Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista

Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista

Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista

Chiar daca multi din cei care isi cauta fericirea nu incep Anul Nou cu o masina nou, un job nou, sau cu un premiu de loterie, exista un lucru pe care il putem face cu siguranta la inceput de An Nou; o noua Atitudine asupra propriei noastre vieti.  O perspectiva noua asupra propriului nostru destin. Iar aceasta perppectiva - sau Lisa de lucruri de indeplinit, pompos numita Rezolutie - ne poate umple de o energie noua. Iata Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista ...

-despre Lista de Lucruri de facut in 2016: de ce este important sa avem aceasta lista, veti citi:
Fericirea este un drum catre noi insine
La inceput de an - despre fericire
De ce este important sa avem Lista de Lucruri pentru noul an?
Iata lista de Lucruri de Facut in 2016
Despre fericire, merita citit si:

Fericirea este un drum catre noi insine

Fericirea este mai mult decat un concept. Fericirea este un drum spre noi insine. Si, tocmai pentru ca fiecare din noi merge pe un drum diferit, exista atat de multe teorii despre fericire si despre felul in care sa o atingi.

Fericirea nu este cadou pentru a fi transmisibil si nu depinde de altii. Nici macar de bani asa cum se chinuie altii sa ne spuna sau sa parafrazeze melodii ieftine de-ale lautarilor sau vedetelor obscure. Fericirea depinde de bani doar in masura in care banii te pot face fericit - insa acest gen de fericire este una primitiva, instabila si falsa.

La inceput de an - despre fericire

SI totusi de ce ne gandim mai mult la fericire la sfarsit si inceput de an?

Ei bine, pentru ca timpul ne puncteaza existenta si pentru ca traim in limitele sale. Poate tocmai de aceea, la sfarsit si inceput de an, mai mult ca in alte momente, avem si puteri magice asupra lui. Intr-un fel, atunci avem puterea sa il modelam.

Chiar daca multi din cei care isi cauta fericirea nu incep Anul nou cu o masina nou, un job nou, sau cu un premiu de loterie, exista un lucru pe care il putem face cu siguranta la inceput de An Nou; o noua Atitudine asupra propriei noastre vieti.  O perspectiva noua asupra propriului nostru destin. Iar aceasta perppectiva - sau Lisa de lucruri de indeplinit, pompos numita Rezolutie - ne poate umple de o energie noua.

De ce este important sa avem Lista de Lucruri pentru noul an?

Chiar daca pare temporara, aproape imposibila, stufoasa sau pina de lozinci, aceasta Lista ne poate canaliza catre propria noastra fericire. De fapt, aceasta lista este o introspectie extrem de sincera.

Un alt motiv pentru care este important sa avem aceasta lista de Lucruri de Facut in 2016 an este acela ca ne invata sa ne fixam o serie de destinatii pe care le dorim si sa avem mai multa incredere in destinul nostru. Iara acestea sunt motive suficient de serioase pentru a putea sa facem niste schimbari pozitive in viata noastra incepand chiar din prima zi a Noului An.

Iata lista de Lucruri de Facut in 2016

Care din aceste 14 obiective au loc si pe lista voastra?

Sa aveti un 2016 plin de fericire.


Despre fericire, merita citit si:

 

   Comunitate, Forumurile parintilor inteligenti 

Suntem parinti si invatam mereu: Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.

  LOUNGE DC:  Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

autor: Milena Sadova, redactor Desprecopii.com  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.