6 lucruri jenante care se intampla cand faci sex

6 lucruri jenante care se intampla cand faci sex

6 lucruri jenante care se intampla cand faci sex

  • Sexul este un act incredibil de intim intre parteneri. Si oricat de mult se bucura partenerii de iubire, intimitate, distractie, excitare sau senzatiile extrem de placute, sa recunoastem: uneori se intampla in pat si lucruri ciudate sau neplacute ori de-a dreptul jenante.

Sexul este un act incredibil de intim intre parteneri. Si oricat de mult se bucura partenerii de iubire, intimitate, distractie, excitare sau senzatiile extrem de placute, sa recunoastem: uneori se intampla in pat si lucruri ciudate sau neplacute ori de-a dreptul jenante.

Iata 6 lucruri neplacute care se intampla in timp ce faceti sex si ce anume puteti face atunci cand vi se intampla:

1. Aveti gaze in timp ce faceti sex. Fiintele umane au gaze si in timpul zilei si al noptii  - uneori cand se asteapta mai putin. Este ideal? Nu. Dar se intampla si nu este ceva de care sa va fie rusine. Daca se intampla in timpul actului sexual, trebuie doar sa zambesti, sa si razi chiar, si sa mergi mai departe. Daca gazele ies atunci cand te penetreaza partenerul, intreaba-l in gluma daca are nevoie de aer sau razi si lasa-l sa te sarute. Nu face caz de asta daca i se intampla lui. Este pur si simpul uman.

2. Ragaie exact cand se apropie sa te sarute. Accident? Sa speram ca este destul de gentleman ca sa se scuze si sa mearga mai departe. Intentionat? Poate are nevoie sa i se aminteasca faptul ca nu este tocmai un gest sexy, in afara cazului in care, desigur, tie ti se pare ca este sexy, si atunci bravo voua ca sunteti creativi in privinta sexului ca sa va faca amandurora placere. Daca il distreaza sa faca asta si ti se pare si tie distractiv? Ei bine, sexul se presupune ca trebuie sa fie distractiv, asa ca dati-i inainte.

3. Trebuie (neaparat) sa faci pipi in timp ce faceti sex. Pai, oricine trebuie sa mearga la baie uneori si nevoia nu vine mereu atunci cand vrei. Asa ca iti vine sa faci pipi, mare lucru! Este in regula. Spune doar ca trebuie sa mergi la baie, te ridici, faci ce ai de facut si vii inapoi in pat. Daca poti astepta, ei bine unele femei cred ca le favorizeaza orgasmul daca fac sex cand le vine sa se duca la baie. Cu toate astea, barbatii spun ca prefera sa faca pipi inainte de sex.

4. Ai gaze& vaginale. Gazele vaginale seamana cu parturtile. Ele apar mai ales atunci cand cuplul are activitati sexuale mai viguroase, care imping aerul in vagin. Unele femei observa ca gazele vaginale sunt mai frecvente dupa ce au devenit mame. Eliminarea gazelor poate fi zgomotoasa, insa nu este insotita de mirosuri neplacute, in plus li se intampla tuturor. Zambeste, razi chiar si treci mai departe. Crezi sau nu, unele cupluri incearca sa faca asta in mod intentionat, fiindca li se pare amuzant!

5. Sunteti pe punctul de a face sex, insa iti dai seama ca nu esti epilata. Daca partenerul iti este iubit pe termen lung, putin probabil sa observe sau sa-i pese. Un partener nou poate fi putin surprins de asta, insa oamenii cei mai experimentati nu sunt deranjati de o mica intarziere a epilarii. Daca te streseaza asa de tare asta, poti face o gluma despre faptul ca a trecut ceva vreme de cand te-ai epilat, precum  scuze, nu m-am epilat de o vreme, dar sunt sigura ca vei gasi ce anume cauti! Daca esti la tine acasa si acest lucru este important pentru tine, te poti strecura repede in baie sa razi parul nedorit. Daca esti la el acasa, nu folosi aparatul lui de ras, risti sa te alegi cu o infectie.

6. Nu& intra. Fie ca faceti sex vaginal ori anal, uneori corpurile nu se potrivesc asa cum te-ai astepta. Nu te teme sa-i dai partenerului o mana de ajutor sau sa-i ceri ajutorul. De asemenea, folosirea unui lubrifiant poate sa ajute, mai ales daca faceti sex dupa un dus fierbinte sau dupa o baie in piscina, fiindca apa calda usuca vaginul.

Mai cititi despre sex si dragoste:

 Forum unde comentam cu placere

 Supereva Forum: Dragoste si sex
Despre relatie, sex, probleme de cuplu. Totul deschis, fara tabu-uri.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Sex

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. Monica
    Monicatrimis la 3/1/2013

    Cand 2 se iubesc, trec cu vederea unele lucruri.

    Raspunde la acest comentariu
  2. deea
    deeatrimis la 27/10/2011

    foarte interesant articol chiar daca nu recunoastem de multe ori chiar asa este dar asta e ....suntem oameni.....

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII