Golden Globes 2011 – vedetele gafeaza „trendy”

Golden Globes 2011

Golden Globes 2011

  • Festivalul de film Golden Globes 2011 deschide, ca in fiecare an, seria evenimentelor mondene pe care toata lumea le asteapta nu doar pentru a-si imbogati cultura cinematografica, ci si pentru a-si clati privirea cu tinute din colectiile pretioase ale celor mai renumiti designeri, cu care starurile defileaza mandre pe eternul covor rosu.

Festivalul de film Golden Globes 2011 deschide, ca in fiecare an, seria evenimentelor mondene pe care toata lumea le asteapta nu doar pentru a-si imbogati cultura cinematografica, ci si pentru a-si clati privirea cu tinute din colectiile pretioase ale celor mai renumiti designeri, cu care starurile defileaza mandre pe eternul covor rosu. În acest an, moda la Golden Globes nu a produs surprize majore, însă, ca de obicei, nu au lipsit gafele vestimentare. Am remarcat insa un lucru interesant – de aceasta data, majoritatea vedetelor care au dat gres, au facut-o tocmai pentru ca s-au straduit prea mult sa fie in trend.

Nuantele de roz pal, bej, alb au predominat pe covorul rosu in acest an. Si daca unele dintre dive, cum ar fi Scarlett Johansson, au stralucit pur si simplu prin candoarea inspirata de rochii bine alese, altele au gafat cu brio. Jennifer Lopez, spre exemplu, desi a stralucit intr-o splendida rochie alba pe covor, la petrecerea de după decernarea premiilor a iesit in evidenta printr-o tinuta care nu i se potriveste deloc, desi nuanta aleasa e in tendinte. Rochia e prea scurta, prea simpla, prea voluminoasa.

Natalie Portman a vrut cu orice pret sa iasa in evidenta din aceasta mare de roz. Altfel nu ne explicam ce cauta trandafirul acela rosu apris (asortat, ce-i drept, cu covorul) pe o rochie care altfel s-ar fi remarcat prin eleganta diafana.

Unele vedete au indraznit sa abordeze nuante mai intense de roz, asumandu-si riscul de a face nota discordanta cu fondul rosu al covorului. Altele au incercat o combinatie de nuante la moda, mizand, probabil, pe faptul ca si in acest an se poarta imprimeurile. Pentru Heidi Klum, ideea nu a fost insa prea stralucita, diva dand impresia ca s-a pregatit mai degraba pentru o iesire romantica pe plaja decat pentru o ceremonie de talia celei la care a fost prezenta.

Aceeasi senzatie de eroare de garderoba a lasat-o si Michelle Williams, a carei rochie, in nuante de bej, cu imprimeu floral, desi ii venea bine, a aratat ca o tinuta de plaja. Pentru bej satinat au optat mai multe vedete. Si in privinta acestei nuante optiunile au fost mai mult sau mai putin inspirate. Daca  Milla Jovovich a stralucit intr-o rochie splendida, cu croiala de tip sirena, Nicky Hilton si Victoria Hervey au stralucit doar la propriu, remarcandu-se prin tinute monotone, in nuante aurii, care sugereaza cel mult stralucirea unei cutii de tinichea.

Alte vedete au preferat o paleta cromatica mai conservatoare, monocromatica optand pentru alb imaculat, negru misterios sau rosu pasional. Albul este, de altfel, una dintre optiunile ideale pentru anul 2011. Ceea ce nu stiu multe dintre vedete este insa faptul ca albul nu vine bine oricui. Jennifer Love Hewitt arata patetic in rochia semnata de Romona Keveza, iar machiajul nu o avantajeaza deloc. Cat despre Tilda Swinton, ea ar fi putut cuncura cu brio la premiul pentru cea mai prost imbracata vedeta. De data aceasta, talia androgina nu a avantajat-o. Tinuta mai degraba casual decat de gala este monotona, iar pantofii roz sunt un fel de cireasa (amara) de pe tort.

Alte vedete au preferat rochiile negre. Si aici este insa o mare problema. Pentru a cultiva mitul „little black dress” nu este suficient sa imbraci o rochie neagra, fara a tine cont de tesatura, de croiala etc. La Golden Globes 2011 au aratat splendid in negru Eva Longoria, Kim Kardasian, Julianne Hough, chiar si Minnie Driver, care a fost o prezenta inedita prin rochia de piele neagra purtata la petrecerea de dupa decernarea premiilor.

Pentru Anette Benning asortarea ramei ochelarilor cu rochia neagra nu a fost o ideea prea stralucita, iar in ceea ce priveste coafura... No comment! Halle Berry si Christina Aguilera au mizat, probabil, pe doua dintre trendurile anului 2011 – satinul (combinat cu stilul boudoir) si dantela. Nici una, nici cealalta nu a impresionat decat, eventual, in sens negativ.

Rosu a fost cea de-a treia optiune clasica la Golden Globes 2011. Alegere destul de riscanta, dat fiind ca rosul ramane totusi nuanta rezervata covorului... Niciuna dintre starletele care au vrut sa se asorteze cu celebrul covor nu a reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Funda Christinei Hendricks este prea mare pentru bustul ei generos, in timp ce Selenei Gomez parca ii lipseste ceva din rochia aceea. Lui January Jones, pe de alta parte, nu pare sa ii lipseasca nimic...

Verdele, culoare complementara cu rosul, a fost prezent intr-o nuanta inedita. Toate divele au optat pentru aceeasi nuanta de verde marin, in variante diferite in ceea ce priveste intensitatea. Efectul a fost garantat – misterul si eleganta au fost cuvintele cheie ale rochiilor verzi (mai putin in ceea ce o priveste pe Elisabeth Moss). O alta nuanta marina pentru care au optat divele a fost albastrul. Kelly Brook s-a remarcat, ca de obicei, prin eleganta si rafinament, echilibrand gafele vestimentare ale altor dive prezente la eveniment.

Topul celor mai prost imbracate vedete la Golden Globes 2011

Desigur, vom fi acuzati de subiectivitate, insa mizam pe faptul ca moda insasi e o chestiune subiectiva. Asadar, cele mai prost imbracate vedete din lumina reflectoarelor de la Golden Globes 2011 au fost:

Hayden Pannetiere – a incercat sa fie senzuala, mizand pe voluptatea pe care o da volaul transparent, insa a reusit sa fie doar vulgara, din cauza felului in care si-a acoperit sanii cu dischete asemanatoare celor folosite pentru demachiere.

Julianne Moore – a vrut sa fie in pas cu moda purtand un roz intens, insa (cel putin de la jumatate in sus) rochia pare a fi o eroare de conceptie a celui care a creat-o. Nu se mai poarta asimetriile si, in plus, maneca aceea uriasa pare a fi dintr-o alta tinuta.

Helena Bonham Carter – a inceput sa fie chiar simpatica prin modul ei de a friza intentionat bunul gust. Ne asteptam la ceva mai dezastruos chiar. Insa imprimeurile se poarta, cu pantofii de culori diferite deja ne-am obisnuit, coafura e tipica... ce o plaseaza, prin urmare, in top? Simplu. Ochelarii.

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII