Horoscop 2017 - Taur

Horoscop 2017 - Taur

Horoscop 2017 - Taur

  • Va fi 2017 anul norocos pentru Taur?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2017 pentru Tauri.

Taur (Aprilie 21-Mai 21)

Culoare: Roz
Element: Pamant
Planeta: Venus
Piatra norocoasa: Smarald
Semn opus: Scorpion
Analog Chinezesc: Sarpe
 

 

 

Horoscopul spune ca in 2017 Taurii vor avea tendinta de a spune lucrurilor pe nume

Diplomatia este foarte utila, dar numai pana cand cineva incepe sa le controleze si sa le gestioneze viata intens. Odata ce aveti sentimentul ca va este dor de libertatea si capacitatea de a lua propriile decizii, veti incepe cu critici necrutatoare. Dar, fiti atenti. Comandarea relatiilor este adesea similara cu a sapa o intreaga gradina. Desi veti avea un sentiment uimitor, la sfarsitul zilei, veti observa ca in entuziasmul vostru, pe langa buruieni ati scos din pamant si niste flori pretioase. Din pacate, nu exista nici un ajutor atunci cand cineva provoaca Taurul sau atunci cand trebuie sa suporte o plangere pentru mai mult timp.

Horoscopul 2017 anunta, de asemenea, o perioada importanta atunci cand Taurii materialisti si practici vor incepe sa se ocupe mai profund de esenta lor spirituala. Este posibil sa fie inspirati de frumusetea si variabilitatea cerului, un interviu cu o persoana importanta, o dezamagire in dragoste, nasterea unui copil sau pierderea papilele gustative. Exista numeroase motive posibile. Pur si simplu, mai mult decat oricand, intrebarile ii vor ocupa mintea: "De ce sunt eu aici?" si "Unde ma indreptam?" Cu toate acestea, nu exista nici un raspuns universal pentru Tauri. Depinde de ei ce vor alege in cele din urma din supermarket-ul spiritual. Dar, cu cat va fi mai dificila alegerea, cu atat raspunsurile primite la final vor fi mai satisfacatoare.

De asemenea, evitati solutiile simple care va vor fi oferite in 2017. Lumea nu este doar in alb si negru, chiar daca totul ar fi cu siguranta mult mai usor in acest fel. La fel cum exista oameni buni si rai, la fel exista si solurii mai putin bune sau rele. Exista intotdeauna doua parti pentru fiecare moneda. Atunci cand primiti o masina noua, va veti simti mai bine, dar pregatiti-va sa aveti calatorii mai dificile. Pe de alta parte, veti fi cu siguranta mai sarac atunci cand va uitati in portofel. Si ati putea face cu siguranta niste oameni invidiosi.

Cum se descurca Taurii in dragoste, in 2017?

Va fi deosebit de important sa va obisnuiti cu obiceiurile partenerului in acest an. In ceea ce priveste dragostea, putem spune urmatoarele: din pacate, printul/printesa din basme, persoana perfecta, nu exista, astfel incat singura optiune este sa acceptati realitatea. Asta nu inseamna ceva rau. Pur si simplu incercati sa va iubiti partenerul, chiar si cu obiceiurile pe care le gasiti iritante din cand in cand (cum isi stoarce pasta de dinti din mijlocul tubului... cum lasa o banana pe jumatate mancata in geanta... cum se misca foarte incer... sau faptul ca detine un animal paros, iar dvs va plac hainele inchise la culoare... etc.)

Cariera Taurilor in 2017

Horoscopul pentru 2017 nu aduce surprize in zona eforului. Taurii sunt intr-adevar conservatori si intotdeauna prefera sa se bazeze pe traditie, certitudine si constiinciozitate. De exemplu, daca lucrati intr-o patiserie, iar seful vine cu o idee foarte buna de a inlocui fructele autentice cu unele noi, cu arome sintetice, mai ieftine, ii veti explica imediat ca nu sunteti omul lui si ca altcineva trebuie sa faca o astfel de treaba.

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII