Bebelusii fericiti recomanda noua NIVEA Apa delicata de curatare!

Bebelusii fericiti recomanda noua NIVEA Apa delicata de curatare!

Bebelusii fericiti recomanda noua NIVEA Apa delicata de curatare!

  • Te-ai intrebat vreodata ce lucruri ii fac fericiti pe cei mici? Conform studiilor, primul an din viata bebelusului este vital pentru sanatatea si cresterea sa armonioasa. În această perioadă, el dobândeşte importante abilităţi de percepţie, comunicare şi învăţare, dezvoltându-şi intens latura emoţională. Astfel, atenţia, grija şi dragostea faţă de cel mic influenţează masiv creşterea sănătoasă a acestuia şi, în fond, fericirea lui.

Bebelusii fericiti recomanda noua NIVEA Apa delicata de curatare!

Te-ai intrebat vreodata ce lucruri ii fac fericiti pe cei mici? 

Conform studiilor, primul an din viata bebelusului este vital pentru sanatatea si cresterea sa armonioasa. În această perioadă, el dobândeşte importante abilităţi de percepţie, comunicare şi învăţare, dezvoltându-şi intens latura emoţională. Astfel, atenţia, grija şi dragostea faţă de cel mic influenţează masiv creşterea sănătoasă a acestuia şi, în fond, fericirea lui.

Orice interacţiune drăgălaşă sau gest amuzant se poate transforma intr-un joc distractiv și extrem de util în dezvoltarea puiuţului tău. De asemenea, simpla ta prezenţă reprezintă metoda perfectă de a binedispune copilul, în timp ce orice atingere blândă, orice vorbă dulce sau orice zâmbet larg îi acaparează atenţia şi îl face să se simtă iubit.

Da, toate aceste lucruri, aparent mărunte, îl fac pe cel mic fericit! Iar când toate acestea sunt completate de o piele curată şi catifelată, bucuria lui este deplină!

NOU: NIVEA Baby are grijă de fericirea copilului tău cu noua Apă delicată de curăţare ce îndepărtează eficient impurităţile, lănsând pielea bebeluşului curată şi împrospătată.

NIVEA Baby Apă delicată de curăţare

Datorită extractului natural de gălbenele, produsul ajută la prevenirea uscării pielii bebeluşului tău, hidratând-o în profunzime.
Dezvoltată în colaborare cu medici pediatri şi dermatologi, formula fără alcool, parabeni sau coloranţi, este uşor tolerată de cei micuţi, având un pH compatibil cu pielea acestora.    
Produsul se aplică pe o dischetă de bumbac pentru o curăţare cât mai delicată, nefiind nevoie de clătire.

Preţ recomandat: 21.91 lei, 750 ml 

 

Tema:

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Bebelusii fericiti recomanda noua NIVEA Apa delicata de curatare!.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori

Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori

Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste.
Alaptarea

Alaptarea

Cel mai bun cadou pentru bebelus: alaptarea. Probleme, bucurii si povesti de succes din timpul acestui timp special.
Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
Clubul scutecelor (1-4 ani)

Clubul scutecelor (1-4 ani)

Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 1 la 4 ani.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII