Am născut la Maternitatea Giulesti prin cezariană un bebe cu o malformație la rinichi. Asistente, fiți mai empatice cu mamele care tocmai au nascut - experiența mea

Am nascut la Maternitatea Giulesti prin cezariana un bebe cu o malformatie la rinichi. Asistente, fiti mai empatice cu mamele care tocmai au nascut - experienta mea

Am născut la Maternitatea Giulesti prin cezariană un bebe cu o malformație la rinichi. Asistente, fiți mai empatice cu mamele care tocmai au nascut - experiența mea

Întreaga perioadă a sarcinii a fost una dificila... știam de la morfologia doi că am un bebe cu o malformație la rinichi (Bebe avea hidronefroză grad IV ), care din păcate tot creșterea, de la 28 de săptămâni am rămas fără lichid și mă așteptam oricând la marele moment, care mă rugam sa fie tot mai târziu.

Aveam 38 de săptămâni, am mers la spital, unde a durat o veșnicie sa ne interneze, dar știam că în curând îl voi vedea. Ajunsă la ati, schimbata și toate cele mi-au spus sa predau telefonul și să mă urc pe scaun, zis și făcut. 5 minute mai târziu eram in sala de operații, am făcut cezariana deoarece neavând lichid nu avem cum sa nasc natural ... - iata experienta nasterii prin cezariana la Maternitatea Giulesti.

Vei citi:
Neavând lichid nu avem cum sa nasc natural
La ora 12.25 micul Luca a sosit
Am născut la maternitatea Giulești cu domnul dr. Tarek
Bebe avea hidronefroză grad IV
Fiti mai empatice cu mamele care tocmai au nascut!
Nasterea la Bucuresti - alte experiente povestite de mamici

 

nasterea prin cezariana

Întreaga perioadă a sarcinii a fost una dificila... știam de la morfologia doi că am un bebe cu o malformație la rinichi, care din păcate tot creșterea, de la 28 de săptămâni am rămas fără lichid și mă așteptam oricând la marele moment, care mă rugam sa fie tot mai târziu.

Neavând lichid nu avem cum sa nasc natural

Iată că la controlul din 01.02.2022 dl doctor îmi spune: gata sâmbătă este marele moment.

Aveam 38 de săptămâni, am mers la spital, unde a durat o veșnicie sa ne interneze, dar știam că în curând îl voi vedea. Ajunsă la ati, schimbata și toate cele mi-au spus sa predau telefonul și să mă urc pe scaun, zis și făcut. 5 minute mai târziu eram in sala de operații, am făcut cezariana deoarece neavând lichid nu avem cum sa nasc natural. Anestezia foarte ok, m-am mișcat dar nu a fost nicio problema, doamna anestezist a stat cu mine de mana întreaga operatie m-a mângâiat pe cap și i-a făcut poze celui mic.

La ora 12.25 micul Luca a sosit

...puțin speriata deoarece nu a plâns m-am panicat și am început să întreb de ce nu se aude ...au durat câteva secunde și acesta a început să plângă. A fost curățat de medicul neonatolog și adus sa îl văd în următoarele minute - nu pot descrie acest sentiment in cuvinte. Operația cât și recuperarea au fost cele mai ușoare lucruri.

Am născut la maternitatea Giulești cu domnul dr. Tarek

...cu care as mai repeta fara doar și poate experiența. Asistentele și infirmierele au fost ok, mă refer la cele de la ati. Am ajuns in salon a doua zi dimineața și am mers la bebe, de aici a inceput o perioada foarte stresanta, bebe avea ochii lipiți, le rugam să îl curețe și tot așa îl găseam de fiecare data, m-am chinuit foarte mult sa îl atașez la san, le spuneam asistentelor sa ma ajute dar mai mult îl chinuiau pe cel mic, el nu reușea să sugă in niciun fel - cauza fiind un torticolis nedescoperit la timp.

Bebe avea hidronefroză grad IV

Am vorbit cu medicul neonatolog care mi-a spus că Luca este sănătos nu are nicio problema. Le-am rugat sa ii facă eco la rinichi sa vedem daca are malformația despre care stiam, mi-au spus că nu au medic pentru așa ceva.

În următorul interval de alăptare când am mers la cel mic i se făcea eco, doctora care i-a efectuat avea rezidenți lângă ea și se mira de problema celui mic, eu când am auzit gravitatea situației m-am pierdut in totalitate... Mi s-a comunicat diagnosticul hidronefroză grad IV și am fost externată după 48 de ore de la naștere.

Fiti mai empatice cu mamele care tocmai au nascut!

Prin urmare medicul cu care am născut are fără doar și poate nota 10, medicul neonatolog și cel care i-a făcut eco au nota 5 deoarece nu au demonstrat empatie pentru o femeie lăuză, asistentele nota 5 deoarece puteau să aibă mai multă grijă de cel mic sa nu stea numai cu ochii lipiți și să sară puțin mai mult în ajutor in ceea ce privește alăptarea - acesta a fost cazul meu.

Recomandarea mea este ca acești medici sa dea dovada de empatie, o femeie după ce naște vrea să își apare puiul bine, dar când primește veștile acestea la câteva ore după naștere trebuie sa fie prezentate cu delicatețe. Acum bebe are 6 luni, malformația la rinichi a ajuns gradul 1, din păcate nu a fost alăptat niciodată pentru că eu am pierdut laptele după aflarea veștii in maternitate.

Va pupam!!!

Autor - Daniela, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Nasterea la Bucuresti - alte experiente povestite de mamici

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Polizu a fost cu muuuulte emoții dar a meritat - experienta mea

Nașterea la Medlife: de frica unei cezariene am incercat toate metodele de declanșare a nașterii - experiența mea

Nașterea prin cezariană la Maternitatea Giulesti din Bucuresti: m-aș mai intoarce acolo și la al doilea copil - iată experiența mea

Am născut prin cezariană la Maternitatea Polizu, cu un medic foarte calm și empatic - experienta mea

Am nascut la prin cezariana la Maternitatea Giulești. Bebelusilor li se ofera lapte praf si eu nu am fost de acord cu asta - experienta mea

Nasterea la Filantropia: Am nascut la 37 de saptamani prin cezariana si e o decizie pe care nu o regret - experienta mea

Nașterea de urgență la maternitatea Bucur a fost o experiență pozitivă - tot personalul a fost de nota 10

►► NASTEREA IN BUCURESTI - EXPERIENTELE MAMICILOR

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Daniela, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII