Bluza victoriana, succes garantat

Bluza victoriana, succes garantat

Bluza victoriana, succes garantat

  • Sarbatorile de iarna sunt o perioada plina varf de alergatura, cumparaturi, pregatirea cadourilor, a meniurilor, a bradului si toate celelalte operatini adiacente din viata unei femei. Iata sfatul Superevei pentru acest sezon: bluza cu dantela si volane.

Sarbatorile de iarna sunt o perioada plina varf de alergatura, cumparaturi, pregatirea cadourilor, a meniurilor, a bradului si toate celelalte operatini adiacente din viata unei femei.Dar, vin si cu momente in care trebuie sa aratam bine. Ma rog, sa aratam in fata celor care ne iubesc pline de stil, energie, culoare si tinerete. Reflexia din privirea lor merita sa ne pregatim pentru serile festive ale Sarbatorilor de iarna. Iata cateva sugestii de la Supereva...

Deci sa deschidem impreuna dulapul si sa ne gandim. Cum ne imbracam?
Din prima privire, pare ca nu exista nimic interesant de imbracat pentru serile Craciunului sau vizitele din jurul anului nou.

Iata sfatul si ideile Superevei:

In ce imprejurari? Intre prieteni si rude.

Stim, putea fi despre rochii de gala dar ne-am oprit la bluze. Bluza este o piesa versatila de imbracaminte care poate aduce multa personalitate si rafinament unei posturi.

Articolul acesta pentru Supereva este inspirat de frumusetea atemporala a unei bluze pe care am vazut-o la un magazin online celebru american: https://www.saksfifthavenue.com (este vorba despre unul dintre cele mai luxoase magazine americane)

Bluza este creata de Roberto Cavalli (pret: $1,910.00) link aici.

Bluza inspira eleganta pura, rafinament si stil. Deci bluza poate fi o piesa de rezistenta in timpul Sarbatorilor de iarna.

La fel ca si rochia neagra pe care trebuie sa o ai (daca nu o ai deja) - o bluza dantelata este o piesa de rezistenta pentru Sarbatori.

De fapt, cu o bluza dantelata sau cu volane - ceea ce ii dau un stil victorian, esti mereu la moda. Dantela si volanele sunt perfecte pentru ocaziile unice de peste an: Craciunul, Pastele, Revelionul.

Chiar daca nu se potrivesc tinutelor de gala, sunt perfecte pentru intalnirile sau petrecerile mai putin simandicoase. Oricum, intilnirile mai putin pretentiose intre prieteni si familie sunt mult mai placute decat cluburile ticsite si impachetate de fum...Deci sa vedem cum te poti imbraca pentru a straluci intre prieteni si in acelasi timp sa nu fii imbracata ne-potrivit.

 

Un adevarat Vintage

O bluza speciala... este raspunsul. Ceva dantelat, fin si rafinat. O bluza-camasa bine aleassa este perfecta mai ales daca o vei combina cu niste blugi si o pereche de cizme cu tocuri.

Volanele sunt, cel mai simplu mod de a transforma o bluza din mortalitate in stil victorian. Se combina perfect cu pantalonii evazati, de in.

 

Bluze rafinate, in aceeasi gama am remarcat si la un magazin online romanesc. TaraFashion.

 

Le puteti deci comanda aici.

Photo credits: UBFactory

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII