Exista un tratament eficace pentru pungile de sub ochi?

Exista un tratament eficace pentru pungile de sub ochi?

Exista un tratament eficace pentru pungile de sub ochi?

  • Depinde de ceea ce le-a cauzat, ne spune dr Lisa Donofrio, de la Yale University School of Medicine. Unii oameni au "pungi" întunecate din cauza alergiilor sau congestie, prevenind scurgerea normala de sânge din zona. Lipsa de somn, desigur, poate fi o alta cauza.

Exista un tratament eficace pentru pungile de sub ochi?

Depinde de ceea ce le-a cauzat, ne spune dr Lisa Donofrio, de la Yale University School of Medicine. Unii oameni au "pungi" întunecate din cauza alergiilor sau congestie, prevenind scurgerea normala de sânge din zona. Lipsa de somn, desigur, poate fi o alta cauza.

Pentru zonele umflate de sub ochi, cel mai bun lucru de făcut este de a va trata alergiile, sa dormiti suficient sau sa acoperiti zona problema cu produse cosmetice, a declarat Dr. Michael Reilly, un  chirurg facial, plastician, si reconstructiv de la Georgetown University Medical Center.

Pentru zonele intunecate sub ochi, el recomandă cosmeticele. Compresele reci și acidul tanic în pungi de ceai rece ar putea ajuta de asemenea, acestea contracteaza vasele de sange de sub ochi și reduce culoarea intensa, a spus el - o abordare care poate ajuta, de asemenea, persoanele care au pielea deosebit de subțire sub ochi. Dar cremele cu steroizi sunt o idee rea, ne informeaza Dr. Reilly, pentru că acestea pot subția pielea si mai mult, ceea ce va face cercurile intunecate mai proeminente in timp.

Tratamentele de actualitate, cum ar fi retinoizii, ar putea ajuta persoanele cu pielea subțire, spune Dr. Donofrio, "dar, în general, această cauză este destul de greu de tratat."

În cazuri rare, pielea de sub ochi devine colorata din cauza pigmentului natural al pielii sau a vaselor de sange permeabile. Tratamentele cosmetice, cum ar fi cremele și vitaminele ar putea ajuta, dar tratamentele cu laser care vizeaza modificări de culoare a pigmentului sunt în general mai eficiente, a adaugat ea.

Pungile de sub ochi pot fi, de asemenea, cauzate de depozitele de grasime suplimentare în pleoapa inferioara, care pot fi scoase printr-o procedura chirurgicala numita blefaroplastie.

Prea putina grasime, un lucru comun odata cu inaintarea in varsta, poate crea, de asemenea, un "jgheab" sub ochi (ochi infundati).

Cel mai important lucru pentru majoritatea oamenilor este de a avea grija de piele pentru a ajuta la menținerea elasticitatii și pentru a minimiza pungile care pot aparea odata cu inaintarea in varsta, a spus dr Scot Glasberg, presedinte al Societatii Americane a Chirurgilor Plastici și chirurg de la Spitalul Lenox Hill în New York City.

Nu fumati, dormiti suficient, reduceti stresul și limitati arsurile solare!

Trucuri cosmetice incredibile folosite de staruri

Trucuri cosmetice incredibile folosite de staruri

Felul in care reusesc starurile sa isi ascunda varsta in lumina reflectoarelor naste adesea zvonuri legate de practicile mai mult sau mai putin conventionale utilizate de stilisti in acest scop.…

Adevarul tulburator despre laptele procesat

Adevarul tulburator despre laptele procesat

Industria laptelui procesat cheltuieste milioane de dolari pe an comercializand mitul ca laptele pasteurizat si omogenizat, cat si produsele lactate promoveaza sanatatea, iar calciul din aceste…

Topul aditivilor alimentari de evitat

Topul aditivilor alimentari de evitat

Aditivii alimentari sunt substante adaugate intentionat produselor alimentare pentru a schimba culoarea acestora, de a o pastra, pentru a preveni rancezirea lor, pentru a pastra grasimile emulsionate,…

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII