Horoscop 2010 - Berbec

Horoscop 2010 - Berbec

Horoscop 2010 - Berbec

  • Va fi 2010 anul norocos pentru Berbec? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2010.

Berbec (Martie 21-Aprilie 20) -

Piatra norocoasa: diamant

Coloare norocoasa: rosu

Berbec celebru pentru 2010: Elton John

Zile in care sa fii atenta: Martie 1, Iulie 17, Noiembrie 14

Zone norocoase pentru 2010: afacerile si dragostea


Nativii din Berbec sunt cunoscuti pentru simtul lor de orientare. Trasaturile lor majore sunt asertivitatea, impulsivitatea, defensivitatea, energia.  Pasiunea este cea evidentiaza personalitatea Berbecului. Dar, nu este recomandat sa dominati Berbecul, deoarece pot rezulta probleme in relatie.

Berbecul evidentiaza importanta relatiilor cu oamenii in acest an. Toate realizarile, atat la locul de munca cat si in dragoste, sunt posibile doar in cooperare. Nu fi egoist, doar bazandu-te pe prieteni intimi ti se va oferi o oportunitate de a castiga mult si de a pierde putin.

Afaceri in 2010 pentru berbec

Horoscopul pentru anul 2010 marcheaza doua tendinte complet diferite in cariera profesionala a Berbecului. Noile miscari in mediul de afaceri care au fost initiate in toamna anului trecut vor fi in curs de dezvoltare, castigand forta si viteza. Nativii trebuie  sa isi mentina o minte deschisa si sa exploreze noi oportunitati, deoarece acestea vor aduce succes in viitor, rezolvand situatiile de criza care vor aparea la sfarsitul verii si in toamna anului 2010.

Neintelegerile cu partenerii existenti, care au inceput in trecut, vor ajunge la un varf de data asta. Este de asemenea posibil ca nativii din  Berbec sa piarda o suma importanta de bani sau anumite legaturi importante. Pentru oamenii de afaceri in zodia Berbec, 2010 prezice o reorganizare mare de lucruri, ca mutarea la un nou birou, reparatii, sau inceperea unor noi afaceri intr-un alt oras sau tara. Aceasta reorganizare inceputa la sfarsitul noului an, va putea tine chiar si pana in 2011. Daca sunteti angajat va trebui sa cautati un alt loc de munca, ca urmare a schimbarilor relatiei cu angajatorul.

Bani in 2010 pentru berbec

Pentru Berbec, pe plan financiar, anul 2010 nu va fi un an fara probleme. Vara si toamna sunt deosebit de nefavorabile, avand loc o lupta pentru o proprietate cu consecinte nedorite. Pentru unii dintre voi aceste procese vor fi conectate cu mediul de afaceri, iar pentru altii, cu viata privata. In orice caz, ar trebui sa fiti mai atenti in comunicarea cu oamenii si, de asemenea, atenti cu privire la bani si alte valori. Riscul de pierderi ar trebui sa fie minimalizat sau chiar exclus. Orice ai face, NU imprumuta bani!

Dragoste, familie pentru berbec in 2010

Viata ta privata va fi destul de agitata in acest an. Deci, va trebui sa iei in considerare si sa estimezi relatiile din trecut cu persoane care crezi ca sunt de incredere si care & nu. Horoscopul te avertizeaza despre o criza, posibil in dragoste si afaceri de familie. Daca in prima jumatate a anului sentimentele tale, mandria si vanitatea vor fi implicate, in a doua jumatate lucrurile vor fi puse deja in practica.

Disputele violente cu privire la proprietatea comuna si de cazare sunt foarte posibile. In toamna anului 2010, parintii vor avea probleme serioase cu copiii, care pot deveni brusc instrainati, chiar si cei mai mici pot fi extrem de obraznici. Oamenii singuri si cei dezamagiti in viata de familie sunt susceptibili in privinta unei noi povesti de dragoste. Este probail sa aveti probleme cu parintii mai  in varsta, deoarece acestia se pot imbolnavi. Fiind aproape de ei si ajutandu-i, mai tarziu eforturile tale vor fi pe deplin recompensate.

Sanatate pentru berbec in 2010

In noul an este posibil sa aveti parte de anumite probleme de sanatate, prin urmare, trebuie sa fiti atent cu corpul dumneavoastra si sa nu exagerati cu mancarea. Aceste recomandari sunt deosebit de relevante in toamna anului 2010.

Citeste si: Horoscopul carierei: Supereva Berbec

Horoscop 2010


BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19


TAUR
Aprilie 20 - Mai 20


GEMENI
Mai 21 - Iunie 21


RAC
Iunie 22 - Iulie 22


LEU
Iulie 23 - August 22


FECIOARA
August 23 - Septembrie 22


BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22


SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21


SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21


CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19


VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18


PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 Forum unde comentam cu placere

  • Astrologie si Horoscop

    Despre stele si fortele din jurul nostru.

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Subiecte tratate:

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII