Moliile - asa putem scapa de ele in mod natural

Moliile - asa putem scapa de ele in mod natural

Moliile - asa putem scapa de ele in mod natural

Scapa de molii doar cu ajutorul unor produse naturale. Vrei sa sti cum? In continuare vei gasi mai multe cai de atac impotriva moliilor:

Scapa de molii doar cu ajutorul unor produse naturale.

Vrei sa sti cum? In continuare vei gasi mai multe cai de atac impotriva moliilor:

Lavanda - Umple plicuri cu lavanda uscata, sau inmoaie bucati de bumbac în ulei de levantica. Apoi, aseaza-le în dulapuri, sertare sau orice alt loc exista haine.

Menta - Frunzele uscate de menta sunt o alta metoda efiecienta de a lupta cu moliile. Umple mai multe plicuri cu menta uscata si aseazle printre haine.

Cedru - Lemnul de cedru a fost mult timp recunoscut ca un repelent pentru molii, si pe buna dreptate - ca functioneaza. Daca esti suficient de norocos pentru a avea un dulap captusit cu lemn de cedru, fi sigur ca nu vei avea de a face cu moliile.

 

In caz contrar, aduna niste bucatele de lemn de cedru si pune-le  acolo unde este necesar.

Aroma de cedru este cea mai bună armă împotriva moliilor. Fie că folosești ulei volatil de cedru sau doar muguri și frunze uscate, parfumul persistent al acestui conifer omoară moliile și larvele acestora. Împreună cu frunzele de cedru, poți folosi ace de pin și de brad, să obții o aromă mai puternică și mai eficientă.

Important: Cedrul isi pierde parfumul (aspectul repelent) de-a lungul timpului. Pentru a aduce parfumul înapoi, cumpara ulei de cedru si aplica putin pe lemn.

Cuisoare, cimbru, Ginseng si rozmarin
Umple un plic cu una din toate aceste combinatii de plante si aseaza-le in locurile problema - veti putea uita de molii pentru luni de zile.

Sfaturi pentru depozitarea imbracamintei

Inainte de depozitare hainele trebuie sa fie curate

Inainte de ambalare, spala toate hainele si usuca-le la soare. Acest lucru va ajuta la distrugerea oricarei urme de larva care poate fi prezenta în îmbracaminte. Articolele de îmbracaminte de bumbac pot fi, de asemenea, calcate.

Depozitarea hainelor in pungi/cutii sigilate

Depoziteaza articolele de îmbracaminte în containere sigilate - cufere, recipiente de plastic pentru depozitare, valize, pungi, etc. - astfel moliile nu pot ajunge la ele. Acestea la randul lor se seaza intr-un loc uscat (moliile prefera locurile umede).

Depozitarea hainelor in vid si aspirarea covoarelor

Moliile graviteaza in jurul murdariei, astfel hainele in vid vor fi ferite de orice pericol. Covoarele trebuie în mod regulat aspirate si curatate pentru a preveni o infestare sau a elimina o infestare existenta.

Citeste si Cum scapam de purici: 10 remedii simple pe care trebuie sa le stii

Casa noastra, dulce casa: Decoratiuni, stiluri, perdele, planuri de casa, dulapuri, faiante, bidinele, galeti cu var :))

autor: Alina Ciobanu - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII