Miracolul diminetii

Miracolul diminetii

Miracolul diminetii

  • De ce e bine sa ne trezim cat mai dimineata? Pentru majoritatea dintre noi, diminetile sunt mai mereu pe graba, agitate, zgomotoase si chiar haotice. Dar, in timp ce toti ceilalti se afla inca in pat, va puteti bucura de liniste.

Reducem stresul

Pentru majoritatea dintre noi, diminetile sunt mai mereu pe graba, agitate, zgomotoase si chiar haotice. Dar, in timp ce toti ceilalti se afla inca in pat, va puteti bucura de liniste. Meditatia zilnica poate imbunatati metabolismul, scade tensiunea arteriala, creste activitatea creierului si dezvolta concentrarea. Ai nevoie de numai cinci pana la zece minute, in tacere glorioasa.

Slabim

Cu totii avem o mmica voce interioara, care ne vorbeste aproape non-stop, dar putini dintre noi preiau controlul asupra acesteia. In cazul in care doresti sa pierzi in greutate si sa fii in forma, repeta cat de des poti obiectivul pe care ti-l propui si treci la treaba! "Sunt 100 la suta angajat sa merg la sala de sport cinci zile pe saptamana si sa alerg minim 20 de minute." Fa-o in mod repetat, ca o rutina de dimineata devreme, si vei fi uimit de rezultate.

Foloseste-ti imaginatia

Tehnica cunoscuta sub numele de "vizualizare" este adesea folosita de experti. Tiger Woods a folosit-o pentru a-si imagina executarea fara cusur de la fiecare gaura. Dar functioneaza si pentru non-sportivi. Incearca vizualizarea obiectivelor, cele mai profunde si mai interesante dorinte si vise. Cu cat este mai vie viziunea, cu atat vei fi constrans mai mult sa iei masurile necesare pentru a o face realitate. Petrece-ti zece minute in fiecare dimineata, imaginandu-ti viata ideala.

Scrie o carte

Sau cel putin pastreaza un jurnal - nu stii niciodata, s-ar putea transforma mai tarziu intr-o carte. Scrie orice, lectiile pe care le-ai invatat in ziua precedenta, prioritati sau un rezumat al evenimentelor recente. Simplul proces de a scrie ceva ne obliga sa gandim, iar acest lucru dulce la claritate si concentrare. Astfel, in timp, putem reciti jurnalul si sa vedem daca si cat am progresat. Rezerva-ti zece minute in fiecare dimineata.

Citeste o carte

Fa-ti planuri pentru a-ti imbunatati relatia sau pentru a schimba locul de munca. Orice doresti sa realizezi, exista carti de specialitate pentru fiecare provocare cu care te confrunti.

Nu exista limite la cunostintele pe care se pot obtine prin citire. Ai nevoie de numai zece minute sa citesti cateva pagini dintr-o carte care te va ajuta sa traiesti o viata mai buna. 

autor: supereva.ro  - Toate drepturile rezervate (c) 2016

Interesant de citit:
13 Lucruri interesante de stiut!

Homeopatia, care in grecese inseamna "identica cu boala" este o metoda straeche de tratament, bazata pe principiul asemanarii. Acesta trateaza pacientul ca un intreg si ia in considerare fizicul,… ... citeste

6 secrete sa arati bine in fotografii

Deci vrei sa arati bine in fotografii, dar nu stii cum? Nu te teme! Fotograful Jodee Ball din Ohio ne recomanda aceste sase sfaturi pentru a transforma fotografiile anoste in poze de revista,… ... citeste

Plansul este mai sanatos decat crezi

Ti se intampla sa plangi in timpul unui film sau a unei lecturi?Ei bine, lasa lacrimile sa curga, se pare ca este bine pentru tine! ... citeste


 


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII