Dieta celor 90 de zile: scapi de 10 kilograme dupa un regim echilibrat

Dieta celor 90 de zile: scapi de 10 kilograme dupa un regim echilibrat

Dieta celor 90 de zile: scapi de 10 kilograme dupa un regim echilibrat

Dieta de 90 zile, cunoscuta si sub numele de dieta Rina, este populara pentru succesul ei. Este o dieta echilibrata la finalul careia pierzi 10 kilograme in 90 de zile.

Popularitatea acestei diete pline de succes care dureaza 90 de zile se datoreaza probabil faptului ca functioneaza intr-adevar, ca este usor de urmat si este delicata cu stomacul. Ea asigura o dieta echilibrata, bogata in vitamine si fibre, gratie cantitatii mari de fructe si legume.

Scapi de 10 kilograme in 90 de zile

Popularitatea acestei diete pline de succes care dureaza 90 de zile se datoreaza probabil faptului ca functioneaza intr-adevar, ca este usor de urmat si este delicata cu stomacul. Ea asigura o dieta echilibrata, bogata in vitamine si fibre, gratie cantitatii mari de fructe si legume.

Se spune ca dieta de 90 de zile a fost conceputa de un medic sportiv american. Ea nu este periculoasa, fiind chiar recomandata de multi terapeuti naturisti. Dieta de 90 de zile garanteaza o pierdere in greutate de 15-20 kg (pentru cei supraponderali), precum si reducerea tensiunii. In afara scaderii greutatii, dieta modifica metabolismul, astfel incat kilogramele pierdute sa nu revina. Daca doriti sa pierdeti mai putine kilograme, puteti inceta dieta mai devreme, insa nu veti beneficia si de schimbarea metabolica.

Esenta dietei este diferentierea.

Asta inseamna ca stomacul primeste numai un tip de mancare odata, pe care il poate digera usor. Este esential sa respectati ordinea dietelor zilnice. Dieta incepe cu ziua proteinelor, urmata de ziua legumelor, a carbohidratilor si a fructelor. Apoi aceste zile sunt repetate, incepand mereu cu ziua proteinelor, timp de 90 de zile. O data pe luna este necesar sa aveti o zi numai cu apa, dupa ziua fructelor si inainte de ziua proteinelor. Puteti bea oricat ceai si oricata cafea fara zahar.

MICUL DEJUN este acelasi in fiecare zi: fructe, poate suc natural de fructe neindulcit. Puteti manca fructe toata ziua, mai putin cu o ora inainte de pranz.

Ziua 1. PROTEINELE

Pranzul: Carne fiarta sau gratar, peste, oua, branza si iaurt sau branza de vaci (maxim 200 g). Carnea poate fi insotita de orice cantitate de salata proaspata. Puteti manca o felie de paine, desi este mai bine sa nu adaugati paine. De asemenea, puteti consuma 200 ml de supa fara taitei, dupa masa, dar din nou, este mai bine fara supa. Laptele si branza sunt permise numai in aceasta zi.

Cina: La fel ca pranzul, fara supa, fara paine si in cantitati mai mici.

Ziua 2. ZIUA LEGUMELOR

Pranzul: Orice fel de legume fierte sau la gratar (fasole, mazare, fasole verde, porumb, linte, morcovi, cartofi etc.). Orezul poate fi mancat de asemenea in aceasta zi, totul asezonat cu sare, ketchup si rosii coapte. Acestea pot fi insotite de orice cantitate de salata proaspata, precum si de o felie de paine, desi este mai bine sa nu le adaugati.

Cina: Orice fel de legume fierte, inabusite sau pe gratar, si salata  cu alte cuvinte la fel ca la pranz, insa in cantitati mai mici si fara paine.

Ziua 3. ZIUA CARBOHIDRATILOR

Pranzul: Paste fierte sau pizza, sau orice fel de paste gustoase in aceeasi cantitate precum o pizza. Pentru gust puteti adauga suc de rosii sau un mic supliment de legume.

Cina: 2 feliute de chec sau paine dulce, ori 3 linguri de inghetata si 4 bucati de ciocolata amara. (Daca nu aveti pofta de ceva de dulce, puteti opta pentru un produs de patiserie).

Ziua 4. ZIUA FRUCTELOR

Pranzul: Cantitati nelimitate de fructe, de orice fel  le fiecare doua ore. Puteti manca si salate de fructe.

Cina: La fel ca mai sus.

Lucuri de stiut despre dieta de 90 de zile

Atunci cand terminati dieta, puteti manca normal, cu exceptia faptului ca timp de alte 90 de zile trebuie sa consumati numai fructe la micul dejun.

Dieta poate parea complicata, insa nu este deloc asa! Este important sa nu sariti vreo parte a dietei, deoerece fiecare tip de alimente are propria functie si corpul are absoluta nevoie de el. De obicei nu mancam fructe la micul dejun, insa corpul va digera mai intai continutul de zahar ce hraneste sistemul nervos.

Cei care au tensiunea ridicata vor putea inceta sa ia medicamentele dupa cateva saptamani, desigur cu acordul prealabil al medicului.

In timpul dietei este esential sa beti multe lichide (in principal apa si ceaiuri de plante). Doza mai mare de lichide va va oferi sanse de a curata corpul de reziduurile nedigerate.

Numarul kilogramelor pe care le veti pierde depinde de cate kilograme aveati in plus la inceputul dietei. Asta inseamna ca cei care aveau un surplus mai mare vor pierde mai rapid kilogramele.

Pierde kilogramele in plus pentru copilul tau - afla de ce

Dacă esti părinte - vrei să iti vezi copilul (copiii) crescând dar nu numai atât. Vrei să ii vezi la casa lor, vrei să iti plimbi nepotii in parc, vrei să le fii alături cât de mult se poate. Pentru că nu exista bucurie mai mare decat de a te bucura de zâmbetul lor.
Din pacate, un stil de viata stresat, o alimentatie haotica sau pur si simplu ingnorantă, fac ca niste kilograme in plus sa atarne greu pe cantar. Din pacate, cu kilogralele in plus vin si multe riscuri de sanatate pentru tine.

Pierde kilogramele in plus pentru a fi cât mai mult alături de copilul/copiii tău/tai. Iată de ce merită să faci asta.

Diete ... o listă in care iti poti găsi propria dieta. Tu pe care o alegi?

Condimentele şi ceaiul , ajutor la slăbit?
Cura de slabire cu boabe de orez 
Dieta South Beach
Dieta Montignac - principii de baza
Slabire rapida prin electrostimulare!
Dieta Montignac - faza I
Dieta Montignac - faza II
Dieta Daneza
Greseli frecvente in cura de slabire
Lichidele care produc kilograme in plus
Dieta Sonoma
Dieta Grupei Sanguine AB 
Dieta Grupei Sanguine 0 
Dieta Grupei Sanguine A 
Dieta Grupei Sanguine B 
Cele mai bune bauturi dietetice care mentin greutatea si sanatatea
Dieta cu sirop de artar si lamaie
Secretele dietei – impartasite de starurile de la Hollywood
20 de alimente care te ajuta sa slabesti
Dieta celor 7 zile
10 riscuri ale dietelor 
Noul plan al dietei Atkins 
Inceputul primei faze ale dietei ATKINS: Inductia
Meniu pentru dieta Atkins
Dieta cu grapefruit
Dieta macrobiotica
Mituri false despre diete
Alungati grasimea cu ajutorul dietei Viking
Cele 7 surse de proteine in dieta vegana
Un mar pe zi poate ajuta la combaterea obezitatii
Cura de slabire si detoxificare cu sucul verde stralucitor
Slabiti cu otet de mere, miere si ceai verde
Dieta de 7 zile pentru un abdomen plat
Rodiile - un aliat in curele de slabire
Cat reprezinta 200 de calorii – in farfurii de mancare
Top 10 remedii naturale care ard grasimile
11 alimente care ajuta la pierderea in greutate
Arde din calorii in timp ce faci curatenie!
Dieta Easy-Fast, 6 kg in 2 saptamani
Fructoza promoveaza cresterea in greutate
Dieta cu lamaie

 Forumuri si grupuri de suport pentru cele care vor sa slabeasca: 

 Femina Intim ...
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

Autor: Desprecopii.com (c) Toate drepturile rezervate, 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII