Te-ai nascut sa fii o stea?

Te-ai nascut sa fii o stea?

Te-ai nascut sa fii o stea?

  • Ce spune semnul sub care te-ai nascut despre sansele tale de faima si avere?? Ai visat mereu sa ai o cariera in showbiz? Ei bine, se pare ca daca esti Sagetator, ai sanse de doua ori mai mari ca visul sa ti se implineasca.Iata ce spune Supereva.ro:

Ai visat mereu sa ai o cariera in showbiz? Ei bine, se pare ca daca esti Sagetator, ai sanse de doua ori mai mari ca visul sa ti se implineasca.

Analizele zodiilor, facute pentru 100 de celebritati au aratat ca aproape una din cinci astfel de persoane care au avut succes de timpuriu s-au nascut intre 23 noiembrie si 21 decembrie. Printre ei se numara Frank Sinatra, Jimi Hendrix, Noel Coward, Tina Turner, Britney Spears si Scarlett Johannson.

Urmatoarele zodii carora le apartin celebritatile cu cel mai mare succes sunt Fecioara si Racul. Taurii, prin comparatie, au sansele cele mai mici sa aiba succes ca entertaineri. Sau cel putin acestea sunt asteptarile astrologilor.
Fiindca indiferent carui semn ii apartinem, suntem cu totii binecuvantati din nastere cu diferite talente si inclinatii care ne formaza personalitatea  si alegerea carierei, ulterior in viata.
Iata in continuare talentele pe care le primeste fiecare zodie la nastere... si veti afla ca nu este niciodata prea tarziu sa va valorificati potentialul.

CAPRICORN (22 decembrie-20 ianuarie)
Intre banal si stralucitor: Annie Lennox, Orlando Bloom, Jude Law, Jim Carrez
Organizatori. Manageri. Presedinti. Trezorieri. Judecatori si sefi de catedra. Oameni responsabili si de incredere, care pun mereu indatoririle inaintea confortului si fac dovada de bun simt.

Se pare ca asa sunt Capricornii la maturitate. Este insa adevarat ca unii demonstreaza astfel de calitati inca de cand sunt mici.
Capricornii au cumva niste capete mature pe umeri tineri, chiar atunci cand sunt inca in pampersi.
Insa pe masura ce se fac mari, se maturizeaza asemenea vinurilor bune, devenind cu totii si mai intelepti si mai buni. Sau cel putin, asta se intampla daca nu se iau prea tare in serios pe ei insisi si indatoririle lor.
Din acest motiv, daca sunteti Capricorn, va recomand sa va alaturati uneia dintre meseriile mentionate mai sus, daca nu ati facut-o deja.

Va trebui sa va indepartati de o viata lipsita de stralucire si sa va indreptati catre una mai amuzanta si mai plina de aventuri. Totusi, niciodata nu este prea tarziu sa abandonati aparenta banala si sa incepeti sa straluciti cu putere.
Steaua semnelor zodiacale: daca sunteti sagetator, aveti sanse de doua ori mai mari de a da lovitura!

VARSATORUL (21 ianuarie-19 februarie)
Justin Timberlake, Jennifer Anistor, Christina Ricci, John Travolta
Conform unor astrologi, Varsatorii ar trebui sa fie sociologi.
Ei trebuie sa studieze comportamentul oamenilor, ca indivizi si ca grupuri, si sa aplice observatiile spre bine umanitatii.
Alti astrologi insista ca Varsatorii s-au nacut sa conduca echipele. Ei spun ca Varsatorii au aptitudini motivationale exceptionale, chiar impresionante.

Ambele variante pot fi adevarate, insa daca sunteti Varsator, stiti deja ca tot ceea ce vreti sa faceti de fapt este ceva ce nimeni altcineva nu s-a gandit sa faca pana acum, preferabil intr-un domeniu care nu a mai fost vreodata explorat.
Sunteti o persoana neobisnuita si neconventionala. Insa stiti perfect cum sa-i faceti pe ceilalti sa creada ca ceea ce faceti este perfect normal, fiindca adorati sa faceti lucrurile complicate sa para simple.

PESTII (20 februarie-20 martie)
Gordon Brown, Jessica Biel, Eva Mendes: Pestii sunt versatili si adesea greu de inteles
Un vindecator? Un poet? Un pictor? Un scafandru? Un gardian de inchisoare? Un maseur? Acestea sunt numai cateva dintre multele optiuni din care puteti alege pentru cariera dumneavoastra, daca sunteti un Peste care consulta cartile traditionale de astrologie.

Insa oamenii nascuti sub acest semn nu trebuie sa se simta obligati sa-si limiteze optiunile, fiindca o astfel de limitare nu li se potriveste deloc.
Pestii sunt versatili, iar cei care nu-si permit libertatea de a-si ajusta si schimba viata risca sa-si satisfaca tendintele de evadare in timpul liber, ceea ce poate duce la rezultate controversate.
Daca apartineti semnului Pestilor, ar trebui sa stiti ca este mult mai bine sa va urmati visurile.
Poate veti ajuta ca lumea sa fie un loc mai bun pentru noi toti in acest mod. Sau cel putin, asta veti crede ca faceti ... si va ajuta sa va simtiti bine.

Sa nu credeti creodata ca Pestii sunt lipsiti de simt practic. Ei pot fi acuzati pe drept de multe alte defecte, inclusiv de faptul ca sunt greu de inteles, insa Einstein era Pesti, iar actualul prim-ministru al Marii Britanii face parte din aceeasi zodie. Si cu asta cred ca am demonstrat ca Pestii nu sunt lipsiti de simt practic.


BERBEC (21 mai-20 aprilie)
A fi nascut sub semnul Berbecului inseamna sa nu te temi sa te iei in coarne cu nimeni! Asta face ca Berbecii sa fie siguri pe ei, ambitiosi si energici. De asemenea, ii face certareti. Si va rog nu spuneti  Nu-i asa! fiindca asta nu ar demonstra decat ca am dreptate.

Robert Downey Jr, David Letterman, Matthew Broderick, Chris Evans au o atitudine de cavaleri medievali in cariera lor.
Bineinteles, Berbecii pot fi si fermecatori si blanzi. Cei intelepti invata repede sa-si aleaga bine luptele.
Insa niciunul dintre Berbeci nu poate rezista tentatiei de a merge cu curaj pe unde nu a mai mers nimeni inainte si, daca asta inseamna ca trebuie sa aiba conflicte pe parcurs, nu le vor evita.
Ganditi-va de exemplu la Chris Evans si la atitudinea sa de cavaler medieval pe care a aratat-o pe parcursul intregii sale cariere.
Refuzul sau de a evita riscurile i-a fost rasplatit. Chiar si acum, nu se teme sa incerce sa ocupe locul lasat de Terry Wogan  despre care se spune ca nimeni ii mai poate lua locul.
Daca sunteti Berbec si nu sunteti exact la fel, aceasta este o lectie din care puteti invata.
Desi aveti un mare potential de a deveni lider militar, un pionier in ale politicii sau un antreprenor de succes, cel mai bine este sa fiti dumneavoastra insiva!

TAUR (21 aprilie-21 mai)
Astrologii au tras concluzia ca dintre toti copiii, cei nascuti sub semnul Taurului au cele mai mici sanse de a obtine faima de timpuriu. Acest lucru este adevarat. Daca stiti ca aveti tot ce va trebuie, de ce ati da o viata de stabilitate pentru un trimf temporar?
Bono, Jay Leno, sunt exemple de Tauri care au reusit sa devina vedete. Jessica Watson a navigat de una singura in jurul lumii la numai 16 ani.

Taurii isi doresc rezultate, nu raspunsuri, si isi doresc sa lucreze mult timp si neincetat pentru a le obtine. Ei nici nu vad vreun rost in a face ceva care nu are un scop practic. Asta ii face buni bucatari, mestesugari, oameni de afaceri sau bancheri.
Si atunci cand spun bancheri, ma refer la bancherii de odinioara. Pentru un taur, un bonus este o recompensa care trebuie reinvestita.
Daca sunteti Taur, iubiti arta, sculptura, gradinaritul si orice va poate ajuta sa dati forma lucrurilor folosind forta bruta a hotararii dumneavoastra perseverente.
Chiar daca aveti succes de timpuriu in viata, aveti mai multe sanse, ca si Jessica Watson, de a naviga singuri in jurul lumii la numai 16 ani decat sa incercati cu degetul marea furtunoasa a celebritatii.

GEMENI (22 mai-22 iunie)
Kylie Minogue ne-a aratat tuturor spiritul ei luptator.
Daca v-ati nascut sub semnul gemenilor, nu trebuie neaparat sa aveti o personalitate duala, dar veti vedea mereu ambele fete ale lucrurilor. Asta va ofera o inclinatie naturala catre cercetare, comert si comunicare.
In eventualitatea putin probabila in care ramaneti fara interlocutori cu care sa dezbateti lucrurile, puteti juca singur rolul de avocat al diavolului.

Puteti aduce in orice situatie argumente de partea oricarei parti si desi nu toti avocatii sunt nascuti sub semnul Gemenilor, multi Gemeni adora sa simta siguranta data de cunoasterea legii, chiar daca au alte domenii de activitate, ca vanzarile, educatia si jurnalismul.
Nevoia de competitie ii duce adesea pe Gemeni in arena sportiva, unde isi pot demonstra nevoia insatiabila de a castiga. Kylie Minogue ne-a aratat tuturor spiritul combativ si a aratat si o versatilitate specifica Geminilor prin modul in care si-a inceput viata ca actrita si a devenit apoi star pop.
Desi nu toti Gemenii sunt la fel de stralucitori, toti isi pot arata foarte usor sex appeal-ul atunci cand doresc.

RAC (23 iunie-23 iulie)
Lindsay Lohan: stie sa para ca este ceea ce vor altii sa fie.
Racii sunt dominati de Luna. Ei trec prin atat de multe dispozitii si faze incat este dificil sa ii prinzi in capcane.
Ceea ce pare natural la un Rac aflat intr-o anumita dispozitie se poate dovedi o iluzie putin mai tarziu.
De aceea, atunci cand un Rac spune ca nu are chef sa faca acest lucru acum, ar trebui intotdeauna sa-l ascultati si sa-i dati atentie.
Daca v-ati nascut sub semnul Racului, stiti ce sensibil sunteti la alegerea momentului potrivit. Si mai sunteti sensibil si la nevoile altora.

Si la fel cum Luna reflecta lumina Soarelui, dumneavoastra reflectati atitudinile si asteptarile celorlalti. Puteti deveni o buna asistenta medicala, un bucatar priceput sau un asistent social.
Asta nu inseamna ca nu puteti face nimic altceva, ci ca va sunt mereu aproape propria bunatate si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti.
Acesta este motivul pentru care ar trebui sa va feriti de situatiile cu o stralucire supreficiala. Lindsay Lohan este un exemplu clasic de Rac care a fost atat de bun in a se preface ca este ceea ce se asteptau ceilalti sa fie, incat a uitat sa fie ea insasi.


LEU (24 iulie-23 august)
Personajul Harry Potter al lui J.K. Rowling este si el Leu.
Ce anume poate face un Leu in viata? Absolut orice doreste! Daca v-ati nascut sub semnul Leului, aveti o multime de inclinatii si pasiuni, precum si o inima plina de loialitate si generozitate.
Va place sa faceti oamenii fericiti. Iata de ce sunteti atat de contrariat cand dati peste oameni care par sa-i faca pe ceilalti furiosi, morocanosi sau tristi.

Ar trebui sa fiti un cavaler al dreptatii sau un luptator pentru libertate.
Dar anunturile de la mica publicitate nu ofera prea multe astfel de locuri de munca! Insa va veti asuma orice rol, cata vreme va permite sa va exprimati aceasta latura a personalitatii.
Intr-adevar, capaacitatea dumneavoastra de a juca aproape orice rol este aproape magica. Ceea ce ne aduce intr-adevar aproape de Harry Potter. Si el este tot un Leu, ca si J.K. Rowling, care i-a imprumutat lui Harry ziua ei de nastere.
Ca si ei, toti Leii trebuie sa stie ca nimic nu-i va tine vreodata pe loc si ca sunt destul de curajosi sa infrunte temeri pe care altii nu indraznesc sa le numeasca.

FECIOARA (24 august-23 septembrie)
Michael Jackson avea geniul Fecioarei, dar a avut si alte influente
Fecioarele s-au nascut pe acest pamant pentru a indrepta tot ce toti ceilalti au gresit, intr-un mod atat de subtil si sensibil incat nimeni nu-si da seama de fapt.
Daca sunteti Fecioara, stiti aceasta nevoie de a indrepta raul. Este ceea ce va calauzeste catre succes si in acelasi timp va abate si din cale.
Nici nu-i de mirare ca nu va deranjeaza prostiile alea care se spun despre asa-zisa inclinare a semnului Fecioarei catre meticulozitate, detalii si ordine.

Ati fost neintelesi toata viata. Din fericire, in mod natural, intelegeti de ce altii nu va inteleg.
Este inca un alt lucru pe marea lista a neintelegerilor pe care va simtiti obligati sa le indreptati.
Acest sentiment de obligatie va afecteaza foarte mult, dar va face si cu adevarat stralucitori in domeniul in care activati, ceea ce este un alt dar ambivalent pe care il aveti.
Michael Jackson avea si el geniul Fecioarei. Dar a avut si alte influente inca din copilarie, pe care ar trebui sa fiti fericiti ca nu le-ati avut.

BALANTA (24 septembrie-23 octombrie)
John Lennon, Sting, Michael Douglas: Combina rolul de critic si de mentor atat de bine..
Arta, muzica, frumusete si controlul calitatii. Acestea sunt domeniile in care Balantele ar trebui sa exceleze si chiar o fac. Dar au si capacitatea impresionanta de a pune intrebari fara raspuns in toate domeniile.
Altii raspund: Asa stau lucrurile. Iar dumneavoastra continuati: De ce nu pot fi si altfel?

Asta face sa fiti o persoana cu care se lucreaza greu uneori, insa va face si sa fiti un coleg placut.
Rataciti printre optiunile si alternativele vietii, adunand idei si strategii carer se dovedesc a fi foarte valoroase.
Iar daca, uneori, va intrebati daca este nevoie sa le puneti in practica, este numai fiindca aveti dreptate sa va intrebati.
Pe cat sunteti de dotati cu profunzime, pe atat sunteti plini de farmec. Stiti cum sa faceti oamenii sa se simta bine in pielea lor, chiar atunci cand le aratati defectele care trebuie sa-i ingrijoreze.
Si cine altcineva, daca nu un nativ in Balanta, ar putea combina mai bine rolul de critic cu cel de mentor?


SCORPION (24 octombrie-22 noiembrie)
Scorpionii nu stiu ce inseamna netezirea asperitatilor, nici colturile rotunjite. De fapt, ei au o privire scrutatoare, asemenea razelor X. Cu toate astea stiu cumva ce anume gandesc ceilalti, chiar atunci cand au impresia ca nu stiu.
Demi Moore, Matthew McConaughey, Puff Daddy: Arata trasaturile tipice ale Scorpionilor de a fi directi, chiar duri si hotarati.
Este aceasta o forma de telepatie? Sa fie oare rezultatul unui intelect agil?
Orice ar fi, ii face atat de puternici si atat de incisivi incat nimic nu ii mai poate invinge. In afara poate, de propria inclinatie de a deveni extrem de sensibili.
In cercetarile care au aratat ca unele semne sunt mai predispuse sa ajunga staruri de timpuriu, Scorpionii nu apareau in top.
Dar daca sunteti un Scorpion, stiti bine ca abia mai tarziu in viata incepeti sa va gasiti increderea de a lucra constructiv si consistent.

Puteti fi aspri, directi si decisivi. Insa atunci cand echilibrati in mod delicat aceste aspecte cu un grad de autocenzura, reusiti sa aduceti la lumina ceea ce este mai bun in situatiile prin care treceti si in propria persoana.
Ati fi un hipnotizator innascut, un vindecator, medic, scriitor, cercetator, ziarist sau asemenea Scorpionului David Dimbleby , autor de interviuri.


SAGETATOR (23 noiembrie-21 decembrie)
De ce au sagetatorii sanse mai mari de a ajunge staruri inca din copilarie decat oamenii nascuti sub toate celelalte semne? Fiindca inca de cand se nasc exulta o exuberanta naturala.
Brad Pitt, Katie Holmes, Britney Spears au fost staruri de foarte tineri si au ramas staruri la maturitate.
Ei nu pot nici reprima nici controla aceasta exuberanta! Insa ea este atat de onesta, naturala si benefica incat topeste chiar si inimile cele mai cinice.

Sagetatorii de orice varste au oarecum o surzenie selectiva. Sunt anumite cuvinte pe care pur si simplu nu par sa le poata auzi. Cum ar fi de exemplu, cuvantul  imposibil . Iar daca il percep in vreun fel, il considera ca o invitatie, ca o provocare.
Dupa cum poate stiti, daca sunteti Sagetator, imposibilul nu este chiar atat de imposibil asa cum ar crede cei mai multi oameni.
Iar daca aveti succes macar o data infruntand aceasta provocare, puteti simti ca aveti dreptate sa mai acceptati astfel de provocari, indiferent de rezultate.
Desi aveti inclinatii naturale catre domeniul juridic, publicistica, organizarea evenimentelor sau explorari, lucrurile imposibile par sa vi se potriveasca cel mai bine.
Brad Pitt, Katie Holmes, Britney Spears au fost staruri de foarte tineri si au ramas staruri la maturitate. Este un bun exemplu de ceea ce se poate face, cata vreme nu incepeti sa credeti ca nu se poate!

 Cititi in continuare:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII