Fiti elegante si acasa!

Fiti elegante si acasa!

Fiti elegante si acasa!

  • De cele mai multe ori, cand ajungeti acasa dupa o zi obositoare la serviciu, abia asteptati sa scapati de hainele mai mult sau mai putin comode pe care le purtati pe strada. Acasa, oricine prefera o tinuta cat mai confortabila. Nu conteaza atat de mult cat de bine se asorteaza, daca lasa sa se vada sau nu kilogramele in plus. Esential e confortul. Asa stau lucrurile la prima vedere.

De cele mai multe ori, cand ajungeti acasa dupa o zi obositoare la serviciu, abia asteptati sa scapati de hainele mai mult sau mai putin comode pe care le purtati pe strada. Acasa, oricine prefera o tinuta cat mai confortabila. Nu conteaza atat de mult cat de bine se asorteaza, daca lasa sa se vada sau nu kilogramele in plus. Esential e confortul. Asa stau lucrurile la prima vedere.

Si totusi... Nu stiti niciodata cand se iveste un musafir neasteptat. Ce faceti atunci? Sariti rapid intr-o tinuta de gala sau il primiti asa cum va aflati imbracate pe moment? A doua varianta este cu siguranta mult mai realista (nu puteti tine musafirii la usa, oricat de neasteptati ar fi ei...). Si atunci solutia este destul de simpla  incercati sa fiti elegante si acasa, in tinute confortabile si placute in acelasi timp, pe care le puteti adapta in functie de propria personalitate sau de starea de spirit pe care o aveti cand va retrageti in propriul cuib, dupa revenirea din mijlocul junglei citadine.

Iata cateva solutii simple:

Tinuta sport: tricou scurt in nuante deschise, colanti de bumbac, in aceeasi nuanta cu tricoul sau intr-un ton contrastant, hanorac cu sau fara fermoar.

Tinuta romantica: maieu din bumbac fin, brodat cu dantela asortata peste care puteti purta un pulover lung in nuante de lila, roz pal, bleu, incheiat cu nasturi. Puteti alege si un pulover foarte decoltat sau parte peste parte, pe sub care purtati un maieu in tonuri asortate. Combinatia ideala este cu un pantalon larg din bumbac.

Tinuta sic: rochita de casa scurta sau halat de camera, scurt sau lung, din casmir, purtat descheiat (pe sub el purtati un tricou si un pantalon scurt din bumbac, in nuanta asortata). O alura sic dau si variantele de poncho din materiale pufoase (lana, casmir), potrivite mai ales in sezonul rece. Foarte seducator poate fi si un pulover sau un tricou cu maneci cazute, care lasa umerii goi, combinat cu un pantalon din casmir sau bumbac, in aceeasi nuanta.

Inainte de toate insa, tineti cont de cateva reguli simple, astfel incat eleganta  casnica sa nu vi se para o grija in plus, pe langa celelalte de peste zi:

  1. In primul rand nu va faceti garderoba casnica din hainele invechite, demodate, care nu va mai plac. Asta s-ar putea sa va creeze o stare de spirit negativa si, in plus, acasa, la fel ca si la serviciu sau pe strada trebuie sa fiti mereu frumoase, nu-i asa?
  2. Renuntati la puloverele XXL in care inotati sau la camasile decolorate si largi pe care partenerul nu le mai poarta sau le-a uitat intamplator prin aparatamentul vostru. De ce sa va ascundeti formele? Nu se stie niciodata cand e nevoie sa fiti seducatoare atunci cand suna cineva la usa.
  3. Evitati materialele sintetice. In casa va miscati mai mult decat pe strada, desi aparent nu s-ar zice. Asa ca aveti nevoie de materiale naturale, lejere, in care sa va simtiti confortabil.
  4. Alegeti haine de interior fara prea multe accesorii (centuri, nasturi etc) care sunt adesea incomode.
  5. Culorile au de asemenea o importanta deosebita. Asa cum decorul in care locuiti va influenteaza starea de spirit, la fel si culorile pe care le purtati intr-un astfel de decor au importanta lor. Evitati tonurile vii, contrastele puternice. Purtati in schimb tinute pastelate sau in tonuri calde de beige, gri, alb, bleu, lila.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. trimis la 17/3/2010

    Daca nu faci nimic,da poti purta poncho acasa.Cu restul sunt de acord!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII