De 9 ani alaturi de voi: La Multi Ani Desprecopii.com!

De 9 ani alaturi de voi: La Multi Ani Desprecopii.com!

De 9 ani alaturi de voi: La Multi Ani Desprecopii.com!

  • O ziarista de la un ziar national ne-a rugat sa povestim despre Desprecopii.com. Despre secretul de a avea in mana cea mai mare comunitate online de limba romana. Asta pentru ca iata, azi - Desprecopii.com implineste 8 ani oficiali. Dar de 9 ani online. E greu de crezut ca au trecut asa de repede 9 ani din viata noastra. Dar, atunci cand ma uit la copilul meu, Andrei - realizez ca acest site a crescut odata cu el. Asa de repede si frumos cresc si copiii! La Multi Ani, Desprecopii.com!

Am pornit acest site in septembrie 2000 iar presa l-a consemnat ca fiind un site excelent si complet la 1 iunie 2001. Poate pentru ca atunci, de ziua copilului, ziaristii au fost brusc preocupati de acest subiect. Desprecopii.com este un proiect de succes al unei tinere mamici de a intra in legatura cu alte mamici pentru care aceasta conversatie: despre copii - ar fi fost la fel de importanta. La Multi Ani Desprecopii.com!

O ziarista de la un ziar national ne-a rugat sa povestim despre Desprecopii.com. Despre secretul de a avea in mana cea mai mare comunitate online de limba romana. Asta pentru ca iata, azi - Desprecopii.com implineste 8 ani. De fapt sunt aproape 9. E greu de crezut ca au trecut asa de repede 9 ani din viata noastra. Dar, atunci cand ma uit la copilul meu, Andrei - realizez ca acest site a crescut odata cu el. La Multi Ani, Desprecopii.com! Asa de repede si frumos cresc si copiii!

I-am spus ca nu pot vorbi in cuvinte putine - un numar limitat de caractere - despre acesti 9 ani de cand ne impletim virtual viata cu mii de femei. E greu sa spui in cuvinte ceva inteligent si suficient despre acest fenomen care este Desprecopii.com

Pentru ca iata, Desprecopii.com ne dovedeste ca societatea romaneasca are suflet. Fenomenul e complex. Ne-am refugiat in online pentru ca aici putem gasi interactiune, ajutor, suport, informatie si solidaritate.

Inca o data, Desprecopii.com nu este despre noi, administratorii. Desprecopii.com este site-ul vostru - este site-ul Comunitatii Desprecopii.com!

La 1 iunie 2001 - ziarul Evenimentul Zilei - ne consemna deja ca site excelent si complet. Incepusem deja sa atragem atentia presei. Iata prima atestare a presei.
De aceea, consideram ca 1 iunie este si ziua acestei comunitati. A acestui site.

Acum, la zi de aniversare, consemnam oficial cifra de 1 milion de utilizatori unici /luna. Incredibila cifra!

De fapt, Desprecopii.com este de 8 ani, site-ul nr 1 pentru parinti si cei care doresc sa intre in aceasta categorie. Aici este locul cald si vibrant de intalnire pentru tineri (viitori) parinti, pentru femei care lupta cu probleme de infertilitate (dar care vor reusi!), pentru mamici singure, pentru tatici singuri, pentru tatici care stiu ca cel mai important dar de la viata sunt: copiii. Desprecopii.com este avangarda societatii romanesti!

O inima de fier bate in Amsterdam pentru Desprecopii

Undeva, in Amsterdam - 4 servere clipesc pentru fiecare din noi. Am intrat de mai multe ori in camera serverelor si am avut sentimentul ca intru putin in inima voastra. Am fost impresionata. O multime de leduri clipeau. Puteam sa poetizez si sa le consider cate o fractiune de vis, de bucurie, de durere, de amar, de iubire.

Asadar, de 8 ani - cel putin, suntem impreuna adunati si legati de dragostea pentru copii. De cei pe care ii avem, ii dorim, ii visam si ii iubim. Aici pe www.desprecopii.com am invatat sa ajutam si depasim indiferenta.

Sunt mandra ca aici, se naste si creste Generatia Desprecopii!'

De aceaa, va felicit pentru ca este si ziua voastra. A sutelor de mii de ochi care au trecut pe acest site, a zecilor de mii de inimi pentru care aceasta adresa atat de banala - www.desprecopii.com - a devenit si o casa a sufletului.

Daca acest site va ajuta, va amuza, va tine companie, va informeaza, va intriga, va distreaza, va enerveaza, va fericeste, va inspira, va umple minute de singuratate, va ofera prieteni, va exaspereaza, va aduce aminte de Romania, va da speranta ... inseamna ca exista in viata voastra! SI e bine.

Alte bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

Vedete la Desprecopii.com

 Comunitate

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

La multi ani pentru voi! La multi ani Desprecopii!

Si pentru ca ne-au cerut multi ziaristi o poza a celor care au inceput acest site: iata o poza cu ratustele DC: Florin si Mirela (alias Admin si Desprecopii - pe forum)

Desprecopii.com , 1 iunie 2009
Toate drepturile rezervate (c) Desprecopii.com

 Forumuri recomandate:

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

 

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 

Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 7 comentarii

  1. alex
    alextrimis la 9/1/2012

    bravo fmm

    Raspunde la acest comentariu
  2. Alexandrina
    Alexandrinatrimis la 7/6/2009

    Sincere felicitari si multe ganduri bune! La multi ani! Ma bucur sa fiu membra a acestei comunitati.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Marius
    Mariustrimis la 7/6/2009

    Tot tineri, tot tineri :)

    Raspunde la acest comentariu
  4. GERMINA
    GERMINAtrimis la 4/6/2009

    Desprecopii.com este mai mult decat un forum. A crescut o generatie de parinti mai informati. Pentru ca si noi am crescut alaturi de copiii nostri. Impreuna suntem mai puternici si mai de folos, si asta s-a vazut deja.LA MULTI ANI, DESPRECOPII.COM!

    Raspunde la acest comentariu
  5. L5845
    L5845trimis la 4/6/2009

    LA MULTI ANI draga DC ! si la cat mai multa dependenta de tine !!! DESPRECOPII.COM=UN MOD DE VIATA !

    Raspunde la acest comentariu
  6. flo1980
    flo1980trimis la 2/6/2009

    Sunteti cei mai tari! Tineti-o tot asa! Am invatat multe d ela voi si am legat sute de prietenii! Multumesc ca existati!

    Raspunde la acest comentariu
  7. ionica
    ionicatrimis la 2/6/2009

    Of ce greu e sa te pronunti in patratica asta, sunt atatia ani de cand activez DC-ul aproape zilnic,este cu adevarat cea mai frumoasa comunitate romaneasca virtuala.La multi ani DC si la cat mai multe servere cu leduri!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII