Canita Flexi Cup de la NUK, ideala pentru copiii activi de peste 2 ani

Canita Flexi Cup de la NUK

Canita Flexi Cup de la NUK

  • Canita Flexi Cup de la NUK este partenerul ideal pentru copiii activi de peste 2 ani: ofera toate avantajele unui biberon FIRST CHOICE si este dotata cu un pai moale din silicon flexibil. Face ca bautul sa fie distractiv pentru copii!
Canita Flexi Cup de la NUK este partenerul ideal pentru copiii activi de peste 2 ani: ofera toate avantajele unui biberon FIRST CHOICE si este dotata cu un pai moale din silicon flexibil. Face ca bautul sa fie distractiv pentru copii! NUK ajuta in acest fel copiii sa-si asigure aportul zilnic de lichide de 650ml - cantitatea recomandata de medici. O supapa speciala inchide paiul canitei Flexi Cup, facandu-l astfel rezistent la scurgeri de lichid si la acumularea lichidului in pai. Datorita acestei supape speciale, nu mai exista scurgeri la deschiderea canitei. Noul design de  canita este rosu / roz sau albastru / verde,  si straluceste intr-un aspect metalic modern. Canitele Flexi Cup de la NUK sunt confectionate din polipropilena, fara continut de BPA.

De la varsta de doi ani, copiii devin mici exploratori, iar lumea le ofera experiente incitante in fiecare zi. Din cauza dozei mari de  entuziasm de pe tot parcursul zilei, cei mici se concentreaza greu pe bautul lichidelor. Iar pentru mame, nu este intotdeauna usor sa-i convinga pe cei mici sa bea lichide in mod regulat. Pentru a ajunge la doza recomandata de lichide de 650ml/zi  , copiii ar trebui sa bea, nu numai la mese, dar si intre ele. Acum, cu noua canita NUK Flexi Cup bautul a devenit foarte usor pentru copii  si s-a transformat dintr-o corvoada obositoare intr-o distractie! Sticla de 300ml FIRST CHOICE este dotata cu un pai de silicon moale, pe care copiii il adora. Canita Flexi Cup de la NUK este partenerul ideal pentru micii aventurieri, iar mamele acum trebuie doar sa se asigure ca e mereu plina. 

Mai presus de toate, viata devine putin mai usoara pentru parinti, datorita noii supape a canitei Flexi Cup. Supapa previne acumularea lichidului in pai, iar paiul moale este anti-scurgere. La deschiderea canitei nu mai exista astfel scurgeri de lichid. Canita este usor de dezasamblat si de curatat. 

Canita este ideala pentru excursii in natura: datorita materialului flexibil, paiul se poate indoi intr-o parte, pentru a pune capacul si astfel este protejat si nu se murdareste in timpul transportului. in partea de sus a canitei, este atasat un clips de prindere, prin urmare canita nu se va pierde, chiar şi pe terenul de joaca. Pentru a lasa copii sa aiba mainile libere pentru  joaca, canita poate fi prinsa de pantaloni sau fusta.

Canita Flexi Cup de la NUK  este o completare a gamei de produse FIRST CHOICE. La fel ca si tetinele, adaptoarele pentru biberoanele Active Cup si adaptoarele push-pull ale biberoanelor Junior Cup,  paiul canitei Flexi Cup este compatibil cu toate biberoanele din gama FIRST CHOICE.  Noua canita este ideala pentru trecerea intre adaptorul pentru biberonul Active Cup si adaptorul push-pull pentru biberonul Junior Cup. Primul adaptor se foloseste pentru initierea copiilor in alimentatia independena, iar al doilea este destinat copiilor de peste 36 de luni, pentru dezvoltarea abilitatilor motorii. Canita Flexi Cup de la NUK vine, de asemenea, cu un design nou: desene cu buline roz/rosii sau verzi/ albastre iar suprafata canitei straluceşte. Este confectionata din polipropilena, fara continut de Bisphenol.

autor: www.nuk.ro pentru desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Mai cititi si: Invatam sa bem pas cu pas cu ajutorul canitelor NUK Easy Learning 1-2-3

Tot despre alimentatia sanatoasa a copilului, mai cititi:

Iata retete sanatoase pentru copii - pe care le puteti face in casa, cu usurinta:

Carte inteligenta de Bucate - cele mai originale si gustoase retete de pe internetul romanesc!

Forumuri specializate ale comunitatii

In floarea copilariei (4-12 ani)
Nici prea mici si nici mari de tot :-). Intrebari, dileme, raspunsuri, prietenie, sanatate

La Bucatarie
Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Bucatarii si bucataresele au cuvantul!

Bolile copilului

 La Medicul va Raspunde veti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Canita Flexi Cup de la NUK.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII