6 metode de a reduce stresul si grasimea abdominala in acelasi timp

6 metode de a reduce stresul si grasimea abdominala in acelasi timp

6 metode de a reduce stresul si grasimea abdominala in acelasi timp

  • Iti faci mereu griji in privinta siluetei dar si a sanatatii? Intrebarea cheie este: cum poti reduce stresul dar si grasimea abdominala in acelasi timp? Nimic mai simplu, iata 6 sfaturi pe care Supereva ti le impartaseste !

Iti faci mereu griji in privinta siluetei dar si a sanatatii? Intrebarea cheie este: cum poti reduce stresul dar si grasimea abdominala in acelasi timp? Nimic mai simplu, iata 6 sfaturi pe care Supereva ti le impartaseste !

1. Importanta consumului de acizi grasi omega-3

Acesti acizi grasi esentiali vor reduce stresul si grasimea, inclusiv cea abdominala. Cele mai frecvente surse de acizi grasi omega-3 se gasesc in peste si suplimentele de ulei de peste.

2. Fa o plimbare pe jos sau cu bicicleta

Cu siguranta ai mai auzit acest lucru, insa exercitiul fizic reduce stresul cel mai rapid si eficace. Te inviorezi putin la aer curat si scapi si de burtica.

3. Adopta dieta Mediteraneana

Iti va reduce kilogramele in plus si riscul bolilor cronice. Traditional, dieta Mediteraneaan include fucte, legume, pasta, orez, alune, grane si ulei de masline. Aceasta dieta descurajeaza grasimile saturate si uleiurile hidrogenate (acizi grasi trans), ambele contribuind la problemele de sanatate ale inimii.

4. Relaxeaza-te in fiecare zi

Respira adanc, mediteaza si urmeaza o terapie de incordare si relaxare a muschilor. Este o metoda testata si adevarata care da rezultate pozitive. Incearca si asculta o muzica relaxanta sau delecteaza-ti simturile cu mireasma lavandei.

5. Nu te napusti asupra mancarii

Oamenii stresati au tendinta sa manance tot timpul, iar acest lucru duce la un nivel mare de insulina si cortisol. Incearca si inlocuieste un pranz/cina bogata in mici degustari pe parcursul intregi zile.

6. Gandes-te pozitiv

Gandurile negative creeaza si mai mult stres, drept urmare o dorinta mai mare de a  consuma mancare in plus, insa daca inveti sa privesti partea buna a lucrurilor, poti elimina semnificativ din tensiune.

Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

Va recomandam sa mai cititi si:

Cele mai bune bauturi dietetice care mentin greutatea si sanatatea
Dieta cu sirop de artar si lamaie
Lichidele care produc kilograme in plus
Greseli frecvente in cura de slabire
Condimentele şi ceaiul , ajutor la slăbit?

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. GEORGIANA
    GEORGIANAtrimis la 29/6/2012

    ESTE ADEVARAT ACESTE 6 METODE TE FAC SA NU MAI AI NERVI SI SA SLABESTI IN ACELASI TIMP.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII