Concurs Ghiceste Sunetul

Concurs Ghiceste Sunetul

Concurs Ghiceste Sunetul

Ai o ureche fina? Daca da, atunci poti castiga multi bani. O data pe ora, platforma desprecopii.com ofera posibilitatea mai multor membrii activi (= membru inregistrat + prezent pe forum) sa raspunda la concurs. Fii pe faza!

Prima editie aici! (Castig: 370 euro)
A doua editie aici! Castig: 460 euro)
A treiea editie aici! Castig: 240 euro)
A patra editie aici! Castig: 260 euro)
A cincea editie aici! Pot: 1400 euro, nici un castigator)
A 6-a editie aici! Castig: 680 euro
A 7-a editie aici! Castig:570 euro
A 8-a editie aici! Castig:660 euro
A 9-a editie aici! Castig:400 euro
Editia a 10-a aici. Castig 610 EUR

Ai o ureche fina? Daca da, atunci poti castiga multi bani (garantat, fara tragere la sorti). O data pe ora, platforma desprecopii.com ofera posibilitatea mai multor membrii activi (= membru inregistrat + prezent pe forum) sa raspunda la concurs.

Editia a 11 -a aici. Editia este in curs de desfasurare! Cititi pe forum despre ea.

Sponsor: Desprecopii.com.

Regulamentul concursului "Ghiceste Sunetul"

Cine poate participa?

Orice membru inregistrat pe forumul desprecopii.com. Daca nu esti inca inregistrat apasa: Vreau sa devin membru

Cum castigi concursul?

Simplu: daca ne oferi o descriere exacta a modului in care este produs sunetul ai castigat! Sunetul despre care vorbim il poti asculta pe forumul desprecopii.com (vezi coloana din stanga jos).

Ce inseamna descriere exacta?

Sunetele sunt din viata de zi cu zi. Nu trebuie sa dai descrieri complexe sau sa te gandesti la lucrusi super complicate.
Exemplu: sa spunem ca sunetul este produs de punerea bateriilor intr-o lanterna. Un raspuns corect (deci suficient de exact) este pur si simplu: "punerea de baterii intr-o lanterna". Nu trebuie sa ne descrieti amanuntit, ceva de genul: "se deschide partea din spate a unei lanterne, se introduce bateria 1, apoi bateria 2, (...)". Totusi un raspuns de genul: " sunetul este produs de aruncarea unui obiect pe un arc (in cazul nostru resort-ul din interiorul lanternei) " nu este suficient de exact. De asemenea, este foarte important sa definiti corect obiectele implicate in producerea sunetului. In exemplul de mai sus daca se raspundea cu: "introducerea unor pietre intr-o lanterna" raspunsul nu era validat, chiar daca sunetul ar fi fost probabil foarte asemanator. Motivul: nu au fost identificate bateriile ca obiect implicat in producerea sunetului.

Ce castig?

Valoarea in euro a potului in momentul in care ai raspuns la intrebare (verifica pe forum care este valoarea actuala a potului). Potul incepe de la 10 de euro si in fiecare zi in care nu s-a raspuns se adauga cate 10 euro. Dupa 30 de zile castigi 310 de euro!

Cum raspund la intrebare?

O data pe ora, platforma desprecopii.com ofera posibilitatea unora dintre membrii activi sa raspunda la intrebare. Membrii sunt selectati automat dintre membrii prezenti in acel moment pe forum.

Ce fac daca banuiesc raspunsul dar nu am sansa sa raspund (nu sunt selectat de sistem)?

Nu poti sa faci nimic. Poti insa sa-ti maresti sansa de a fi selectat de sistem daca stai mai mult pe forum (TIP: noaptea forumul este mai putin accesat deci sansa sa fii selectat este mult mai mare)

Reguli suplimentare

* Cine raspunde PRIMUL corect acela este castigatorul! Ce vrem sa spunem: noi verificam de mai multe ori pe zi raspunsurile inregistrate de sistem. Se poate intampla ca din diverse motive sa nu reusim sa verificam raspunsul in fiecare ora sau uneori chiar o zi intreaga. In acest fel, desi poate unul dintre voi a raspuns deja corect, un alt membru are sansa sa raspunda si trimite si el un raspuns. In momentul in care noi verificam raspunsurile, daca unul din raspunsuri este corect, persoana respectiva a castigat! Daca intre timp s-au pus mai multe raspunsuri corecte, primul care a raspuns corect este castigatorul! In lista de raspunsuri, raspunsurile sunt afisate in ordine inversa cronologica (cel mai recent sus).

* Cum putem verifica castigatorul? Simplu, sunetul a fost inregistrat atat audio cat si video. In momentul in care vom avea un castigator, va vom prezenta si varianta video.

* Pana la ce suma continua concursul? Suma limita pana la care urca potul este de 1500 euro. Daca pana la acea suma, concursul nu are un castigator - editia se considera necastigata si incheiata.

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

5 comentarii din 59
Trimis de Simion

este o bricheta

Trimis de nicoleta

zgomotul produs de brichetii unui aragaz/ cuptor cu aprindere electrica

Trimis de Dascalu Madalina

este jetul de lichid care iese dintr-un recipient tip spray

Trimis de

jetul de lichid care iese cu presiune dintr-un recipient tip sprai fas-fas

Trimis de Maria Rubi

Cand tragi apa la WC-ul din tren si se produce vacuum...

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.