15 greseli care ar trebui facute inainte de 30 de ani

15 greseli care ar trebui facute inainte de 30 de ani

15 greseli care ar trebui facute inainte de 30 de ani

  • Daca invatam sau nu ceva din greselile tineretii ramane de stabilit de catre fiecare dintre noi. Cert este ca femeile au tendinta sa faca greseli tipice in cel putin doua domenii – sentimente si infrumusetare. Iata o lista cu 15 greseli frecvente pe care fiecare supereva ar trebui sa le faca pana nu este prea tarziu...

V-ati gandit vreodata cate dintre lucrurile facute pentru a arata mai bine au avut rezultatul asteptat sau cate dintre deciziile pe care le-ati luat in relatiile sentimentale au fost intr-adevar potrivite? Greselile pe care le facem pot fi adesea o sursa de cunoastere a propriei personalitati si un mod de a merge mai departe atunci cand ni se pare ca nimic nu merge cum ne dorim. Nu degeaba se spune ca omul din greseli invata.

Daca invatam sau nu ceva din greselile tineretii ramane de stabilit de catre fiecare dintre noi. Cert este ca femeile au tendinta sa faca greseli tipice in cel putin doua domenii – sentimente si infrumusetare. Iata o lista cu 15 greseli frecvente pe care fiecare supereva ar trebui sa le faca pana nu este prea tarziu...

  • Incercarea de a slabi doar prin dieta

– este una dintre greselile frecvente, facuta de supereve de toate varstele. Este indicat sa constientizati inainte de 30 de ani ca  a slabi presupune un efort mai mare decat simpla renuntare la anumite alimente. 

  • Compararea tuturor relatiilor cu prima iubire

– nicio relatie pe care o veti avea vreodata nu va fi identica primei iubiri. Punct. Acceptati ideea ca fiecare noua relatie este frumoasa prin ea insasi.

  • Utilizarea unui fond de ten nepotrivit

– daca inca nu v-ati dat niciodata cu fond de ten doar de dragul de a vedea daca vi se potriveste culoarea, atunci este cazul sa o faceti. Numai asa veti sti daca nuanta este intr-adevar cea potrivita.

  • O relatie simultana cu doi barbati

– stiu ca suna cam imoral, dar o astfel de experienta este benefica pentru a  va mari increderea in propria putere de seductie. Practicata la timpul ei, este genul de greseala care poate fi iertata, mai ales daca lucrurile raman la un nivel superficial. Dupa o anumita varsta poate fi insa catalogata drept lipsa de responsabilitate.

 

  • Purtarea unei tinute total inadecvate varstei

– dupa 30 de ani astfel de situatii pot deveni de-a dreptul penibile, asa ca este mai bine sa experimentati din timp un dezastru vestimentar pentru a medita de doua ori inainte de a iesi din casa.


 

  • Fanteziile amoroase cu iubitul celei mai bune prietene

– atractia fata de ceea ce este interzis sta in natura umana. Cuplarea cu iubitul celei mai bune prietene este o mica nebunie care trebuie experientata doar inainte de treizeci de ani si doar daca relatia lor este oricum una fara sanse. Nu uitati ca prietenia este mai importanta decat fiorii unei aventuri.


 

  • Cheltuirea unei averi pe tratamente cosmetice fara niciun rezultat

– dupa o anumita varsta, o astfel de experienta te poate ruina financiar si nu numai. Nu uitati ca ridurile nu trec cu nimic, si nu este obligatoriu ca o crema sa fie cu atat mai buna cu cat este mai scumpa.

  • Expunerea prelungita la soare

– nu este benefica la nicio varsta, iar dupa 30 de ani poate fi chiar periculoasa, asa ca daca tineti neaparat sa va prajiti doar de dragul de a fi cool cu un bronz natural, atunci rezolvati problema asta la timp.

  • Declaratii patimase facute fostului iubit

– adesea o astfel de greseala poate avea urmari grave, dat fiind ca se petrece, in general, sub influenta dragostei oarbe sau a alcoolului. Solutia? Stergeti numerele de telefon periculoase din agenda.

  • Purtarea unui sutien nepotrivit – statisticile arata ca 80% dintre femei isi aleg gresit sutienul, asa ca este aproape imposibil sa nu fi facut deja aceasta greseala. Evitarea unui dezastru este foarte simpla – apelati la masuratorile unui specialist!


 

  • Agatarea unui gay

– se poate intampla oricarei supereve sa se amorezeze de un barbat chipes, care ii zambeste inocent peste umarul partenerului de conversatie si care se prea poate sa fie gay. Daca greseala se petrece inainte de 30 de ani va va amuza copios... Mai tarziu s-ar putea sa doara.

  • Imitarea unei vedete

– este aproape imposibil ca in adolescenta sa nu va fi simtit tentate sa imitati vreo vedeta la moda. Daca nu ati facut-o atunci, evitati sa o faceti dupa 30 de ani pentru ca lucrurile stau cu totul altfel.


 

  • Cuplarea cu un coleg de serviciu

– este o greseala ce poate fi trecuta cu vederea in primii ani de serviciu. Odata ce prindeti radacini intr-o intreprindere, este genul de greseala care trebuie evitata, fie si din considerentul ca s-ar putea sa fiti nevoite sa va parasiti serviciul in urma unui astfel de incident.


 

  • O tunsoare total nepotrivita

– este genul de greseala care trebuie neaparat experiementata. Desi nervii vor fi incordati la maxim, macar veti sti ca este tunsoarea care nu vi se potriveste. Acelasi lucru poate fi aplicat si pentru vopseaua de par.

  • Incercarea de a deveni un trendsetter

– este absolut normal ca fiecare dintre noi sa incerce sa atraga atentia, impunandu-si propriul stil. Numai ca uneori, dorinta de a iesi in evidenta poate provoca dezastre vestimentare. Ar fi de preferat ca acest lucru sa se intample in adolescenta.


Evident, lista greselilor pe care ar trebui sa le facem inainte de 30 de ani ar putea fi imbogatita. A vedea pe cate dintre ele le-ati facut deja este, cu siguranta, amuzant. Dincolo de amuzament, s-ar putea sa fie o retrospectiva utila care sa va spuna multe despre propria persoana.


Mai cititi, cu capul limpede...

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII