Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu

Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu

Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu

Numele de copii inspirate din Kabala sunt acum un trend popular. Aceasta formula este numita cele 72 de nume ale lui Dumnezeu. Cele 72 de nume nu sunt de fapt nume, ca Alina, Barbu, Costin sau Dumitru. Cele 72 de nume sunt tot atatea secvente de trei litere ebraice care au puterea extraordinara de a invinge si legile mamei natura si ale naturii umane. Aceste 72 de secvente sunt de fapt codificate in povestea biblica ce istoriseste despartirea apelor Marii Rosii. Kabalistul Rabbi Shimon bar Yokhai scrie in Zohar ca de fapt Moise, nu Dumnezeu, a fost cel care a despartit apele Marii Rosii, permitand evreilor sa scape ca prin urechile acului de faraonul Egiptului si de armata lui. Moise a avut o formula speciala. Iar formula pe care a folosit-o pentru a invinge legile naturii a fost ascunsa in Zohar timp de 2000 de ani.

Cele 72 de nume ale lui Dumnezeu?

Aceasta formula este numita cele 72 de nume ale lui Dumnezeu. Cele 72 de nume nu sunt de fapt nume, ca Alina, Barbu, Costin sau Dumitru. Cele 72 de nume sunt tot atatea secvente de trei litere ebraice care au puterea extraordinara de a invinge si legile mamei natura si ale naturii umane.
 

Nume de copii ce amintesc despre povestea biblica ce istoriseste despartirea apelor Marii Rosii

Aceste 72 de secvente sunt de fapt codificate in povestea biblica ce istoriseste despartirea apelor Marii Rosii. Ele sunt asemanatoare conductorilor care transmit diferite tipuri de energie provenita din lumina in lumea noastra fizica. Folosind puterea celor 72 de nume si natura lor reactiva, Moise si evreii au putut sa realizeze miracolul de la Marea Rosie.  Cititi: Nume de copii inspirate de Kabala

Semnificatie:
Avem in noi puterea de a activa cele 72 de nume astfel ca ele sa ne influenteze viata: variatele grupuri ne ajuta sa eradicam diferite maladii fizice si mentale, fie ele boli sau probleme de sanatate ori infertilitate, precum tulburarile mentale ca stresul, depresia, furia si asa mai departe. Fiecare dintre aceste grupuri ne conecteaza cu o sursa de putere pe care folosind-o obtinem capacitatea de a controla toate sferele vietii noastre si le putem imbunatati, transformand dificultatile in provocari, valorificandu-ne la maxim existenta.

De exemplu:

 • Conform Kabalei, grupurile de litere: 'mem', 'hey', 'shin' formeaza o segula (formula), pentru vindecare si sanatate.
 • Grupurile de litere: 'chaf', 'lamed', 'yud' formeaza o segula pentru fertilitate, conform Kabalei. Face minuni pentru cei care au dificultati in conceperea unui copil.
 • Grupurile de litere: 'alef', 'lamed', daled', formeaza si ele o segula, care ofera o aparare puternica impotriva deochiului si a fortelor negative.
 • Grupurile de litere : 'hey', 'hey', 'ayin' formeaza o segula care ne ofera iubire noua si celor pe care ii iubim.
 • Grupurile de litere: 'samech', 'alef', 'lamed', formeaza o segula pentru abundenta, puterea de a influenta si imbunatatirea statutului financiar.
 • Grupurile de litere: 'shin', 'alef', 'hey', formeaza o segula pentru casatorie si gasirea unui partener potrivit.

Aceste grupuri pot ajuta pe oricine sa ajunga la pace fizica sau spirituala. Ele ne conecteaza cu sursa puterii ce ne ajuta sa infruntam presiunile de zi cu zi.

Nume de copii - baza de date cea mai ampla

Ramane la alegerea si inspiratia parintilor sa gaseasca un nume frumos - ce contine parti ale numelui lui Dumnezeu, folosind cea mai mare baza de date de nume  de pe internet.

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc! Si nu uita sa citesti despre Nume si Karma.

Nume de copii - Baza de date desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex OrigineNume de copii - prima decizie in ceea ce priveste viitorul copilului tau.

Astepti un bebelus? Cauti nume pentru nou-nascuti?
La Desprecopii.com gasiti cea mai completa baza de date de nume de copii. Nume de diverse origini si, bineinteles si nume clasice romanesti.
Aveti la dispozitie peste 100.000 de nume! Alegerea nu va fi usoara :)

 Tot despre nume de copii, mai cititi:

  Recomandare: Cititi Odiseea Sarcinii

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Interesant:

 

Sustinere si suport pentru gravidute

 Daca esti o viitoare mamica (actualmente burtica :)) - te asteptam in grupurile de pe forum. In sectiunea Odiseea Sarcinii, vei gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrezi legatura cu alte burtici (burtici colege de generatie) care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

O amintire speciala pentru mai tarziu :) S crieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe Jurnaldesarcina.com. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
Sarcina pe saptamani
01 » 02 » 03 » 04 » 05 »
06 » 07 » 08 » 09 » 10 »
11 » 12 » 13 » 14 » 15 »
16 » 17 » 18 » 19 » 20 »
21 » 22 » 23 » 24 » 25 »
26 » 27 » 28 » 29 » 30 »
31 » 32 » 33 » 34 » 35 »
36 » 37 » 38 » 39 » 40 »
Mai cititi
forumuri specializate Forumuri specializate
 • Forumul Odisea Sarcinii
  Odiseea sarcinii in 40 de saptamani

  Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

 • Nasterea unei Stele
  Nasterea unei Stele

  Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

 • Clinica DC
  Clinica DC

  Forumul de probleme medicale unde medicii ne raspund. Medici, spitale, evaluari.Ultimile 1 comentarii
Trimis de anton cristina

Stiu ca anul acesta,Craciunul va fi diferit ,deoarce nepotul meu de 5 ani s-a mutat in Irlanda cu parintii. Lucru care ne intristeaza pe toti, mai ales pe ai mei parinti ,care-l iubesc ca pe propriul copil. Mi-as dori ca anul acesta, sa ne reunim toata familia, sa primim colindatori, sa luam masa traditionala, sa stam langa brad si sa desfacem cadourile, sa vina Mos Craciun la cei mici,sa ne bucuram macar putin de spiritul Craciunului. Fiind alaturi de cei dragi magia sarbatorilor se face simtita. Urmatoarele zile vor fi minunate, depanand amintiri la o cafea buna facuta la NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo-cadoul perfect. SARBATORI FERICITE!

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.