Tinute SF la Grammy Awards 2012

Tinute SF la Grammy Awards 2012

Tinute SF la Grammy Awards 2012

  • Dincolo de premiile propriu-zise (a caror atribuire era destul de previzibila), dincolo de faptul ca Adele a fost castigatoarea serii din mai multe puncte de vedere si de faptul ca, in mod cert, ceremonia a fost marcata de omagiul adus lui Whitney Houston, gala premiilor Grammy din acest an a adus cateva surprize vestimentare de-a dreptul fara cuvinte.

Dincolo de premiile propriu-zise (a caror atribuire era destul de previzibila), dincolo de faptul ca Adele a fost castigatoarea serii din mai multe puncte de vedere si de faptul ca, in mod cert, ceremonia a fost marcata de omagiul adus lui Whitney Houston, gala premiilor Grammy din acest an a adus cateva surprize vestimentare de-a dreptul fara cuvinte.
 
Sa incepem cu partea  soft ...
unele dive au tinut neaparat sa isi arate latura exhibitionista. Si daca rochia Rihannei, considerata de unii foarte sexy, de altii pur si simplu prea dezmatata, a generat opinii divergente, in ceea ce o priveste pe Fergie, aprecierile au fost negative la unison. Lenjeria intima neagra, expusa cu atata nonsalanta pe sub rochia din dantela portocalie, semnata de Jean Paul Gaultier nu a facut decat sa adauge cativa ani in plus corpului divei.

La popul opus, preferinta pentru tinutele mai mult decat sexy, a fost contracarata de controversata Nicki Minaj, care nu s-a dezmintit nici de aceasta data, facand parada intr-o creatie Versace despre care inca nu stim daca era o rochie sau o mantie supradimensionata, dar care a avut o componenta mistico-religioasa evidenta.

Ne-a atras atentia accesoriul inedit si scandalos in acelasi timp care a dat un aer bizar tinutei lui Nicki Minaj  un barbat imbracat in Papa, despre a carui identitate nu stim mai nimic. Oare a cui o fi fost ideea  a designerului sau a divei?

Alte vedete s-au remarcat prin culoarea parului sau prin felul inedit in care si-au accesorizat tinutele mai mult sau mai putin plictisitoare. Trebuie sa recunoastem insa ca ne surprinde normalitatea tinutei lui Lady Gaga. Asta cel putin daca ar fi sa facem o comparatie intre rochia neagra, destul de neobisnuita, dar cu mult sub standardele extravagante cu care ne-a obisnuit diva si alte cateva tinute demne de un film SF. Doua ne-au atras atentia in mod special.

Sasha Gradiva a etalat o rochie roz, diafana, impodobita insa cu o bijuterie cu totul neobisnuita  un fel de arma menita sa anihileze orice eventual dusman. Sa fi fost oare vreun mesaj pentru pace la mijloc? Cealalta tinuta SF, care ar fi meritat in mod sigur un Grammy pentru ridicol, a fost purtata de cantareata pop suedeza Robyn. Nici nu stiu de unde ar trebui sa incepem... de la faptul ca fusta satinata (cu o croiala in trend, de altfel), merge ca nuca in perete cu tricoul alb si cu ghetele sau de la faptul ca asa-zisa bijuterie purtata pe (sau mai degraba prin) deget iti da fiori... ?

Un lucru e sigur  Lady Gaga ar trebui sa se simta in pericol si sa mai ia niste lectii de excentricitate. Cat despre cantat (pentru ca, in fond, asta ar trebui sa insemne Grammy)... cui ii mai pasa?

 Si pentru ca am vorbit de Lady Gaga , merita sa aruncati o privire in ALBUMUL tinutelor ei EXTRAVAGANTE !

  Un alt album interesant:53 de tinute ridicole la Paris Fashion Week

Va recomandam sa mai cititi si:

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII