Tipul de femeie Monica Columbeanu

Tipul de femeie Monica Columbeanu

Tipul de femeie Monica Columbeanu

  • Tipul de femeie Monica Columbeanu

Citeaste mai intai: 5 tipuri de femei pe care barbatii ar trebui sa le evite

Ce cred barbatii: Tipuri de femei de care trebuie sa fuga un barbat.

2. O femeie de tipul Monica Columbeanu

O femeie de tip Monica Columbeanu.   Daca ai observat cacofonia din titlu esti aproape de drumul cel bun, daca nu, deschide bine ochii.

Daca alegi o tipa gen Monica Columbeanu - din start e clar ca tu esti genul de barbat Irinel Columbeanu. O puicuta tanara, cu atu-uri de tip sexual, iti poate suci mintile foarte repede - desigur daca ii oferi niste motive serioase.


 Daca miroase la tine bani, pozitie sociala sau politica, nu mai scapi de ea ca de un scai care se prinde de lana oii. In acest caz, tu esti oaia de aur. Ea scaiul.Nu crede in declaratiile ei de amor, acestea vor fi date uitarii in momentul in care ai sa devii somer sau disponibilizat. Vei plange lacrimi amare si ai sa intelegi asta prea tarziu.

Daca te tenteaza totusi o relatie serioasa cu o femeie mult mai tanara, imagineaza-ti ca o sa te scoata la discoteca, printre pustani care o sa te cheme: babacul. Sau o sa faca glume pe seama ta  - ma rog, depinde cat de mult iti place acest lucru si daca iti plac glumele nesarate. Inevitabilul se va intampla insa si va fi putin mai neplacut decat crezi tu.

iata cele 5 tipuri de care un barbat trebuie sa se fereasca:

  • 1. O Zellweger
  • 2. O Jolie
  • 3. Femeia matura
  • 4. O Monica Barladeanu
  • 5. O Marie Curie

Va recomandam sa mai cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII