept cu ambele maini si mentine aceasta pozitie inca 5 secunde. Fa 10 repetari.

Pozitia scandurii incrucisate

Incepe in pozitia scandurii (ca si cum ai fi facut o flotare si mentii bratele intinse). Ai grija ca incheieturile mainii sa fie in directia umerilor. Indoiae genunchiul drept si adu-l catre cotul opus. Mentine 3 secunde. Fa aceeasi miscare pentru genunchiul stang. Repeta de 10 ori.

 
Pozitia cainelui cu 3 picioare

Incepe luand pozitia cainelui, cu mainile si picioarele pe sol si sezutul ridicat. Ridica piciorul drept astfel incat sa formezi o linie dreapta impreuna cu trunchiul si bratul drept. Revino cu piciorul pe sol in pozitia scandurii, aducand apoi genunchiul drept spre frunte. Misca piciorul drept inapoi pentru a reveni la pozitia initiala. Fa 10 repetari, apoi schimba piciorul si fa alte 10 repetari.

Pozitia razboinicului invers

Stai in picioare cu picioarele departate, astfel incat calcaiul stang sa fie in linie cu arcada talpii drepte. Intinde piciorul drept pana cand coapsa piciorului stang este paralela cu solul. Ridica bratele la nivelul umerilor. Lasa bratul stang in jos, in timp ce pe cel drept il ridici spre cer. Intoarcete-te odihnindu-ti cotul stang pe coapsa stanga. Repeta miscarea de 10 ori, apoi schimba pozitia picioarelor.

 
Pozitia corbului

Din pozitia stand in genunchi, apleaca-te si pune-ti ambele palme pe sol, astfel incat umerii sa fie mai in fata decat incheietura mainii. Apleaca-te in fata si incearca sa incordezi abdomenul, astfel incat sa ridici picioarele de pe sol, atat cat poti, aducand genunchii in fata, la nivelul coatelor. Fa 10 repetari. Pentru a face exercitiul mai usor poti mentine degetele de la un picior pe sol.

5 diete recomandate de Supereva.ro


  Forum unde comentam cu placere si ne sustinem

 Diete si iar Diete ...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII