Top 10 destinatii de familie din lumea intreaga

Top 10 destinatii de familie

Top 10 destinatii de familie

  • O maxima foarte buna cand vine vorba despre familiile care planifica prima vacanta ampreuna ar putea fi "Bunele intentii nu garanteaza o vacanta reusita". Cele mai multe familii tind sa porneasca de la imaginea pe care au despre vacanta ideala chiar inainte de a pleca, asa incat realitatea pe care o traiesc nu seamana deloc cu ceea ce si-au imaginat!

O maxima foarte buna cand vine vorba despre familiile care planifica prima vacanta ampreuna ar putea fi "Bunele intentii nu garanteaza o vacanta reusita". Cele mai multe familii tind sa porneasca de la imaginea pe care au despre vacanta ideala chiar inainte de a pleca, asa incat realitatea pe care o traiesc nu seamana deloc cu ceea ce si-au imaginat!

Cele mai multe familii tind sa creada ca oricine pleaca la drum ar trebui sa fie fericit, ansa mai des decat s-ar astepta, realitatea sta cam pe dos! Uneori, cu cat va straduiti mai tare sa va distrati, cu atat entuziasmul va va fi mai fals. Distractia nu apare niciodata numai fiindca o cautati cu lumanarea, iar copiii vor fi an mod sigur plictisiti de o destinatie neinspirata. Deci alegerea unei destinatii de familie potrivite antregii familii poate ansemna o diferenta imensa din punctul de vedere al reusitei vacantei.

Si atunci, indiferent daca doriti sa mergeti antr-o vacanta relaxanta sau antr-o vacanta activa, sau pur si simplu amuzanta, alegerea destinatiei potrivite de vacanta este esentiala. Pana la urma, an planificarea unei vacante intra multe lucruri la care sa va ganditi!

Cele mai bune destinatii de vacanta an familie din lume

Daca va ganditi serios sa mergeti cu familia an vacanta candva an acest an, atunci de ce sa alegeti aceleasi vechi pachete turistice pe care le aleg toti? Fiti diferiti! Ancercati ceva nou! Iata zece dintre cele mai grozave destinatii de vacanta an care va puteti duce familia. An mod sigur se potrivesc perfect cu tipul de vacanta pe care o doriti, indiferent daca doriti o vacanta relaxanta sau una plina de distractii si aventuri.

1. Mexic  Avand la dispozitie atat de multe oferte si pachete de vacanta an Mexic, veti obtine desigur si ceea ce doriti  de la plaje superbe si obiective istorice exotice la o viata de noapte nebuna si salbatica. Mexicul are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje, printre care deserturi, munti, jungle si mici statiuni si sate turistice. Guadalajara si Acapulco sunt doua locuri faimoase ale Mexicului preferate de turistii din toata lumea.

 2. Hawaii  Acesta este unul dintre locurile cele mai vizitate din lume datorita climei sale placute, a vulcanilor uimitori, a ospitalitatii localnicilor si mai ales, plajelor sale frumoase. Avand atat de multe locatii turistice numai pe insula principala a arhipelagului, puteti beneficia si de explorarea vulcanilor sau puteti survola insulele arhipelagului an elicopter.

3. Aruba  Turistii pur si simplu adora clima placuta din Aruba plina de soare. Pe coastele sudice si vestice, se afla o multime de plaje umbrite unde te poti relaxa. Aruba este o alternativa grozava la Caraibe si este unul dintre cele mai bune locuri de vacanta pentru familii. Ianuarie si februarie sunt doua dintre lunile cele mai bune pentru a vizita acest loc, datorita perioadei carnavalului.

4. Franta  De la frumoasele sale atractii la spectaculoasa ei structura culturala, Franta va poate oferi absolut totul. Fiind o combinatie magnifica de orase mari pulsand de viata moderna si satucuri anconjurate de vii nobile, Franta inca are acel aer special al Lumii Vechi. Prin vinuri, gastronomie si multitudinea de locuri de vazut, Franta este categoric in top.


 5. Haute Route in Alpii Elvetieni  Daca sunteti in cautarea unei vacante aventuroase de familie, Elvetia va poate oferi una dintre cele mai distractive vacante! O vacanta la Haute Route va ofera aventura din plin, multa cultura si ospitalitate din belsug.

6. Machu Picchu, Peru  Turistii si calatorii au vizitat lacasul acestei misterioase civilizatii Inca pierdute, anca de la descoperirea ei din anul 1900. Experienta de a vizita Machu Picchu cu familia, pe care putem sa o numim cel putin magica, va va duce nu numai pe alt fus orar ci de-a dreptul an alt timp  de la vizitarea satelor si templelor Inca stravechi la calatoriile prin tara  an mod sigur o experienta din alta lume.

7. Tailanda  Numita  Tara surasului, Tailanda va poate oferi multe  de la localnici prietenosi la servicii turistice excelente, ceea ce face din ea una dintre cele mai bune destinatii de vacanta! Daca sunteti an cautarea unei culturi extraordinare si civilizatii fascinante, atunci Tailanda este perfecta pentru familia dumneavoastra. Cu peisajele sale exotice si templele ei stralucitor de frumoase, familia dumneavoastra se va distra de minune acolo.


 8. New York City  The City that Never Sleeps (orasul ce nu doarme niciodata), New York City este antr-adevar o priveliste pe care trebuie sa o vedeti. Vizitati Ellis Island, Empire State Building, Statuia Libertatii si asa mai departe. Cu atat de multe locuri de vizitat, activitati ce va stau la dispozitie, privelisti de vazut si restaurante an acre puteti poposi, New York City este un rai turistic.


 9. Las Vegas  Facand pasul de la numele Sin City (orasul pacatelor) la ceva mai potrivit vacantelor de familie, Las Vegas ofera cate ceva cam pentru toti. Deci indiferent daca vreti sa pariati la cazinou sau sa vedeti niste spectacole an direct cu familia sau sa va plimbati cu gondola la Bellagio, Vegas-ul este o experienta unica an viata.


 10. Los Angeles, California  Casa Hollywood-ului, orasul Los Angeles, cu vremea sa frumoasa si ansorita si cohortele sale de vedete frumoase, este an prezent una dintre destinatiile faimoase ale vacantelor de familie. De la turul caselor vedetelor la vizitarea diferitelor zone boeme, LA este faimos pentru viata sa de noapte, restaurante si oamenii care locuiesc acolo.

Acestea sunt zece dintre cele mai bune destinatii de familie, iar daca aveti de gand sa faceti o excursie catre unul dintre aceste locuri, puteti fi siguri ca familia dumneavoastra va avea o vacanta grozava!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Europa

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. rodica
    rodicatrimis la 30/9/2010

    Nu se srie

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII