Pantaloni si fusta in tandem - un trend de toamna 2012

Pantaloni si fusta in tandem - un trend de toamna 2012

Pantaloni si fusta in tandem - un trend de toamna 2012

  • Tendinta generala in crearea lookurilor toamnei 2012 este aceea de a suprapune diverse influente peste tipare devenite deja clasice. In virtutea acestei directii, un trend mai putin obisnuit s-a profilat in colectiile mai multor designeri celebri...

Tendinta generala in crearea lookurilor toamnei 2012 este aceea de a suprapune diverse influente peste tipare devenite deja clasice. In virtutea acestei directii, un trend mai putin obisnuit s-a profilat in colectiile mai multor designeri celebri - tandemul fusta / rochie plus pantaloni.

La prima vedere, combinatia poate parea caraghioasa (si in unele cazuri chiar este), insa daca este suficient de antent stilizata, s-ar putea sa aiba succes nu doar pe podium, ci si in garderobele superevelor pasionate de moda.

Initial am descoperit trendul la Louis Vuitton, unde vine la pachet cu alte cateva tendinte excentrice, care ne fac sa credem ca nu va reusi sa coboare de pe scena in strada. Stilul extrem de incarcat al colectiei Vuitton, care sfideaza pana si tendinta baroca a toamnei, face ca tandemul fusta - pantaloni sa treaca neobservat sau, in cel mai rau caz, sa fie respins, odata cu palariile imense si caraghioase.

Interesanta este insa abordarea combinatiei rochie - panaloni. Cu exceptia acelorasi palarii scoase parca din Alice in tara minunilor, lookurile glamour create pe baza tandemului atrag atentia prin subtilitate si printr-o eleganta greu de explicat.

Aceeasi preferinta pentru combinatia rochie de seara - pantaloni, am remarcat-o si in colectia Prada. Rochiile rascroite sub sani si despicate in fata, combinate cu panataloni, aduc in prim plan un nou concept in ceea ce priveste tinutele de seara, in mod special.

In ceea ce priveste cromatica, Miuccia Prada elimina contrastele pe care le-am intalnit adesea la Vuitton. Este preferata, de regula, tinuta monocromatica sau, in orice caz, aceeasi culoare macar pentru fusta si pantaloni.

Un aer aparte aduce in acest trend tandem Dries van Notten. In tinutele sale realizate pe baza combinatiei fusta / rochie - pantaloni se simte o puternica influenta asiatica, foarte la moda in aceasta toamna. Atat imprimeurile, cat si croiala pantalonilor sau simplitatea rochiilor, pastreaza ceva din eleganta asiatica. Daca la Prada am vazut o preferinta pentru monocromatica, de aceasta data este preferata combinatia pantaloni negri - fusta / rochie imprimata.

Nu se stie cate supereve vor agrea ideea de a purta fusta sau rochie peste pantaloni, mai ales ca se anunta o toamna calda. Un lucru este insa sigur - designerii nu au decat de castigat, vanzand la pachet doua produse in unul singur. Pe de alta parte, daca privim pragmatic lucrurile, n-ar trebui sa ezitati in a va cumpara astfel de combinatii de haine. In fond, nu va opreste nimeni sa le purtati separat daca nu va place trendul. Prin urmare, avantajul s-ar putea sa fie si de partea dumneavoastra.

Albumul complet  Moda toamnei 2012 - AICI

Va recomandam sa cititi si:

Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale
Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Cum ne preparam mastile de fata?
Lupta natural impotriva celulitei
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Retete pentru parfumuri folosind uleiuri esentiale
Fixativ de par - ieftin si bun
Cum ne ingrijim parul in mod natural?
Prepararea gelului de dus acasa
Fabricati-va propriul dezinfectant!
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Masca de miere pentru tratarea acneei


 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII