Fusta asimetrica – putina indrazneala in monotonia iernii

Fusta asimetrica – putina indrazneala

Fusta asimetrica – putina indrazneala

  • E drept ca numai iarna nu e asta, cu zapada putina sau aproape deloc prin unele locuri, cu cer mohorat si temperaturi destul de ridicate… Insa daca in ceea ce priveste meteorologia monotonia e la ea acasa si nu prea putem schimba mare lucru, in materie de vestimentatie sta in putinta noastra sa mai invioram putin sezonul.

E drept ca numai iarna nu e asta, cu zapada putina sau aproape deloc prin unele locuri, cu cer mohorat si temperaturi destul de ridicate& Insa daca in ceea ce priveste meteorologia monotonia e la ea acasa si nu prea putem schimba mare lucru, in materie de vestimentatie sta in putinta noastra sa mai invioram putin sezonul. Fusta asimetrica este o propunere pe care designerii ne-au facut-o inca din toamna. Nu foarte multe supereve au luat-o insa in serios. Totusi, poate fi un element vestimentar foarte sic, daca o asortam cu niste botine sau cizmulite sexy.

Ideea de asimetrie, in cazul fustelor, duce cu gandul mai ales la acele colturi mai lungi, atarnand pe o parte a fustei. Pentru inceputul acestui an, fusta asimetrica are insa un nou design, fiind mai scurta in fata si mai lunga in spate, avand practic aspectul unei minitrene urbane.

Ideea nu e chiar noua. In 2009, colectia creata de Olivier Theyskens pentru Nina Ricci continea cateva rochii cu aceasta croiala, cu diferenta ca trena era mult mai lunga si mai vaporoasa. De aceea probabil ca modelele nu au supravietuit decat pe covorul rosu, nefiind deloc practice pentru un look casual.

In 2012, fusta asimetrica revine insa intr-un nou concept. Combinatia de materiale mate, compacte, cu cele transparente, precum si croiala osciland intre stilul sport si cel urban ii dau un aer modern si hibrid. Asimetriile sunt preluate in unele colectii si in designul mantourilor, care se asorteaza astfel cu fustele.

Intalnite in colectii de renume precum Givenchy sau Alexander Wang, fustele asimetrice au convins rapid si firmele care produc haine in serie. Asa se face ca de ceva timp au devenit vedetele rafturilor de la Zara.

Cu aerul lor minimalist, sic, fustele asimetrice in varianta 2012 inlocuiesc cu succes fustele mini. Atentie insa la proportii! Evitati diferentele prea mari intre lungimea din fata si cea din spate, pentru ca riscati sa stricati efectul de ansamblu.

Mai cititi:

Coafuri si accesorii la moda
Cate ceasuri purtam 2010?
6 motive pentru a evita un pistol pentru piercing
Coafurile toamnei 2008
Ochelari de soare pentru vara 2009
Ce coafuri se poarta in 2009?
Cum ne coafam in 2011?
Coafuri de primavara
Ceasul  un accesoriu important
Cele mai frumoase tunsori bob de pe covorul rosu
Tatuajele si body piercingul
Extensii de par natural LIEN STYLE

Trup frumos
 Binkini  inventia care promite un fund de invidiat
Ce fac daca unghiile mele au devenit urate?specialistul raspunde
Vergeturile si tratamentul lor
Cremele autobronzante, mereu cu culoarea verii
Slabeste si rasfata-te iarna asta cu ciocolata si scortisoara!
Extensiile de par
Lupta natural impotriva celulitei
Trucuri pentru a manca mai putin
Frumusetea XXL invinge prejudecatile designerilor
Exista crema anticelulitica ideala?
Somnul si kilogramele in plus
Sportul da un sentiment de satietate
Ingrijirea pielii: ingrediente benefice si ingrediente nocive

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII