10 moduri creative de a folosi lămâia

10 moduri creative de a folosi lamaia

10 moduri creative de a folosi lămâia

Nu trebuie sa aruncati bani pe produse chimice toxice pentru a va curata casa, trata o raceala, sau rasfata pielea. Sucul de lamaie este o alternativa simpla, naturala, care poate inlocui nenumarate sticle cu produse chimice... scumpe.

Nu trebuie sa aruncati bani pe produse chimice toxice pentru a va curata casa, trata o raceala, sau rasfata pielea

Sucul de lamaie este o alternativa simpla, naturala, care poate inlocui nenumarate sticle cu produse chimice .. scumpe.

1. Lamaia elimina grasimea

Un amestec de apa si suc de lamaie este suficient de puternic pentru a curata grasimea asezata pe aparatele de bucatarie si urmele de pe dulapuri.

2. Lamaia este un dezinfectat si dezodorizant 

Este frigiderul sau placa de tocat alimente cu adevarat curata? Suprafetele unde pregatiti mancarea trebuie sa fie foarte curate, mai ales in cazul in care nu doriti sa utilizati substante chimice toxice. Sucul de lamaie este excelent pentru dezinfectarea acestor suprafete, eliminand de asemenea, petele si mirosurile neplacute.

3. Lamaia reduce tusea

Se amesteca o parte de miere bruta cu o cantitate egala de suc de lamaie. Acest amestec amelioreaza tusea si durerea in gat.

4. Lamaia este buna pentru digestie

Sucul proaspat de lamaie in apa poate ajuta la digestia din timpul meselor. Este, de asemenea, o modalitate foarte buna de a va hidrata dimineata.

5. Lamaia tonifica pielea

Utilizati un disc demachiant pentru a aplica un strat subtire de suc de lamaie diluat pe piele. Se lasa sa stea timp de zece minute si apoi se clateste cu apa rece. Sucul de lamaie va exfolia pielea in mod natural, si poate estompla petele intunecate si cicatricile.

6. Lamaia lasa paharele super curate 

Sucul de lamaie este ceea ce aveti nevoie pentru a da stralucire sticlei. Puteti folosi o parte suc de lamaie la zece parti apa - pentru stralucirea ferestrelor.

7. Lamaia ajuta la infrumusetarea mainilor

Sucul de lamaie este excelent pentru indepartarea petelor si a mirosurilor neplacute ramase pe maini. Frecati mainile usor cu suc de lamaie folosind un burete, apoi clatiti si hidratati ca de obicei. Mainile se vor simti curate, fine si dezinfectate.

8. Lamaia si stralucirea aparatelor

O pasta simpla de sare de masa si suc de lamaie poate face aparatele de cupru, crom si alama sa straluceasca din nou. Aplicati amestecul, lasati-l sa stea timp de zece minute, apoi clatiti cu apa calda si stergeti.

9. Lamaia si suvitele blonde

Produsele chimice utilizate pentru a oferi parului suvite blonde pot fi extrem de toxice. Incercati sucul de lamaie pe cateva suvite de par inainte de a iesi in soare. Ca bonus, clatirea parului cu suc de lamaie este indicat pentru parul gras si ofera o stralucire incredibila podoabei capilare.

10. Lamaia curata si toaleta

Produsele de curatare pentru toaleta sunt dure si inutile. Un amestec de praf de borax si suc de lamaie va lasa toaleta curata, va indeparta mirosurile urate si o va dezinfecta.

 

 9 alimente care contin ingrediente toxice si trebuie evitate

In rafturile magazinelor exista multe alimente care contin otravuri pentru sanatatea copiilor si adultilor. Ai grija ce cumperi pentru ca de asta depinde sanatatea familiei tale. Schimba alimentele comerciale ce contin ingrediente de groaza, legate de riscurile grave de sanatate, cu produse gustoase, sanatoase si fara aditivi. Iata 10 sfaturi despre 9 alimente pe care trebuie sa le eviti.

Daca te intereseaza un stil de viata sanatos mai citeste:

7 Alimente pe care inima ta le uraste
10 aditivi alimentari care trebuie evitati
5 alimente pe care nu ar trebui sa le consumi niciodata inainte de a merge la culcare
Substantele cancerigene descoperite in plastic cauzeaza obezitatea!
20 dintre cele mai nesanatoase mancaruri din lume

E-urile din alimente - Lista neagra a substantelor chimice care otravesc alimentele

autor: Desprecopii, Toate drepturile rezervate Desprecopii.com  (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII