10 trucuri de frumusețe pentru mămici in criza de timp

10 trucuri de frumusete pentru mamici in criza de timp

10 trucuri de frumusețe pentru mămici in criza de timp

Cand esti mamica, timpul trece cu alta viteza. Si esti atat de ocupata incat te intrebi ce faceai toata ziua, inainte de a avea copii...

Mamicile de bebelusi si copilasi se confrunta cu o criza dramatica de timp astfel incat ritualurile de frumusete trec pe o prioritate redusa - tocmai din cauza lipsei de timp.

Asta nu trebuie sa ne impiedice totusi sa fim frumoase in fiecare clipa! Si nu e nevoie sa asteptam pensia ca sa ne facem timp pentru noi...Iata 10 trucuri de frumusete pentru mamici in criza de timp.

Cel mai rapid mod de a-ti usca unghiile

- Dupa ce ai terminat de dat ultimul strat de oja, misca-ti mainile in aer timp de 2 minute, apoi scufunda-le intr-un bol cu apa foarte rece timp de alte 3 minute. Functioneaza si daca le tii sub jetul de apa rece de la chiuveta sau daca le usuci cu uscatorul de par, dat pe aer rece.

Cel mai rapid mod de a face sa dispara roseata din obraji

- Pune-ti o compresa cu apa rece la baza gatului, astfel incat sa iti scada temperatura corpului. Vasele de sange vor reveni la aspectul normal, iar terminatiile nervoase vor amorti. Daca nu ai la dispozitie comprese, atunci pulverizeaza din abundenta apa rece pe fata.

Cel mai rapid mod de a-ti decongestiona ochii

- Inveleste o punga de legume congelate intr-un servetel si tine-o pe ochi timp de 10 minute. Frigul stimuleaza circulatia sangvina sub ochi, ceea ce face ca retentia de lichide sa scada. Daca iti este teama de senzatia de frig, atunci foloseste o manusa de toaleta imbibata in ceai de musetel rece, care are virtuti antiinflamatorii.

Pentru a preveni congestionarea ochilor dupa o seara in care ai consumat alcool sau alimente foarte sarate, bea multe lichide inainte de culcare.

Cea mai buna metoda de a scapa de iritatia post-epilare

- Aplica o crema cu hidrocortizon 1%. Aceasta permite calmarea inflamatiilor si atenueaza roseata de dupa epilare. Evita sa te epilezi in timpul perioadei de menstruatie si in urmatoarele 3 zile dupa ce aceasta s-a terminat, deoarece pielea este mult mai sensibila.

Cea mai rapida metoda de a repara o unghie rupta

- Lipeste peste portiunea rupta o bucatica dintr-un saculet de ceai cu ajutorul unui gel de fixare a unghiilor false, preseaza putin zona, apoi da cu 2 straturi de oja si unul de lac incolor.

Citeste si Esti mami de bebelus? Iata ce riscuri aduc unghiile false - daca ai

Cel mai rapid mod de a uniformiza un bronz neuniform

- Bandajeaza zona in care diferenta se vede cel mai bine cu o bucata de bumbac muiata in suc de lamaie. Acidul citric actioneaza ca un exfoliant natural si lumineaza foarte repede pielea. O alta optiune este sa umezesti zona respectiva si sa o masezi cu bicarbonat de sodiu. Dupa ce ai terminat procedura, maseaza o zona mai mare cu un amestec obtinut din autobronzant si crema hidratanta.

Cel mai bun mod de a ascunde o tunsoare nereusita

- Se poate intampla oricui, nu-i o tragedie. Pana vei reusi sa ajungi din nou la coafor, iata cel mai simplu mod de a-ti masca frizura nereusita - spala-te pe cap imediat ce ai iesit de la coafor si revino, pe cat posibil, la coafura ta obisnuita. Foloseste in plus mai multe accesorii de par (clame, bentite etc.). Si nu uita sa-ti schimbi coaforul data viitoare!

Cel mai rapid mod de a-ti usca parul

- Preseaza-ti parul cu un prosop uscat, apoi aplica imediat mousse, care va impiedica absorbtia apei in fire. Apleaca-te apoi cu capul in jos si usuca partea inferioara a podoabei capilare. Dupa aceea foloseste o perie pentru a-ti usca si partea superioara. Aceasta tehnica te va ajuta sa economisesti mai bine de o treime din timpul pe care il aloci in mod obisnuit uscarii parului.

Cel mai eficient mod de a-ti ascunde firele albe

- Daca ai multe fire albe, atunci este cazul sa apelezi la o vopsea de par adecvata, dar daca, in schimb, ai doar cateva suvite albe, le poti ascunde foarte usor cu ajutorul rimelului. Daca suvitele sunt mai groase, atunci foloseste o spuma pentru volum pentru a imprasita firele astfel incat sa devina imperceptibile pe fundalul podoabei capilare si trece-ti usor rimelul prin par. 

Citeste si

Ridurile tineretii si prevenirea lor

8 masti cu miere pentru tratarea acneei

3 moduri de a scapa de riduri si cicatrici

5 moduri naturale de a trata porii infundati

Cele mai bune remedii naturale pentru rozacee

Secretul pentru un ten odihnit, in fiecare dimineata

5 secrete despre un ten perfect - aflate de la dermatologi si pe care trebuie sa le stii

Crema de fata anti-imbatranire preparata in casa

Secrete de Refresh pentru un ten obosit

 

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII