Mai multa liniste in vacanta pentru tine si copii, cu KIDIX

Mai multa liniste in vacanta pentru tine si copii, cu KIDIX

Mai multa liniste in vacanta pentru tine si copii, cu KIDIX

De ce Kidix?

Nu suntem fanii de a lasa copiii pe tableta sau telefon dar suntem realisti ca nu putem sa evitam acest lucru de voie sau de nevoie. Iar daca tot ii lasam, mai bine sa-i lasam sa acceseze un continut educativ, dezvoltat cu dragoste pentru copii, de cei de la http://www.kidix.ro/  Un produs 100% romanesc, un proiect care merita sustinut!

In lumea Kidix gasesti aventuri distractive dar si educative pentru copii

Vei descoperi continut autentic in limba romana pentru ca timpul petrecut de copilul tau in fata ecranului sa combine distractia cu informatii interesante si educative. Doar pe Kidix gasesti: Teatru de papusi, Povesti de basm, Animale la ferma, Lucru manual, Experimente stiintifice si multe altele.

Kidix gratuit prin Desprecopii.com:

Pentru ca dezvolta materiale de calitate, Kidix este un serviciu platit. Nu este scump, doar 0,96EUR pe luna. Daca esti membru nou primesti 14 zile gratuit la care se va adauga si perioada data de voucher, insemnand ca, daca citesti desprecopii.com mai primesti o luna gratis folosind codul special: VARAKIDIX

Codul va aloca automat o perioada de 30 zile indiferent daca userul are un abonament activ sau alta perioada promo activa. Un cod poate fi folosit o singura data.

Abonamentele la Kidix se pot face prin 2 metode:

a. Din aplicatie 5 lei/luna sau 10 lei/3luni
b. Pentru clientii Telekom 0,96€ (tva inclus)/luna prin activarea EO Kidix

Lumea in care ne distram si invatam impreuna!

Educatia este un factor esential in dezvoltarea copiilor inca de la varste fragede, iar parintii au o problema reala in a gasi si accesa usor continut distractiv si educativ romanesc de calitate, potrivit varstei copilului lor. Nevoia accesarii acestui tip de continut devine din ce in ce mai mare ... citeste mai departe

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!