Un mic dejun imbelsugat va mentine suplu: adevarat sau fals?

Un mic dejun imbelsugat va mentine suplu: adevarat sau fals?

Un mic dejun imbelsugat va mentine suplu: adevarat sau fals?

  • Studiul din Nutrition Journal releva ca, daca doriti sa piarda în greutate, trebuie sa aveti grija ce mancati din minutul in care va ridicati din pat.

Un mic dejun imbelsugat va mentine suplu: adevarat sau fals?

Studiul din Nutrition Journal releva ca, daca doriti sa piarda în greutate, trebuie sa aveti grija ce mancati din minutul in care va ridicati din pat.

Insa studiul din Nutrition Journal spune de asemenea ca, daca doriti sa pierdeti în greutate, trebuie sa aveti grija ce mancati din minutul in care va ridicati din pat.

Fals

Ni s-a spus de ani de zile ca consumarea unui mic dejun imbelsugat ne opreste din a manca prea mult mai târziu în cursul zilei.

Un studiu german pe 400 de subiecti a descoperit ca participantii au mancat cantitati similare de mancare la prânz si cina, indiferent de cât de mult au consumat la micul dejun.
 

autor: redactor SE - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2015

Interesant de citit:
8 modalitati de a prepara oul la micul dejun

Majoritatea persoanelor isi fac la micul dejun un ochi sau ou fiert, dar mereu arata la fel. Ce-ar fi sa schimbam un pic modelul? Dati o forma interesanta oului prajit sau fiert, si cu siguranta va va… ... citeste

10 Alimente bogate in magneziu

Este mult mai usor pentru unii sa ia o vitamina decat sa consume fructe si legume, insa preferabil este sa le consumam chiar daca unele nu prea ne plac! Se stie ca putem gasi magneziu in cacao, nuci,… ... citeste

Nutrienti care ajuta organismul sa elimine toxinele

Toxinele sunt substanțe otrăvitoare care provin din mediu sau sunt făcute de către organism. În general, organismul poate procesa cu ușurință și elimina… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII