Fusta lunga – cum o purtam?

Cum purtam fusta lunga?

Cum purtam fusta lunga?

  • Prezenta in multe dintre colectiile toamnei 2010, fusta lunga a coborat cu succes de pe podium in strada, oferind un motiv in plus de innoire a garderobei superevelor impatimite dupa trendurile momentului.

Prezenta in multe dintre colectiile toamnei 2010, fusta lunga a coborat cu succes de pe podium in strada, oferind un motiv in plus de innoire a garderobei superevelor impatimite dupa trendurile momentului.

Desi, in forma propusa de majoritatea designerilor, fusta lunga este prea lunga pentru a fi in mod real practica. Dupa ce a invadat sezonul estival trecut, acum  ea si-a facut o intrare remarcabila in garderoba autumnala, inlocuind cu succes pantalonii, spre exemplu. Cum o asortatam cu alte piese vestimentare? Simplu...

Puteti sa-i dati un aer rock, combinand-o cu o jacheta din piele si cu cateva accesorii in stil gotic sau, la fel de bine, puteti sa o combinati cu o vesta tricotata si cu botine inalte din catifea, pentru a obtine un look mai romantic.

Puteti opta si pentru un look clasic, combinand fusta lunga cu o camasa alba sau cu un taior asortat. Subliniati linia taliei cu ajutorul unor centuri in culori contrastante cu restul tinute. Efectul optic va fi maxim. Daca alegeti o fusta tricotata, atunci combinati-o cu un pulover in acelasi ton, inveselind tinuta cu accesorii contrastante cum sunt bijuteriile supradimensionate. Cert este ca, indiferent de stilul adoptat, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca strada nu este la fel de curata ca podiumul. De aceea, fustele lungi vaporoase, romantice sunt mai degraba destinate petrecerilor, decat purtarii frecvente, pe strada.

In ceea ce priveste cromatica, alegeti nuante sobre  gri, negru, bej etc. Tineti cont de faptul ca fusta foarte lunga poate crea iluzii optice, in functie de talia pe care o aveti. Daca sunteti filiforma, evitati culorile inchise. Alegeti mai degraba nuante pastelate. Daca aveti solduri implinite evitati culorile deschise si pereferati in locul lor negrul. O fusta lunga neagra va crea impresia unei talii mai subtiri 

Croiala propusa de designeri variaza si ea de la o colectie la alta. Se remarca insa o anumita preferinta pentru fustele tip sirena, usor evazate in partea inferioara. Atentie insa! Nu toate superevele sunt avantajte de acest gen de croiala. Inainte de a opta pentru o fusta lunga probati mai multe modele, pentru a vedea care vi se potriveste cu adevarat.

Moda vedetelor
Moda a la Golden Globes 2007 (1)
Moda a la Golden Globes 2007 (2)
Cum se imbraca starurile in vacanta?
Rihanna - victima a modei?
Tentative hollywoodiene pe covorul rosu romanesc
Golden Globes 2009  lectie de moda pe covorul rosu
Oscar 2009  castigatoarele la categoria  tinute neinspirate
Starurile isi etaleaza rotunjimile cu stil

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII