Concursul frumusetii absolute: Miss Odiseea Sarcinii

Concursul frumusetii absolute: Miss Odiseea Sarcinii

Concursul frumusetii absolute: Miss Odiseea Sarcinii

Dragi gravidute, pentru a a 2-a oara, Desprecopii invita toata gravidutele sa participe la cel mai frumos concurs de pe net. Concursul Miss Odiseea Sarcinii.

Invitatie la concurs: Miss Odiseea Sarcinii, concursul frumusetii adevarate

 ALBUMUL DE CONCURS ESTE AICI.

Toate mamicile care ajung pe acest site, fac mai intai cunostinta cu celebra Odiseea Sarcinii. De-a lungul calatoriei, viitoarea mamica afla, simte, traieste - nasterea unui sentiment unic. Aici la Desprecopii.com spunem: Asa se naste o mare iubire !Dragi gravidute actuale si foste , prin acest concurs dorim sa va promovam frumusetea. Este vorba despre frumusetea adevatata si reala: adica frumusetea din timpul calatoriei de 40 de saptamani: Miss Odiseea Sarcinii! Multe celebritati s-au pozat in timpul sarcinii si au facut pozele cunoscute. In acest mod, au facut elogiu frumusetii si dragostei!

Concurs Miss Odiseea Sarcinii, editia 2

Pentru a intra in concurs, trimite 1 sau 2 fotografii la adresa:pozedc@gmail.com si nu uita sa ne spui ce nume de membra ai pe Desprecopii.com (Daca nu sunteti inca membra, va puteti inregistra aici) .
 
In afara de premiile frumoase care va asteapta (Multimim SONY Romania si studioul foto Kinder Studio) , participati la acest concurs minunat cu inima deschisa. Acest concurs va pastra o amintire speciala din cea mai frumoasa calatorie a unei femei: calatoria catre puiul tau.
Aici puteti admira Miss Odiseea Sarcinii - editia 1 iar aici puteti admira Miss Odiseea Sarcinii - galeria STAR 

CITESTE AICI REGULAMENTUL SI PREMIILE .

ALBUMUL DE CONCURS ESTE AICI.

Un sfat : Pastreaza cele mai frumoase amintiri din perioada sarcinii. Gandurile si sentimentele de viitoare mamica pot fi insirate virtual pe JURNALDESARCINA - cel mai frumos jurnal online pentru viitoarele mamici.

Nu uitati sa cititi: Odiseea sarcinii - de 40 de saptamani:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII