Feminella Hereditum, protejeaza prezentul, daruieste viitorul!

Feminella Hereditum, protejeaza prezentul, daruieste viitorul!

Feminella Hereditum, protejeaza prezentul, daruieste viitorul!

  • Feminella® Hereditum® este un tratament inovator, bazat 100% pe principii naturale, cu beneficii dovedite in mastita! Feminella® Hereditum® amelioreaza durerea asociata mastitei din prima zi de tratament*.


    Feminella®
    Hereditum® conține Lactobacillus fermentum LC40 izolat din lapte uman. Destinat tratarii mastitei din perioada alaptarii, Feminella® Hereditum® reface echilibrul dintre bacteriile “bune” si cele “rele” din flora laptelui matern. De asemenea, ameliorand durerea specifică mastitei, Feminella® Hereditum® ajuta mama sa continue alaptarea.

Pe lângă beneficiile aduse mamei, Feminella® Hereditum® determină următoarele beneficii pentru bebeluș:

• îi fortifică sistemul imunitar;
• reduce incidența infecțiilor pulmonare și gastrointestinale la nou-născuți.

Este un probiotic care a demonstrat siguranță și a fost bine tolerat de bebeluși. Nu a prezentat efecte adverse, chiar și la 3 ani după administrare. Feminella® Hereditum® este unicul probiotic cu aceste beneficii asociate. În plus, datorită originii sale naturale, permite mamei să continue alăptarea nou-născutului, cu toate beneficiile pentru sănătate care rezultă pentru fiecare dintre cei doi.

Mastita este o inflamație a sânilor care se dezvoltă cel mai adesea în timpul alăptării, de cele mai multe ori în primele trei luni după naștere și poate fi însoțită sau nu de o infecție bacteriană.

Simptomele caracteristice mastitei sunt:

- durere în timpul alăptării,
- tensiune mamară,
- roșeață și creșterea temperaturii unuia dintre sâni,
- stare generală alterată, oboseală,
- frison și febră peste 39°C.

Află mai multe despre mastită de la http://www.alaptareprotejata.ro/hereditum/despre-mastita/ce-este-mastita

Feminella® Hereditum® - Mod de administrare

În prevenția mastitei: Administrarea în perioada alăptării reduce semnificativ incidența mastitei. Feminella® Hereditum® este o abordare eficientă în prevenția mastitei la femeile care alăptează. Prevenția poate fi făcută din ultimele luni de sarcină (ultimul trimestru) și continuată administrarea în perioada alăptării, cel puțin în primele 3 luni – perioada când sunt șanse crescute de apariție a mastitei.

În tratamentul mastitei: Feminella® Hereditum® este un preparat 100% natural, izolat din laptele matern, cu beneficii dovedite în mastită. Ameliorează simptomatologia dureroasă a mastitei din prima zi de administrare și reface echilibrul dintre bacteriile “bune” și cele “rele”, reducând volumul bacteriilor potențial patogene din laptele matern.

Doza recomandată este de o capsulă pe zi, după masă. Durata administrării este de minimum 21 zile, acesta fiind un timp minim necesar pentru demonstrarea eficienței.

Feminella® Hereditum® - unde se găsește?

Feminella® Hereditum® este un supliment alimentar și este disponibil în farmaciile din întreaga țară, fără prescripție medicală. În cazul în care urmează să devii mămică sau te confrunți cu mastita în perioada alăptării, mergi la cea mai apropiată farmacie și întreabă farmacista despre Feminella® Hereditum®!

 

Plimbă-ți bebelușul cu stil în timp ce te protejezi natural de mastită cu Feminella® Hereditum®!

Te invităm să intri acum pe pagina de concurs Feminella® Hereditum®, să ne trimiți o poză din această perioadă minunată a vieții, când te pregătești să devii mămică și poti câștiga unul dintre cele 4 cărucioare 3in1 Chicco Trio Sprint!

Inscrie-te in concurs acum.

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!