Vindeca natural astmul cu suc de lamaie

Vindeca natural astmul cu suc de lamaie

Vindeca natural astmul cu suc de lamaie

  • Astmul este o afectiune respiratorie foarte frecventa, atat in ​​Statele Unite cat si in intreaga lume, si se estimeaza ca in jur de 300 de milioane de persoane sufera de aceasta boala la nivel global. Este deosebit de raspandita la copii si este numarul unu in topul urgentelor pediatrice.

Vindeca natural astmul cu suc de lamaie

Astmul este o afectiune respiratorie foarte frecventa, atat in ​​Statele Unite cat si in intreaga lume, si se estimeaza ca in jur de 300 de milioane de persoane sufera de aceasta boala la nivel global. Este deosebit de raspandita la copii si este numarul unu in topul urgentelor pediatrice.

Aceasta conditie respiratorie este marcata de crize periodice de inflamatie, numite si "exacerbari astmatice". In timpul uneia dintre aceste episoade, expunerea la un alergen sau iritant cum ar fi fumul sau un parfum puternic determina un raspuns imun la nivelul tractului respirator si acesta la randul sau duce la inflamarea si excesul de mucus in caile respiratorii, ceea ce face respiratia dificila. Exista o serie de medicamente prescrise sub forma de pastile sau inhalatoare care pot ajuta la tratarea acestei boli, dar exista si alternative naturale. Una dintre aceste alternative naturale este sucul de lamaie.

De ce este lamaia ideala pentru astmatici?

Atunci cand vorbim despre "de ce sucul de lamaie este un tratament atat de bun pentru aceasta afectiune", este important sa ne amintim ca exacerbarile astmatice se intampla din cauza unui raspuns imun. Lamaia poate ajuta la intarirea sistemului imunitar - si sa-l faca mai putin hipersensibil - datorita faptului ca aceasta contine cantitati mari de vitamina C si antioxidanti puternici. Acesta este motivul pentru care a fost folosita de mii de ani pentru a ajuta la tratarea unei varietati de infectii.

O alta componenta importanta a lamaiei in ceea ce priveste tratamentul astmului bronsic este acidul citric. Acidul citric este un mare detoxifiant si poate ajuta la curatarea organismul de alergeni si alte substante nedorite care pot declansa un atac de astm. Acidul citric, de asemenea, are proprietati antioxidante, care poate consolida sistemul imunitar intr-un mod similar cu vitamina C. Intr-un studiu recent, s-a constatat ca inhalarea limonenului, unul dintre ingredientele active din lamaie, a ajutat la reducerea inflamatiei cailor aeriene si deteriorarii cauzate de un atac de astm.

Adaugarea lamaiei in dieta

Pentru a fi eficienta, consumul de lamaie trebuie sa fie regulat. Vestea buna este ca exista multe moduri usoare pentru a o adauga in dieta. Acestea includ:

Se adauga suc de lamaie in apa plata, apoi se bea pe parcursul zilei
 Se amesteca suc de lamaie cu ulei de masline si se foloseste in  salate sau alte legume crude
 Se storce suc de lamaie intr-o ceasca de ceai cald sau un pahar de ceai rece
 Se foloseste suc de lamaie pe preparatele din peste

Cei care au astm, prin urmare, ar face bine sa se asigure ca, consuma in mod regulat suc de lamie.

Interesant de citit:
Dieta cu sirop de artar si lamaie

Dieta cu sirop de Artar si lamaie are rezultate spectaculoase daca este tinuta cu rigurozitate. Recomandarea specialistilor: dieta se poate urma 3-10 zile, fara riscuri. ... citeste

Dieta cu lamaie

Nutritionistii ne sfatuiesc sa incepem ziua cu un pahar cu suc de lamaie amestecat in apa calda. Sucul de lamaie combinat cu apa calda, baut in fiecare dimineata, este indicat in stimularea… ... citeste

15 motive să bei in fiecare dimineață apă cu lămâie

Dacă esti în căutarea unui truc simplu pentru a-ti îmbunătăți viața si sănătatea, nu căutați mai departe. Apa plata cu lamaie nu trebuie… ... citeste

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII