Ce culori apartin zodiei tale?

Ce culori apartin zodiei tale?

Ce culori apartin zodiei tale?

  • Având în vedere descrierile diferite ale Zodiacului, un astrolog modern constata adesea o corelare a semnelor zodiacale cu diferite culori. Prin urmare, efectuand o corespondenta între aceste semne si culori, am încercat sa gasim culoarea dominanta fiecarei zodii. Iata rezultatul…

Având în vedere descrierile diferite ale Zodiacului, un astrolog modern constata adesea o corelare a semnelor zodiacale cu diferite culori. Prin urmare, efectuand o corespondenta între aceste semne si culori, am încercat sa gasim culoarea dominanta fiecarei zodii. Iata rezultatul…

Steagul Berbecului - este predominant rosu aprins. Este o culoare care evoca starea de activitate, agresivitate, excitare, îndrazneala, sinceritate si încântare. Acesta este impulsul energiei, caldurii, ardorii ... si cea mai intensiva culoare. Are o umbra masculina, puternica, nepoliticoasa, colerica si fizic iritanta. În lumina zilei insa, rosul intens este cea mai stralucitoare dintre culori, devenind mai putin distinctiva în amurg. Puterea sa se raspândeste în lumea linistita si nocturna.

Steagul Taurului - este galben-verde. Este o culoare care elibereaza si reînnoieste sentimentele ... lucru care fascineaza prin blandete si calm. Ea evoca impresia de natura si satisfactie emotionala. Este, de asemenea, asociata cu placerea, farmecul, încântarea si afectiunea. Verde este o culoare defensiva si prudenta, precum si diminuanta, statica. Este o nuanta feminina ce reda pasivitate si pace, întelepciune, viata vesnica si speranta.

Steagul Gemenilor - este portocaliu-galben. Aceasta culoare vie elibereaza de prejudecati, creeaza interactiune si este predispusa contactului, evocand o cautare intensiva. Galben este cea mai deschisa culoare, tinereasca si vesela, sociabila si nelinistita ... excentrica si rapida. Vopsite in galben, obiectele reflecta lumina si atrag atentia.

Steagul Racului - este un smarald deschis, cunoscut si sub numele de "lunic" în Orient. Este culoarea perceptiei si intuitiei ... alungarii si izolarii. Aceasta denota o afectivitate interioara, variabilitate si prospetime. Este o culoare ideal feminina. Aceasta nuanta speciala de verde (în comparatie cu cea a Taurul) este mai calma si plina de viata, dar neconformista. Este o culoare instabila pe plan emotional, trista, ciudata si visatoare. Reflectând sentimente de vulnerabilitate si retineri, nunata devine mai aprinsa si luminiscenta în amurg.

Steagul Leului - este portocaliu aprins. Este o culoare care stimuleaza si întareste, plina de forta si de sanatate. Ea da impresia unui tiraj constant de energie. Portocaliul este cea mai puternica, vasta, pozitiva si mai placuta din toate culorile. Ea reflecta echilibrul de vointa si posibilitate, denota maturitate, abundenta, fericire si sexualitate. De asemenea asigura, sprijina si evoca pofta de mâncare.

Steagul Fecioarei - are nuante de gri. Este o culoare care constrânge, neutralizeaza, analizeaza si distribuie. Este, de asemenea, culoarea modestiei, renuntarii, acuratetii si mentalitatii. Ca o fuziune de alb si negru, se alatura opozitiilor si se poate apropia de extremitati. Asociata cu rationalismul si controlul, griul pare sa abdice de la stralucirea  altor nuante vii. Acesta detine devotament, dar de asemenea si o anumita cantitate de distrugere si de cinism, fiind o culoare obscura si dificila.

Steagul Balantei - este de culoarea lamaii. Este cea mai zvelta, tandra si nesigura culoare, cu tendinte spre alb, care este si ponderea tuturor culorilor. In acelasi timp insa, denota si slabiciune, variabilitate, stralucire si atractie. Aceasta tenta este mai putin intensa decât galbenul stralucitor al Gemenilor, fiind mai static, modest si armonic. Este o nuanta care  evoca sentimente de nesiguranta si de lipsa de fiabilitate. Aceasta sugereaza un siretlic ascuns si o posibila tradare.

Steagul Scorpionului - este rosu închis. Este culoarea saturarii emotionale, pasiunii si puterii. De asemenea, simbolizeaza si suprimarea, cererea, activitatea, suferinta, amenintarea si temperamentul încordat. În contrast cu rosul Berbecului, aceasta nuanta mai închisa este mai rezervata, mai dura.

Steagul Sagetatorului - este un albastru ultramarin. Aceasta este culoarea cea mai transcendenta si spirituala. Ea conduce spre infinit, oferind o asigurare interioara si interes în experientele lumesti. Este simbolul credintei, religiei, si in acelsi timp denota  loialitate, obiceiuri, fascinatie si armonie. Potrivit statisticilor, albastrul este culoarea cea  mai preferata dintre culori.

Steagul Capricornului - este maro-negru. Aceasta denota conservatismul, stabilitatea,  concentrarea si munca. Este o culoare care revendica, cere tacere si stabileste principii si ambitii. Negrul este cea mai concentrata si mai puternica dintre culori ... evoca protest, judecata, renuntare si izolare; nu reflecta lumina si creeaza sentimente de seriozitate, gravitate, pesimism, întuneric.

Steagul Varsatorului - este albastru deschis. Este o culoare care inspira sentimentul de infinitate, creeaza impresia de claritate, afectiune si prietenie. Se separa de realitate  sugerând eforturile supranaturalului si dezinteresului. Albastrul este culoarea cugetarii si fanteziei.

Steagul Pestelui - este liliac-violet, culoare instabila ce simbolizeaza intunecimea, misterul si melancolia. Aceasta este o culoare a influentelor straine, pocaintei, rabdarii si sfinteniei. Violetul este o nuanta ce denota fascinatia, magia, supranaturalul, misticul si misterul. Ea are o influenta profunda si chiar represiva asupra psihicului, intoxicand mintea prin hipnoza si meditatie.

 Cititi in continuare:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII