Dental Care Parenting – pentru zambetul sanatos al copilului tau!

Dental Care Parenting – pentru un zambet sanatos

Dental Care Parenting – pentru zambetul sanatos al copilului tau!

DENT ESTET 4 KIDS se bucura de desfasurarea celei de-a 7-a editii a workshopului Dental Care Parenting ce a avut loc pe 10 octombrie la sediul clinicii.

DENT ESTET 4 KIDS  se bucura de desfasurarea celei de-a 7-a editii a workshopului Dental Care Parenting ce a avut loc pe 10 octombrie la sediul clinicii. Sesiunile de Dental Care Parenting sunt organizate de 3 ani in cadrul DENT ESTET 4 KIDS , singura clinica exclusiv pentru copii din capitala. 

Pentru parintii care doresc sa cunoasca mai bine echipa, au anumite intrebari sau doresc sa afle informatii pe un subiect specific, cum ar fi purtarea aparatelor dentare, clinica a organizat aceste sesiuni de parenting, numite Dental Care Parenting, in care practic parintii se inscriu, medicii aleg o tema anume la fiecare workshop, si este sustinuta o prezentare plina de informatii utile si cu cele mai noi stiri din domeniu pe acea tema. Dupa fiecare prezentare urmeaza sesiunea de intrebari in care parintii doresc sa afle raspunsurile la ceea ce ii ingrijoreaza pe acestia. Scopul intalnirii este informarea si educarea in beneficiul copiilor astfel incat parintii sa afle tot ce au nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa.

In tot acest timp, copiii stau separat cu personalul medical si se bucura de un program educational intr-o forma ludica. Afla cum anume se pot peria corect, de ce este importanta pentru ei igiena orala si lucruri pe care un cadru medical specializat le poate explica complet pe intelesul copilului, avand in acelasi timp si jocuri. Dupa fiecare asemenea workshop, copiii urca in cabinete la o consultatie gratuita, iar parintii ii insotesc, putand afla astfel starea dentara a copilului lor.

De 3 ani de zile au loc sesiuni constante de Dental Care Parenting, iar scopul lor este crearea unei relatii mai bune de comunicare intre parinte - copil - medic, dar si informarea pacientilor. Participarea este GRATUITA!

Unde se pot inscrie parintii pentru a participa la acest sesiuni de DENTAL CARE PARENTING?
Trebuie sa intre pe site-ul clinicii, pe www.de4kids.ro si sa completeze formularul de inscriere sau sa ne trimita solicitarea lor la adresa office@de4kids.com

Atentie! Membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura de o reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Stomatologie

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
forumuri specializate Forumuri specializate

Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.