Tara Fashion – 5 idei pentru tinutele de sarbatori

5 idei pentru tinutele de sarbatori

5 idei pentru tinutele de sarbatori

  • Apropierea sarbatorilor e insotita intotdeauna de agitatia care ne cuprinde in goana dupa cadouri, dupa pregatirile pentru petrecerea de revelion sau pentru diversele ocazii festive legate de sfarsitul de an. Pentru o adevarata supereva, dincolo de aceasta agitatie pricinuita de dorinta ca totul sa fie perfect, un lucru extrem de important il reprezinta tinuta.

Apropierea sarbatorilor e insotita intotdeauna de agitatia care ne cuprinde in goana dupa cadouri, dupa pregatirile pentru petrecerea de revelion sau pentru diversele ocazii festive legate de sfarsitul de an. Pentru o adevarata supereva, dincolo de aceasta agitatie pricinuita de dorinta ca totul sa fie perfect, un lucru extrem de important il reprezinta tinuta. Cum ne imbracam, asadar, de sarbatori, in diferitele ocazii pe care acestea ni le prilejuiesc?

Solutia cea mai simpla in astfel de momente, pentru a evita o bataie de cap in plus, este sa va orientati mai ales spre rochii. Sunt relativ usor de asortat cu accesoriile, nu veti fi stresate din cauza combinatiilor cromatice si, in plus, in anumite contexte sunt elementele vestimentare cele mai practice si mai feminine.

Tara Fashion ne ofera cateva optiuni interesante de rochii pe care le putem purta in diverse imprejurari si care pot fi transformate in tinute festive de sarbatori.

Fiecare are, cu siguranta, la serviciu, daca nu o mica petrecere de sarbatori, cel putin un moment festiv, in care imparte bucuria sarbatorilor cu ceilalti colegi. Indiferent ca este sau nu petrecere, zilele acestea este ideal sa simtiti spiritul sarbatorilor si prin tinuta pe care o alegeti. Modelul Tara 1136A este perfect pentru astfel de circumstante. Disponibila in nuante variate (lavanda, gri, ecru, grena), rochia este usor cambrata, necaptusita, cu maneci scurte si se inchide cu fermoar la spate.  Cordonul de sub bust si pliurile ii dau un aspect usor retro. O puteti asorta cu un sacou in aceeasi nuanta sau, pentru a fi mai romantice, cu o jacheta tricotata, in nuante contrastante.

Pentru momente mai sofisticate, dar pe care le petreceti tot la birou, Tara va ofera un alt model, potrivit, de asemenea si pentru vizitele le prieteni, de sarbatori sau pentru o iesire la o cina festiva. Modelul 1299A este o rochie de saten, necaptusita, taiata in talie, la baza gatului, foarte cambrata, cu pense in fata si pe piept, cu femoar invizibil pe lateral. Farmecul rochiei este dat de o banda de saten rosie sau bej, in functie de modelul ales. Pentru a pastra rafinamentul rochiei, asortati-o cu pantofi rosii sau bej si cu poseta in aceeasi nuanta.


Pentru o iesire romantica sau pentru o petrecere la un local, alegeti modelul Tara 1270 – o rochie fina, din voal, care va va da o alura de romantica incurabila. Croiala evazata, cu bretele impletite din saten, o face potrivita pentru orice tip de talie. In fata este usor incretita si se inchide pe lateral cu fermoar invizibil. Puteti opta pentru o nuanta clasica (rosu sau negru) sau pentru o nuanta trendy (roz prafuit sau gri).  Este ideala pentru o petrecere de revelion. O puteti pune in evidenta cu ajutorul unor bijuterii stralucitoare

Tot pentru petrecerea de revelion, Tara Fashion ofera si alte doua optiuni, in ton cu tendintele actuale ale modei. Modelul 10823 este potrivit pentru o petrecere cu prietenii. Imprimeurile se afla inca top, iar rosul este o culoare care cu siguranta va va scoate in evidenta. Atentie la accesorii! Rochia este deja destul de incarcata. Alegeti accesorii simple, de preferat bijuterii mici, din aur.

O alta optiune este dantela, care, se stie, este unul dintre elementele „must have” ale anului care urmeaza. Tara va propune un model inedit,  10716 – o rochie de dantela, captusita, cu maneca trei sferturi. Nu o veti purta in niciun caz la o nunta, asa ca, daca o achizitionati, grabiti-va sa o purtati, pentru ca in aceasta perioada veti avea, probabil, cele mai multe ocazii.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII