Horoscop 2011 - Rac

Horoscop 2011 - Rac

Horoscop 2011 - Rac

  • Va fi 2011 anul norocos pentru zodia Rac? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2011.

Rac (Iunie 23-Iulie 23)

Rac celebru: Pamela Anderson

Zile in care sa fi atenta: Martie 11, Iunie 14, Septembrie 21

Eforturile pe care le-ati depus in ultimul an va vor aduce unele rezultate pozitive in 2011. Horoscopul prezice ca aceasta schimbare va afecta toate domeniile nativilor. Veti intalni oameni noi, care va vor ajuta in realizarea unor proiecte. Dar asigurati-va ca luati in considerare si problemele nerezolvate din trecut. In viata profesionala, se pare ca vor exista unele schimbari la locul de munca. Creativitatea dumneavoastra va va ajuta in a scoate in evidenta tot ce aveti mai bun de oferit. Daca aveti deja propria afacere, atunci, semnarea unor contracte noi este pe drum.

La inceputul anului veti simti o nevoie puternica de securitate financiara. Acesta este motivul pentru care viata de familie va fi putin neglijata. Insa cu ajutorul, intelegerea si sfaturile celor dragi, toate problemele se vor rezolva, iar dvs. veti invata sa aveti mai multa incredere in ei.

In ceea ce priveste dragostea, primele trei luni vor fi mai linistite. Veti gasi in partenerul dvs. atat un prieten cat si un confident. Ca urmare, relatia dvs. va deveni mai profunda si mai puternica. Iar pentru cei singuri, sfatul nostru este sa renunte - chiar daca increderea nu se castiga atat de usor, fiecare om merita o a doua sansa...

Veti incepe noul an cu o nevoie de siguranta financiara mai mare decat in ultimele luni - desi nu este cazul. intr-adevar, impulsurile lui Jupiter va determina sa continuati lucrarea inceputa, sa o duceti la bun sfarsit si sa fiti multumit de rezultat. Totusi, acest an, pentru dvs. siguranta financiara este sinonima cu increderea in sine si cu actiunea directa asupra relatiilor apropiate, mai mult decat de obicei. Deci, este fundamental sa nu va ingrijorati mai mult decat este necesar, deoarece puteti risca anumite probleme de sanatate. Nu ezitati sa cereti un sfat sau o parere daca va aflati intrun impas, va poate fi de mare folos..

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2011

 


Berbec
Martie 21 - Aprilie 19


Taur
Aprilie 20 - Mai 20


Gemeni
Mai 21 - Iunie 21


Rac
Iunie 22 - Iulie 22


Leu
Iulie 23 - August 22


Fecioara
August 23 - Septembrie 22


Balanta
Septembri 23 - Octombrie 22


Scorpion
Octombrie 23 - Noiembrie 21


Sagetator
Noiembrie 22 - Decembrie 21


Capricorn
Decembrie 22 - Ianuarie 19


Varsator
Ianuarie 20 - Februarie 18


Pesti
Februarie 19 - Martie 20

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII