Dragostea si dorintele secrete ale zodiilor

Dragostea si dorintele secrete ale zodiilor

Dragostea si dorintele secrete ale zodiilor

  • Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice.

Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice. Am aflat din tot felul de zodiace ce fel de individualitati suntem, cum ne influenteaza planetele personalitatea, prin ce simboluri mitice suntem reprezentate, cu ce fel de persoane suntem compatibile sau ce parcurs existential au trasat astrele pentru noi.

Nu v-ati intrebat insa ce se ascunde in spatele fiecarei zodii si dupa ce anume tanjeste sufletul nostru? Nu v-ati dori sa stiti care sunt dorintele cele mai intime ale partenerului si ce expectante are acesta in legatura cu dragostea? Ei bine, aflati ce ne spun astrele despre dorintele secrete specifice fiecarei zodii din horoscopul european si asteptarile pe care zodiile le au de la iubire:

Berbec (Dragostea este ardere interioara)

Nu stiu in ce masura putem vorbi despre aspiratii si secrete in cazul femeilor Berbec pentru ca sunt niste persoane atat de deschise si de sociabile incat pana si sufletul li se citeste pe fata. Felul in care aceste native se simt influenteaza expresia fetei. Cand calda, cand misterioasa si enigmatica, cand ingandurata, cand plina de vitalitate si freamat...

Totusi, indaratul personalitatii pasionale si tumultoase ale femeilor Berbec se ascunde foamea de iubire. Chiar daca nu arata, femeile Berbec aspira in taina la o dragoste fulger care sa le atinga, sa le mistuie, sa le consume, sa le releve toate tainele universului. Pasiunea este cuvantul cheie dupa care tanjesc acestea. Atunci cand intalnesc dragostea la care viseaza, nativele acestei zodii isi scot secretul la suprafata si incerca sa-si transforme visul in realitate. Si mai mult ca sigur ca vor si reusi pentru ca ambitia reprezinta punctul forte al acestei zodii...

Taur (Iubirea se hraneste din simturi)

Femeile nascute sub semnul acestei zodii sunt fataliste, hotarate si incapatanate, chiar inflexibile in deciziile lor uneori. Secretul unei femei careia ii place sa traiasca viata in plinatatea ei se gaseste in savurarea dragostei. Ii place sa traiasca fiecare moment de dragoste la cote maxime. Ii plac momentele in care uita de sine.

Adora sa se lase prada simturilor si adora ca acestea sa cunosca incantarea in cel mai inalt grad. Tanjeste dupa o dragoste naturala lipsita de orice artificiu, prejudecati sau fals. Un alt secret al zodiei consta in faptul ca femeilor Taur le place sa guste dragostea in cele mai mici amanunte. Le plac momentele in doi, adora momentele de intimitate si le place sa-si exploreze simturile la maxim. Daca simturile iubesc, atunci iubeste si sufletul... 

Gemeni (Iubirea inseamna joaca)

Acesta zodie sta sub semnul unirii si al afectiunii si cu toate acestea nu este deloc usor sa descoperi prin ce framantari trec femeile Gemeni. Desi sunt caracterizate de fidelitate, iar cei din jur le percep drept niste fiinte dedicate trup si suflet partenerului de viata, intr-un colt secret al inimii, nativele acestei zodii aspira la o altfel de dragoste decat cea pe care o au langa ele.

Exista momente foarte dese in viata acestora cand viseaza la Luceferi de pe cer, iar dragostea pamanteana nu le mai ofera implinire sufleteasca. Viziunea pe care o au asupra iubirii este una inedita, jocurile in dragoste producandu-le o placere infinita. Le plac experientele diversificate si tanjesc uneori dupa alt partener. Si nu ezita sa-l caute si sa-si divulge marele lor secret daca partenerul este inchistat in conceptii traditionale.

Rac (Dragostea e a sufletului)

In dragoste, femeia Rac vrea stabilitate si viseaza la o dragoste care sa nu se limiteze doar la partea fizica si la satisfacerea unor simturi. Ii place tandretea, adora sa fie rasfatata, alintata, iubita. Ii place sa iubesca, iar cand iubeste, o face din tot sufletul, iubind si cu trupul. In dragoste, visul secret al Racului se concretizeaza intr-o cina romantica cu lumanari parfumate, cu petale de trandafiri presarate in jur si cu multe cuvinte dragastoase.

Racul este mai mult indragostit de... iubire, viseaza la o dragoste mai presus de cele pamantesti si cauta vesnic o dragoste eterna. Si cu toate acestea, secretul femeii Rac este foarte bine pazit si nu poate fi descoperit decat de acele persoane care le inteleg cu adevarat.

Leu (Visul sau este prima iubire)

Pe buna dreptate se poate spune ca aceasta zodie are o inima de leu. Nu este deloc greu sa descoperi secretul acestei zodii: de fiecare data cand se indragosteste, Leul este convins ca a gasit dragostea adevarata. De fiecare data retraieste iubirea cu intensitatea sentimentelor asociate primei iubiri.

In iubire, femeia Leu este ingenioasa, pasionala, seducatoare, iar cand simte ca iubeste, are o stralucire care se citeste pana si in clipirea genelor. Greseala acestei zodii este ca face uneori confuzia intre dragoste, atractie fizica si dorinta sexuala, desi isi doreste in secret sa afle ce presupune dragostea suprema. De aceea, cauta si cauta... iubind iar si iar...la fel ca prima data. 

Fecioara (Dragostea este descoperire)

Femeile ce apartin acestui semn se ghideaza in dragoste dupa acelasi principiu pe care il urmeaza si in viata: cel al sinceritatii si al daruirii. Probabil ca multi se asteapta ca in cazul Fecioarelor secretele amoroase sa curga unul dupa altul, dar atitudinea lacestora fata de dragoste este deconcertanta.

Fecioarele nu viseaza la Feti Frumosi si nici ele insele nu se vad niste Ilene Cosanzene. Viseaza insa la un partener cu un intelect deosebit si care sa le demonstreze ca in viata totul se imparte la doi: si bunele, si relele, si supararile, si bucuriile. Viseaza la un barbat in persoana caruia sa descopere ceva nou si interesant zi de zi. Adora sa studieze psihologia masculina si o fac incepand cu partenerul.

Balanta (Marele secret este frumusetea)

Semnul zodiacal al Balantei este reprezentat de armonie, proportie, echilibru si frumos in forme cat mai gratioase. Cu un simt estetic foarte ascutit, aspiratiile pe plan sentimental ale acestei zodii se traduc intr-o nevoie acuta de perfectiune... fizica. Nativele acestui semn viseaza in secret la o dragoste care sa se incadreze in propriile tipare despre frumusete.

Viseaza la un partener cu un corp frumos proportionat, cu trasaturi regulate si fine, cu un gust impecabil ce nu-l va face niciodata de rusine. Nu urasc nimic mai mult decat vulgarul si falsul, iar la cel mai mic semn de grosolonie, dau bir cu fugitii in cautarea unei alte iubiri. Aspiratia lor secreta este categoric frumosul...

Scorpionul (Daruire fara limite)

Daca femeile Scorpion au vreo asteptare secreta de la dragoste, aceasta poarta in mod sigur numele iubirii posesive. Semnul zodiacal al Scorpionului are o peceptie mai neobisnuita asupra iubirii ce poate fi interpretata de unii drept o forma de misticism. Idealul in dragoste al acestui semn il reprezinta povestea de iubire dintre Tristan si Isolda.

Sau mai degraba acea dragoste care invinge pana si moartea. Sufletul femeilor Scorpion viseaza la o dragoste in care sa posede si sa fie posedate, la o dragoste care sa se reduca exclusiv la numarul doi.... Vor totul sau nimic in dragoste. Vor fie agonia, fie extazul.  Viseaza la o daruire totala

Sagetatorul (Viseaza si respira libertate)

Nu ai cum sa iubesti cu adevarat o femeie Sagetator daca nu-i acorzi libertatea de care are nevoie. Pentru o femeie Sagetator, iubirea inseamna spirit liber, inseamna libertatea simtita in doi. Enigma care zace in sufletul acestei zodii presupune explorari in domeniul mental si moral, presupune multe cercetari si investigatii.

Libertatea este religia acestei zodii, iar visurile de dragoste ale acestei zodii se inchina acestei zeitati. Femeia Sagetator este atrasa de locuri indepartate si necunoscute. Si-ar dori o dragoste care sa o elibereze si sa o conduca spre cunoastere. Viseaza la o dragoste in care sa fie dominata si care sa-i lase spiritul zburdalnic sa colinde pe carari neumblate pana acum.

Capricorn (Nu exista secrete)

Ce secrete uluitoare pot sa se ascunda in inima unui Capricorn cand aceasta zodie ia lucrurile asa cum sunt, fara sa-si puna prea multe intrebari si fara sa caute peste mari si tari ceea ce are chiar in fata sa? In dragoste, femeia Capricorn nu cere imposibilul, ci o dragoste linistita si potolita. Nu-i plac sentimentalismele exacerbate si nici nu-l atrag pasiunile fulgeratoare.

Nu viseaza la o aventura de o noapte, ci la o aventura care sa dureze toata viata. Femeia Capricorn ia cuvantul dragoste ca atare si nu intelege cum de ceilalti vad dragostea drept foc si scantei, cand ea este apa si pamant. Dragostea ei este lucida si rationala si se bazeaza mai mult pe cugetari decat pe sentimente. Unde sa mai fie loc pentru secrete pasionale si iubiri nepamantene cand Capricornul are tot ce isi doreste de la dragostea sa?

Varsator (Iubire absoluta)

Pentru ca sensul vietii Varsatorului consta in iluminare si vizionarism, in iubire aceasta zodie cauta strafulgerarea si profunzimea. Varsatorul este constient ca viseaza la iubiri imposibile si cu toate aceastea este vesnic in cautarea iubirii absolute. Secretul care zace in sufletul Varsatorului isi are punctul de plecare in aversiunea fata de de traditional, conformism si tot ceea ce este inchistat in tipare si sabloane.

O dragoste banala nu este tocmai visul unei femei Varsator. Femeia acestei zodii isi doreste o dragoste care sa faca ravagii si sa provoace murmure de uimire. Varsatorul isi doreste o iubire excentrica, experimentala si neobisnuita, cu totul diferita de a persoanelor din jur.

Pesti (Iubire la distanta)

Zodia Pesti ascunde multe secrete pentru ca reprezentantele acestui semn sunt fascinate de secretele in sine si de reveriile interioare. Daca nu mai exista niciun secret de aflat sau nimic de descoperit, cu siguranta il vor inventa ele. Nativele acestui semn nu isi vor expune aproape niciodata dorintele, asteptarile sau visurile fatis, ci acestea pot fi desoperite din comportamentul sau gesturile acestora.

Visul lor secret poate consta intr-o iubire la distanta sau una pe internet. Iubirile de acest gen nu le obosesc si le da in acelasi timp posibilitatea de a-si manifesta fantezia si imaginatia care le reprezinta atat de fidel. Femeile acestei zodii nu au nevoie de iubiri miraculoase, ci de o iubire calda, sincera, intuitiva si deschisa spre necunoscut.

 Cititi in continuare: 

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII