Horoscop 2011 - Pesti

Horoscop 2011 - Pesti

Horoscop 2011 - Pesti

  • Va fi 2011 anul norocos pentru zodia Pesti? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2011.

Pesti (Februarie 20-Martie 20)

Pesti celebru: Sharon Stone

Zile in care sa fi atenta: Ianuarie 25, Septembrie 16, Decembrie 28

Primele trei luni ale anului necesita mai multa atentie din partea dvs., ultima luna insa, va decurge relaxant. Horoscopul din 2011 prevede ca domeniul profesional va decurge bine, iar pe lista de contacte vor aparea cateva nume mai importante care va vor schimba in mod pozitiv relatiile profesionale. Se pare ca 2011 este anul in care va veti putea atinge in sfarsit obiectivele.

In viata de familie trebuie sa fiti putin mai atent la dorintele si problemele celor dragi. Desi uneori acestea sunt foarte vizibile, in anumite perioade Pestilor le este mai dificil sa le observe. In privinta sanatatii nu trebuie sa va ingrijorati - sunt posibile doar cateva probleme digestive, in rest anul 2011 va decurge fara probleme.

In dragoste aveti parte de acelasi noroc, 2011 va va implini si cele mai intime dorinte. Dar, din cauza acestui entuziasm s-ar putea sa va confruntati cu unele dificultati - insa pentru a le evita asigurati-va ca respectati independenta partenereului si fiti mai rabdator...

Horoscopul 2011 prezice ca va trebui sa va confruntati cu o mica criza financiara in acest an. Veti primi niste proiecte bune, insa trebuie sa cititi contractele de doua ori inainte de le semna. Vestea buna este ca proiectele nu se vor termina; chiar daca unul nu merge conform planului si se termina prost, va veni un altul care va compensa situatia. Cu toate acestea sunteti mai lipsiti de griji si in acelasi timp va ganditi mai mult pe viitor, anticipand cu precizie marile proiecte. Un lucru important pe care nu trebuie sa il uitati: timpul este aliatul dumneavoastra.

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2011

 


Berbec
Martie 21 - Aprilie 19


Taur
Aprilie 20 - Mai 20


Gemeni
Mai 21 - Iunie 21


Rac
Iunie 22 - Iulie 22


Leu
Iulie 23 - August 22


Fecioara
August 23 - Septembrie 22


Balanta
Septembri 23 - Octombrie 22


Scorpion
Octombrie 23 - Noiembrie 21


Sagetator
Noiembrie 22 - Decembrie 21


Capricorn
Decembrie 22 - Ianuarie 19


Varsator
Ianuarie 20 - Februarie 18


Pesti
Februarie 19 - Martie 20

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII