Tipul de femeie Angelina Jollie

Tipul de femeie Angelina Jollie

Tipul de femeie Angelina Jollie

  • Tipul de femei Angelina Jollie

Citeaste mai intai: 5 tipuri de femei pe care barbatii ar trebui sa le evite

Ce cred barbatii: Tipuri de femei de care trebuie sa fuga.

2. O Angelina Jollie

Angelina Jollie te poate face sa uiti ce adresa ai - inca de la prima intalnire. Navalnica, pasionala, cu chef nebun de sex .... Atentie, daca are si tatutaje si are unghiile (de la picioare si maini) vopsite cu oja de culoare foarte inchisa ... e cazul sa te gandesti bine ce faci.

Aerul ei misterios ascunde un secret obsedant pe care trebuie  sa-l descoperi. Inca o data iti spunem - aar ai grija: tipul Angelina Jolie este un dezastru. Arata minunat si e ceva legat de tatuajele ei nenumarate care te atrage... dar, asta e doar inceputul calvarului tau.

Sarmul tipului Jolie este insa ciudat: imagineaza-ti-o in salopeta si murdara pe fata de ulei de masina. Vei avea in fata ochilor o versiune feminina supersexy a mecanicului tau. E aventuroasa, are o latura salbatica si se simte bine pe motor dar pana la urma depresiile ei iti vor inunda sufrageria, dormitorul si viata in general. Asta ca prima lovitura pana cand vei gasi in casa 6 caini maidanezi si 3 pisici cu purici, adoptate.

Obsesia ei pentru moarte si astrologie gotica iti vor ruina in curand  zilele sfinte cum ar fi Seara de Luni cu Prietenii sau Meciurile de Cupa la fotbal. Pentru tine aceasta va fi o lovitura castratoare.

iata cele 5 tipuri de care un barbat trebuie sa se fereasca:

  • 1. O Zellweger
  • 2. O Jolie
  • 3. Femeia matura
  • 4. O Monica Barladeanu
  • 5. O Marie Curie

Va recomandam sa mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. nicu
    nicutrimis la 3/9/2009

    Adica noi barbatii ar trebui sa ne ferim de femei frumoase si sa le luam pe alea plictisitoare urate grase si anostece ii mai trist ca toate tipurile defemei enumerate mai sus au barbati stiva deci realiatea e alta decat cum crezi u ziariasta proasta si frustrata

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII