Dental Care Parenting – pentru zambetul sanatos al copilului tau!

Dental Care Parenting – pentru un zambet sanatos

Dental Care Parenting – pentru un zambet sanatos

  • DENT ESTET 4 KIDS se bucura de desfasurarea celei de-a 7-a editii a workshopului Dental Care Parenting ce a avut loc pe 10 octombrie la sediul clinicii.
DENT ESTET 4 KIDS  se bucura de desfasurarea celei de-a 7-a editii a workshopului Dental Care Parenting ce a avut loc pe 10 octombrie la sediul clinicii. Sesiunile de Dental Care Parenting sunt organizate de 3 ani in cadrul DENT ESTET 4 KIDS , singura clinica exclusiv pentru copii din capitala. 

Pentru parintii care doresc sa cunoasca mai bine echipa, au anumite intrebari sau doresc sa afle informatii pe un subiect specific, cum ar fi purtarea aparatelor dentare, clinica a organizat aceste sesiuni de parenting, numite Dental Care Parenting, in care practic parintii se inscriu, medicii aleg o tema anume la fiecare workshop, si este sustinuta o prezentare plina de informatii utile si cu cele mai noi stiri din domeniu pe acea tema. Dupa fiecare prezentare urmeaza sesiunea de intrebari in care parintii doresc sa afle raspunsurile la ceea ce ii ingrijoreaza pe acestia. Scopul intalnirii este informarea si educarea in beneficiul copiilor astfel incat parintii sa afle tot ce au nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa.

In tot acest timp, copiii stau separat cu personalul medical si se bucura de un program educational intr-o forma ludica. Afla cum anume se pot peria corect, de ce este importanta pentru ei igiena orala si lucruri pe care un cadru medical specializat le poate explica complet pe intelesul copilului, avand in acelasi timp si jocuri. Dupa fiecare asemenea workshop, copiii urca in cabinete la o consultatie gratuita, iar parintii ii insotesc, putand afla astfel starea dentara a copilului lor.

De 3 ani de zile au loc sesiuni constante de Dental Care Parenting, iar scopul lor este crearea unei relatii mai bune de comunicare intre parinte - copil - medic, dar si informarea pacientilor. Participarea este GRATUITA!

Unde se pot inscrie parintii pentru a participa la acest sesiuni de DENTAL CARE PARENTING?
Trebuie sa intre pe site-ul clinicii, pe www.de4kids.ro si sa completeze formularul de inscriere sau sa ne trimita solicitarea lor la adresa office@de4kids.com

Atentie! Membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura de o reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Stomatologie

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Tema:Comunitate

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Dental Care Parenting – pentru un zambet sanatos.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.
Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !
Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII