Am plecat singură la maternitate să nasc o bebelină de 3800 grame - nașterea prin cezariană la Giulești

Am plecat singura la maternitate sa nasc o bebelina de 3800 grame - nasterea prin cezariana la Giulesti

Am plecat singură la maternitate să nasc o bebelină de 3800 grame - nașterea prin cezariană la Giulești

Bună dragi mămici, va voi relata strict experiența mea de naștere, pentru că fiecare suntem diferite, din fericire ☺️.

Inițial am fost programată pe 8 martie să nasc dar s-a decis pe 3 martie prin cezariană la maternitatea Giulești București, la 38.5 săptămâni deoarece fetița mea stătea bine mersi la căldurică încă neîntoarsă in pozitia de naștere.

Vei citi:
Am plecat singura sa nasc
O blondina din 2 părinți sateni😂
Atașarea la sân a fost dificilă
Sentimentul de singurătate a fost cumplit
Nașterea la Maternitatea Giulesti – Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - alte experiente povestite de mămici

nasterea prin cezariana

Am plecat singura la spital pentru a naste

Bună dragi mămici, va voi relata strict experiența mea de naștere, pentru că fiecare suntem diferite, din fericire ☺️.

Inițial am fost programată pe 8 martie să nasc dar s-a decis pe 3 martie prin cezariană la maternitatea Giulești București, la 38.5 săptămâni deoarece fetița mea stătea bine mersi la căldurică încă neîntoarsă in pozitia de naștere. Am mers singură la spital pentru că încă era pandemie in 3 martie 2022, dimineața. Mi-am lăsat geaca la vestiar și am plecat cu bagajul spre primele verificări înainte de a intra la terapie intensivă. Tot personalul a fost super amabil și răbdător cu toată lumea ce a fost cu mine in salon.

O blondina din 2 părinți sateni😂

La 17. 30 am intrat în sala de operații, mi-a făcut anestezista injecția in coloană care în mod surprinzător nu mă duruse deloc, mi-a cerut o alta asistenta telefonul pentru a-i face câteva poze la naștere, apoi a venit super doctorita care mi-a urmărit sarcina și mi-a adus pe lume o superbă fetiță de 3.800 kg și 55 cm, o blondina din 2 părinți sateni😂.

Deși mi s-a spus sa nu plâng, când i-am auzit glasul m-a inundat un râu de lacrimi știind că gata, am reușit împreună până aici. Adio burtă mare, deplasare ca pinguinul, urmează o viață de fericire ☺️.

Mi-a adus-o la cap, am pupat-o de câteva ori apoi au luat-o la curățat și pe mine la cusut. Psihic eram pregătită că mă va durea toată partea de jos dar m-am panicat că nu puteam mișca picioarele, însă după câteva ore mă puteam întoarce de pe o parte pe alta, cu greutate dar anestezia dispărea, și începeau zecile de calmante, mana dreaptă era vânătă pentru că venele nu erau vizibile, dar muream de nerăbdare să o văd...

Atașarea la sân a fost dificilă

Abia a doua zi am putut urca sa ne vedem odoarele, cu dureri cumplite de burtă dar prima dată când am luat-o în brațe și am pupat-o au dispărut în mod magic orice dureri... Atașarea la sân a fost dificilă pentru că îmi dăduse sângele din prima zi de atașare și nici asistentele nu te ajutau prea mult, daca am ceva să mă plâng e atitudinea delăsătoare a asistentelor de la neonatologie, le înțeleg, sunt multi copii, ele puține, dar mi-au făcut insuportabila experiența în spital după naștere.

Sentimentul de singurătate a fost cumplit

Durerile operației cu durerile până în interior de la atașare erau groaznice și cred că undeva au lucrat și psihic pentru că nu curgea laptele acela prețios de la început și mă temeam că nici acasă nu voi reuși mai bine, iar cum a fost cu pandemia unde nu aveai voie vizite, sentimentul de singurătate și de vreau acasă a fost cumplit.

Au trecut zilele foarte greu dar evoluam bine amândouă așa că am fost externate, revederea cu tăticul mi-a dat încredere dar pentru că a trebuit să se ducă la muncă am rămas doar noi, și a început panica, ii era foame, avea colici deja, așa că am apelat la cutia de lapte praf cumpărată de urgență și cred că undeva am greșit dar a trebuit să o fac pentru binele ei.

Dacă aș mai face un copil as mai naște la Giulești, dar as ruga o mămica sa stea alaturi de mine să mă ajute cu alăptatul și cu primele zile când ai atâta nevoie de un om alaturi cu experiență.

Autor - Daniela, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nașterea la Maternitatea Giulesti – Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu - alte experiente povestite de mămici

Am născut natural la maternitatea Dr. Prof Panait Sârbu Giulesti: a fost o durere mare dar când l-am vazut pe bebe am uitat de ea - experienta mea
Am născut la Maternitatea Giulesti prin cezariană un bebe cu o malformație la rinichi. Asistente, fiți mai empatice cu mamele care tocmai au nascut - experiența mea
Nașterea la București: Am născut natural la Maternitatea Giulești și am avut o experiență minunată
Am născut natural, la Maternitatea Giulești, ca la privat
Am nascut la Maternitatea Giulesti. Da, se poate sa ai o experienta minunata la un spital de stat- jurnal de mami de bebe scump

ALTE EXPERIENTE DE LA NASTEREA IN BUCURESTI AICI

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Daniela, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII