Ochelari de soare pentru vara 2009

Ochelari de soare pentru vara 2009

Ochelari de soare pentru vara 2009

  • Aruncand o privire peste peisajul estival din ultimii ani, am ajuns la concluzia ca in ceea ce priveste acest accesoriu aproape indispensabil, superevele se impart in doua categorii: cele care sunt fidele unui anumit model de ochelari, devenit clasic (de cele mai multe ori acestea sunt adeptele modelului Aviator, lansat cu multi ani in urma) si cele care nu rezista tentatiei de a testa cele mai noi tendinte in domeniu.

Apropierea verii presupune, ca in fiecare an, o revizuire a garderobei si o inarmare cu accesoriile necesare sezonului canicular. Ochelarii de soare se numara, din acest punct de vedere, printre obiectele care nu au cum sa lipseasca din recuzita cotidiana a oricarei supereve. Aruncand o privire peste peisajul estival din ultimii ani, am ajuns la concluzia ca in ceea ce priveste acest accesoriu aproape indispensabil, superevele se impart in doua categorii: cele care sunt fidele unui anumit model de ochelari, devenit clasic (de cele mai multe ori acestea sunt adeptele modelului Aviator, lansat cu multi ani in urma) si cele care nu rezista tentatiei de a testa cele mai noi tendinte in domeniu. 

Pentru acestea din urma, fiecare nou sezon inseamna si achizitionarea uneia sau mai multor perechi de ochelari de soare in ton cu moda. Pentru 2009, cuvintele cheie in ceea ce preveste ochelarii de soare par sa fie supradimensionare si extravaganta. Iata, deci, care sunt cele mai noi tendinte, lansate de designeri.

Ochelari masca

Modelul  masca este, in mod cert, tendinta de top a momentului, cu atat mai mult cu cat este promovata si de staruri. Lady Gaga este cea care a impus ochelarii masca, asociind succesul accesoriului cu propria ascensiune in preferintele publicului.

Modelul este destul de permisiv in ceea ce priveste designul. Nu este absolut necesar sa optati pentru varianta Versace purtata de artista, un model care mizeaza puternic pe estetica retro. Puteti alege modele mai stilizate, in functie de tinuta cu care asortati ochelarii. Modelul este ideal pentru o tinuta cu taior si bermude.

Ochelari rotunzi

Desi au generat destule pareri contradictorii, ochelarii rotunzi, care amintesc de John Lennon, rezista si in aceasta vara, fiind o marca distinctiva a colectiilor casual. In ciuda aspectului amuzant pe care il au, ochelarii rotunzi au devenit un element obligatoriu el unei tinute de zi foarte sic.

Ochelari pastelati

Sunt o optiune pentru superevele carora le place sa testeze accesorii indraznete. Rame supradimensionate, colorate in nuante deschise si vii, lentile in ton cu nuanta ramelor  acestea sunt optiunile ideale pentru aceasta vara. Ochelarii colorati sunt accesoriul potrivit pentru rohiile estivale multicolore care nu lipsesc din nicio garderoba, asa ca nu aveti niciun motiv sa nu ii testati.



Ochelari artistici

Pentru unii designeri, ochelarii de soare au devenit adevarate obiecte de arta in care investesc foarte multa creativitate. Ramele devin centrul atentiei pentru ca sunt incrustate cu tot felul de pietre pretioase sau mai putin pretioase care transforma ochelarii in accesorii mai pretioase decat cele mai valoroase bijuterii. Modelele artistice sunt potrivite pentru tinute sofisticate, clasice, dar si pentru tinute romantice, in functie de jocul de nuante si de dimensiunile pietrelor din montura.


  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. crista
    cristatrimis la 28/7/2009

    f.tare ...

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII