Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!

Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!

Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!

  • Cu toții știm că spălatul pe mâini reprezintă una dintre cele mai simple metode de prevenire a răcelilor și virozelor. Când ești acasă, cu siguranță îi reamintești copilului tău cât de important este să se spele pe mâini când vine de afară, după ce utilizează toaleta sau după ce a mângâiat cățelul familiei. Dar oare ce se întâmplă cu regulile de igienă atunci când ei sunt la școală?

Obișnuiește să îi aduci aminte periodic copilului tău care sunt regulile de bază ale spălatului pe mâini și de ce este atât de important pentru sănătatea sa.

La școală, înainte de a servi o gustare sau un pachețel, amintește-i să se spele pe mâini corect, cu apă caldă și săpun. Dacă accesul la acesta nu este tocmai unul propice, pune-i în ghiozdan un gel antibacterian sau șervețele umede. Este o metodă ușoară, rapidă și eficientă de a igieniza mâinile și de a preveni diverse afecțiuni respiratorii sau digestive care se transmit printr-o igienă necorespunzătoare a mâinilor.

Pentru situațiile în care nu există acces la apă și săpun, gelul antibacterian Touch este soluția salvatoare, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Elimină 99.9% din bacterii în doar 15 secunde și mâinile vor fi curate! Așadar nu uita să adaugi în ghiozdan, servețelele umede antibacteriene împreună cu gelul antibacterian. Iar pentru suprafețele cu care copilul vine în contact, poți folosi cu încredere spray-ul antibacterian.

Ai grijă de igiena mâinilor copilului tău! Spune stop mâinilor murdare.

Participă acum la CONCURS și poți câstiga premii pentru școală!

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Incepe scoala! Spune stop mainilor murdare!.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII