Scrisoarea unui nou născut către părintii săi - 10 rugăminti

Scrisoarea unui nou nascut catre parintii sai - 10 rugaminti

Scrisoarea unui nou născut către părintii săi - 10 rugăminti

Scrisoarea unui nou nascut catre parintii sai este cu adevarat un mesaj miscator. A fost publicata de o maternitate din Scotia, UK.
Scrisoarea a fost distribuita masiv si apreciata in online. Nu este de mirare, mesajul se adreseaza multor parinti noi. Despre asta este vorba in definitiv: viata cu un bebe nou-nascut nu este perfecta, nu esti perfect ca parinte, si asta e bine. Si sa nu uitati sa va bucurati.

Cine a pus aceste cuvinte pe hartie, este un mister. Dar nici nu conteaza. Cu toate acestea, mesajul este frumos si important.

- veti citi
Scrisoarea unui nou nascut catre parintii sai
10 lucruri umitoare despre nou-nascuti pe care poate nu le stii
Primul an de viata al bebelusului: cate un sfat important pentru fiecare luna 

Scrisoarea unui nou nascut catre parintii sai

Va rugam sa pastrati aceasta scrisoare într-un loc în care puteti sa o cititi si reciti când lucrurile nu merg cum trebuie, si va simtiti la capatul puterilor.

Draga mami si tati ...

≈ Va rog sa nu asteptati prea mult de la mine ca de la un copil nou-nascut, sau prea mult de la voi, în calitate de parinti.

Haideti sa ne dam amândorora sase saptamâni drept cadou pentru ziua de nastere, sase saptamâni pentru mine sa cresc, sa ma dezvolt, sa ma maturizez si sa devin mai stabil si mai previzibil - sase saptamâni pentru voi, pentru a va odihni si relaxa, si pentru a permite corpului tau mami, sa revina la normal.

Va rog sa ma hraniti când mi-e foame, nu stiam ce inseamna foamea în burtica mamei, iar orele si timpul înseamna putin pentru mine.

Va rog sa ma tineti in brate, sa ma luati de jos cand sunt nefericit, sa ma sarutati, sa ma atingeti, sa ma dezmierdati. Întotdeauna am fost tinut strâns în burtica, si nu am fost niciodata singur înainte.

≈  Va rog sa ma iertati daca plâng foarte mult. Nu sunt un tiran care a fost trimis sa va faca viata mizerabila, singurul mod în care pot sa-ti spun ca nu sunt fericit, e plansetul meu, aveti rabdare cu mine si într-un timp scurt, când mi cresc un pic, voi petrece mai putin timp plângând si mai mult timp socializand cu voi.

≈  Va rog sa va acordati timp pentru a afla cine sunt, cu ce sunt diferit de voi. si cât de multe lucruri frumoase va pot aduce. Urmariti-ma cu atentie si va voi spune ce lucruri ma consoleaza, ma linistesc si imi fac placere.

≈  Va rog sa retineti ca sunt rezistent si pot rezista multor greseli naturale pe care le veti face cu mine. Atâta timp cât îmi aratati dragoste, nu pot fi ranit.

≈  Va rog sa nu fiti dezamagiti când nu sunt bebelusul perfect pe care îl asteptati, si nu fiti dezamagiti când veti simti ca nu sunteti parinti perfecti.

≈  Va rog sa aveti grija de voi; mâncati o hrana echilibrata, odihniti-va si faceti exercitii, astfel încât atunci când suntem împreuna, sa aveti rabdarea si energia pentru a avea grija de mine. Vindecarea pentru un copil agitat este mai multa odihna pentru mama.

≈ . Va rog sa aveti grija de relatia dintre voi. Ce mai inseamna legatura familiala, daca nu exista nici o familie care sa ramâna cu mine?

≈  Pastrati în minte imaginea acesta: Voi fi asa pentru un timp foarte scurt, desi voua vi se pare o eternitate. Desi v-am dat viata peste cap, va rog sa va reamintiti ca lucrurile vor reveni la normal intr-un timp destul de scurt.

Bucurati-va de mine - nu voi mai fi niciodata asa de mic!

Autor necunoscut - 2021

► Citeste in continuare Iata de ce primele 8 saptamani ale bebelusului pot fi atat de grele pentru mami

10 lucruri umitoare despre nou-nascuti pe care poate nu le stii

Nou nascutii sunt cu adevarat minuni Dumnezeiesti. De exemplu, ştiai că un bebelus nou nascut se poate târî imediat după naştere? Este adevărat! De asemenea, ei pot recunoaşte vocea mamei lor la naştere. Chiar uimitor, nu-i aşa?
Iată 10 lucruri uimitoare despre nou nascuti.


Primul an de viata al bebelusului: cate un sfat important pentru fiecare luna

Primelele 12 luni de viata ale bebelusului tau scump si drag sunt speciale. Desi e un omulet mic si ti se pare ca de la luna la luna e tot mai maricel si mai jucaus, bebelusul tau e dependent de dragostea si atentia parintilor si trebuie stimulat special in fiecare luna.

Acorda-i atentia si dragostea ta pentru ca primul an trece atat de repede.Iata cate un sfat special pentru fiecare luna din primul anisor al bebelusului.

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica ce are nevoie de sfaturi?

autor: redactor Milena Sadova, redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII