Brosa de par – un accesoriu glamour pentru Revelionul 2012

Brosa de par pentru Revelionul 2012

Brosa de par pentru Revelionul 2012

  • Brosa este un obiect care a stat multa vreme in umbra celorlalte accesorii utilizate de stilisti in crearea tinutelor perfecte. Considerata adesea demodata sau, in orice caz, potrivita doar doamnelor care au trecut de o anumita varsta, brosa nu s-a bucurat intotdeauna de o reputatie stralucita, desi poate fi unul dintre cele mai stralucitoare accesorii ale unei tinute de zi sau de seara.

Brosa este un obiect care a stat multa vreme in umbra celorlalte accesorii utilizate de stilisti in crearea tinutelor perfecte. Considerata adesea demodata sau, in orice caz, potrivita doar doamnelor care au trecut de o anumita varsta, brosa nu s-a bucurat intotdeauna de o reputatie stralucita, desi poate fi unul dintre cele mai stralucitoare accesorii ale unei tinute de zi sau de seara. In plus, brosele pot fi purtate in nenumarate moduri, schimband uneori radical aerul unei tinute vestimentare.
 
In 2011, brosele au iesit la lumina reflectoarelor, designerii demonstrand ca stiu sa se foloseasca de elemente clasice nu doar in crearea tinutelor retro, ci si in inventarea unor lookuri glamour inovatoare, dar pastrand, paradoxal, un aer  vintage . Transformarea broselor din bijuterii purtate pe haine in accesorii pentru par este una dintre tendintele acestui final de an. De la simpla accesorizare a unei berete sau de la prinderea aparent neglijenta a unei brose supradimensionate intr-o coafura de zi, banalul accesoriu a devenit o modalitate preferata a stilistilor de a pune in valoare o coafura demna de covorul rosu. De aceea, daca vreti sa iesiti in evidenta si sa fiti stralucitoare, la propriu si la figurat, nimic nu pare sa fie mai nimerit pentru seara de Revelion decat o brosa asortata cu stil unei coafuri elegante.

Desigur, fiecare isi poate asorta dupa bunul plac brosa de par cu tinuta. Daca aveti insa dubii in privinta alegerii pe care trebuie sa o faceti, atunci inspirati-va din alegerile reusite facute de divele hollywoodiene pentru aparitiile pe covorul rosu, cu diverse ocazii.

Brosa prinsa intr-un coc da un aer sic unei coafuri care, altfel, ar putea parea prea sofisticata. Fie ca este pusa pe o parte, fie ca este prinsa la spate, brosa prinsa intr-un coc va da un aer special coafurii din noaptea de Revelion. Daca optati pentru un coc voluminos, alegeti brose de dimensiuni mici, care sa puna discret in evidenta coafura. De un efect deosebit sunt brosele inguste si lungi, in forma de spirala, prinse pe o parte.

O alta varianta, daca alegeti o coafura mai soft, fara coc, este sa prindeti brosa in par pe o parte, creand iluzia ca ea tine coafura. Alegeti, in acest caz, brose de dimensiuni mari, care sa iasa in evidenta.

Indiferent de optiune, brosa ar trebui sa se asorteze cu restul bijuteriilor pe care le veti purta. Aveti grija insa de dozarea accesoriilor! Daca optati pentru o brosa mare, atunci renuntati la cercei sau purtati cercei minusculi si un colier asortat cu brosa. Iar daca nu aveti inca brosa potrivita pentru coafura asupra careia v-ati decis pentru petrecerea dintre ani, nu ezitati sa vizitati magazinele specializate in accesorii pentru mirese, pentru a o gasi.

Cosmetice facute in casa din ingrediente naturale
Mastile cu argila - tratamente eficiente pentru tenspecialistul raspunde
Crema antirid care face minuni
Retete pentru balsam de buze
Cum ne preparam mastile de fata?
Tratamente naturiste impotriva caderii parului
Fabricati-va propriul sampon de casa!
Fixativ de par - ieftin si bun
Cum ne ingrijim parul in mod natural?
Prepararea gelului de dus acasa
Retete pentru parfumuri folosind uleiuri esentiale
Fabricati-va propriul dezinfectant!
Lupta natural impotriva celulitei
Masca de miere pentru tratarea acneei

Mai cititi cu capul limpede:

Ghidul frumusetii peste 40 de ani
Efectele colagenului asupra pielii
Frumusete la 40 de ani - un ghid cu sfaturi esentiale
Reinventati-va machiajul!
Coafura  in centrul atentiei
Luptati cu ridurile!
Zambetul  secretul frumusetii eterne
Botoxul invins de veninul de sarpe  ultima inovatie pentru combaterea ridurilor
Buzele ne fac sa aratam mai tinere

Forumuri recomandate

Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

<< Discutii generale
In discutii generale puteti posta orice doriti!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII