O buburuza de la Maria_Rubi

O buburuza de la Maria_Rubi

O buburuza de la Maria_Rubi

  • Cristina Rubinstein, (maria_rubi pe forum) ne-a intrat in viata prin Comunitatea Desprecopii.com, la inceput ca mamica a doi copilasi dragalasi, in Odiseele si Cluburile de scutece de la DC unde se naste noua Generatie. Apoi, au venit norii. Mamica aceasta frumoasa si plina de viata a primit o veste crunta: ca e bolnava. Si, pentru ca atunci cand te lovesc greutatile, e bine sa ai si un sprijin de la prieteni, Comunitatea DC a inconjurat-o cu dragoste si intelegere in momentele ei grele. Acum ea va imparte cate o buburuza :)

Cristina Rubinstein, (maria_rubi pe forum) ne-a intrat in viata prin Comunitatea Desprecopii.com, la inceput ca mamica a doi copilasi dragalasi, in Odiseele si Cluburile de scutece de la DC unde se naste noua Generatie. Apoi, au venit norii. Mamica aceasta frumoasa si plina de viata a primit o veste crunta: ca e bolnava. Si, pentru ca atunci cand te lovesc greutatile, e bine sa ai si un sprijin de la prieteni, Comunitatea DC a inconjurat-o cu dragoste si intelegere in momentele ei grele. Acum ea va imparte cate o buburuza :) Iata cum a inceput campania umanitara pe pentru ea.

Dupa ce actiunea de pe forumul umanitar s-a incheiat, Maria_rubi m-a rugat sa oferim o buburuza la profil tuturor donatorilor. Deci, buburuza va ateriza in cateva zile la profilul membrilor DC care au simtit ca 'prietenul la nevoie se cunoaste'.
Mobilizarea DCului, printr-o campanie umanitara a dat roade pentru ca iata ce spune azi, Cristina (maria_rubi  a noastra):

Dragii mei,

Ma cunoasteti, sunt Maria Rubi, nascuta in 09.09.2010. Nu, nu am gresit, aceasta este noua mea data de nastere, ziua in care Dumnezeu mi-a aratat ca viata merita traita cu iubire fata de aproape, cu speranta si cu credinta.

Am intrat in sala de operatie cu gandul la copii, la familie, la prieteni, la voi toti, spunand "Tatal Nostru" in timp ce anestezicul imi intra in vena. Apoi m-am trezit in noua mea viata, fara durere, alaturi de cei dragi. Ma asteptau mesajele de incurajare de la voi, dragi forumisti DC, rugaciunile voastre si conturile pline de gestul vostru marinimos.

Cu doua zile inainte de internare am indraznit sa va povestesc si voua prin ceea ce trec si, timid si fara mari sperante, sa va cer ajutorul. Spun ca fara prea mari sperante deoarece aici, la umanitare, sunt multe cazuri cu copilasi bolnaviori, iar sufletul meu de mama imi spunea ca ei erau mai importanti decat mine. Nu mi-am schimbat intre-timp parerea.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

 Comunitate, grup de suport
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Reactia si implicarea voastra imediata au fost coplesitoare pentru mine. Am reusit datorita voua sa depasesc si bariera psihologica postoperatorie, dar, si foarte important bineinteles, bariera financiara.
Forumisti de pretutindeni, voi sunteti familia mea de suflet. Fara voi drumul era mult mai anevoios, linistea si fericirea mea si a familiei mele ar fi fost cu siguranta ingreunata de grijile financiare. Va port in suflet si va multumesc!
Nu voi uita niciodata!

Cu drag si emotie,
a voastra maria_rubi

 
maria_rubi, o mamica puternica si frumoasa!
----
Si iata sub ce nori de furtuna incepusa mesajul ei disperat:

Sunt Cristina Rubinstein, pe DC maria_rubi, locuiesc in Arad, am 30 de ani, sunt sotie si mama a doua fetite frumoase.
Dupa 7 luni de dureri cumplite, de nopti nedormite si medicamente luate zi de zi, timp in care am consultat mai multi doctori si am urmat mai multe proceduri de fizioterapie, acupunctura, curenti, am facut un RMN unde mi s-au descoperit doua formatiuni tumorale. Prima imi erodase o coasta si o parte din plamanul drept, cealalta erodase doua vertebre toracale.
Am fost internata o saptamana la Timisoara, doctorilor fiindu-le teama sa ma opereze din cauza anesteziei (trebuia sa fiu intubata si le era frica sa nu imi lezeze si mai mult vertebrele). Dr. Hazm s-a ocupat de mine la Timisoara si nu a fost prea incantat ca am cerut externarea, orgoliul....
Am trimis toate analizele la mai multe clinici din Europa in speranta aflarii unui potential diagnostic. Toti doctorii erau convinsi ca este vorba de tumori maligne si deja ma sfatuiau sa fac chimioterapie si radioterapie. Am trait mai mult de o luna cu gandul ca pot avea cancer si, credeti-ma, este cumplit!
Astfel am ajuns la Szeged unde am facut operatia de toracotomie (mi-au scos formatiunea de pe coasta). Dr. Furak m-a operat. In urma biopsiei s-a stabilit ca o ciuperca - criptococcus - este responsabila de tot dezastrul acesta. Ce usurare! Orice este bine in loc de cancer.
Una din probleme fiind rezolvata, mai ramanea cea de la vertebre. Asa am ajuns la un doctor neurochirurg tot in Szeged care mi-a spus ca este nevoie de o reconstructie de coloana vertebrala, materialele folosite pentru aceasta se importa din SUA si ca, in Romania nu este nimeni care sa poata face aceasta operatie. Nu exista cale de intoarcere, coloana mea stand sa se prabuseasca si sa lezeze iremediabil maduva.
Daca prima operatie, care a costat aproape 4000 euro, am putut sa o suportam cu sprijinul familiei, acum apelam la bunavointa dumneavoastra, a oamenilor cu suflet bun si curat.
Operatia, care va avea loc pe 9 septembrie, va costa in jur de 7000 euro. Va fi efectuata de Dr. Barzo Pal impreuna cu un alt Prof. Dr. din Budapesta.
In plus, tratamentul pentru exterminarea ciupercii trebuie efectuat pe timp indelungat, iar pe luna costa 1500 ron, gata compensat.

Multumesc tuturor celor care pot sa ma ajute facand donatii sau trimitand mesajul meu mai departe!
Multumesc si firmelor care pot sa contribuie cu o donatie prin contract de sponsorizare pe persoana fizica.
Multumesc tuturor!
Conturile in care puteti face donatii:

banca: ING BANK Arad
adresa bancii: Str. Corneliu Coposu, nr.2b
cod SWIFT: INGBROBU
nume: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
adresa: Arad str.Blajului nr.4 ap.2

Titular cont: Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
LEI: RO82INGB0000999902069415 deschis la ING
EURO: RO87INGB0000999902069422 deschis la ING

BRD: RO68 BRDE 020S V418 6388 0200
Titular cont Rubinstein Ilisie Adrian

------------------------------------------------------------

Desprecopii.com si Maria_rubi Multumeste din inima donatorilor:

X-Ray
Alinamoro
adablackcat
flavia ramona
ancapolgar
Podeanu
pooh
dozz
DianaArad
mQQm
Laura_B
Ana_Stroe
Nelia
Philip
cris1511
_carmen
Ioana M. - Arad (nu e membra DC)
Somleac
Nico26
aidaciolac
Ayla21
cge
Miillyy
mamagiuliei
kid
Dana_Mario
Rocs02
Pitilache
DarkBendis
gudinde
ILDI25
Helbi
Mikiion
Crisflo34
Iselin
Pidana
Doloress
Diana2007
Oanagabriela
Giova
ancadragoman
rall
valentinaq
desprecopii
Maru
T Ioana
cristinacsa
mimitete
Dodo-pui
nushulica
Ducky
Boticelina
Simi
aka
anna_mama
Khristin
MADYN
gabitzica
Monnvas
Pucku
ellinia
kokiy
anca16
simonapro

Maria_rubi cu copiii si ... cu o buburuza :)

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

  1. Rubinstein Mara
    Rubinstein Mara trimis la 2/6/2023

    Ma bucur mama ca traieşti,când eram mica nu eram conştienta de ce se întâmpla,dar acum ştiu.Te iubesc foarte mult ❤️❤️

    Raspunde la acest comentariu
  2. dodo-pui
    dodo-puitrimis la 5/11/2010

    Doar doua si o diferenta de secunde...felicitari pentru rapiditate Cristina

    Raspunde la acest comentariu
  3. dodo-pui
    dodo-puitrimis la 2/11/2010

    Super scris...dar cel mai tare ma bucura faptul ca Mari-rubi e alaturi de puiutele ei.Doamne ajuta!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Cristina
    Cristinatrimis la 2/11/2010

    M-a impresionat foarte tare. De fapt, chiar am lacrimi in ochi. O mica buburuza va poposi si la profilul meu, asa ca imi voi aminti mereu de Maria_Rubi.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII