Secretul pentru un ten odihnit, in fiecare dimineata

Secretul pentru un ten odihnit, in fiecare dimineata

Secretul pentru un ten odihnit, in fiecare dimineata

  • De multe ori ma gandesc ca femeile din ziua de azi sunt cu adevarat norocoase. Cerul este limita pentru ce putem face: suntem femei de cariera, mame si sotii. Daca eram in epoca medievala as fi insistat sa particip la turnir, sa ma lupt de la egal la egal cu barbatii. De ce sa fim mai prejos?

Secretul pentru un ten odihnit, in fiecare dimineata

De multe ori ma gandesc ca femeile din ziua de azi sunt cu adevarat norocoase. Cerul este limita pentru ce putem face: suntem femei de cariera, mame si sotii. Daca eram in epoca medievala as fi insistat sa particip la turnir, sa ma lupt de la egal la egal cu barbatii. De ce sa fim mai prejos? Glumesc…ar fi cam mult chiar si pentru mine!  Dar probabil ca acesta este elanul tineretii, am doar 25 de ani si cred ca pot face orice. Uneori simt ca nu-mi ajunge timpul, ca as putea sa fac inca multe lucruri, ca mai am multa energie si ca este o risipa sa merg la culcare la ora zece.

Imi place sa am o viata activa, am multe hobby-uri, ies in oras cu prietenii, imi plac noptile in care uit sa inchid o carte pe care o odor sau noptile de maratoane cu serialele mele preferate. Insa, in ultimul timp, am observant ca tot elanul acesta al meu o ia inaintea fizicului meu. Mai precis, tenul meu care resimte din plin lipsa somnului. Dar care este solutia? Pentru ca a merge la culcare mai devreme, nu este o optiune pentru mine.

O prietena, care are 30 de ani si este proaspata mamica, mi-a recomandat crema Vichy - Idealia Skin Sleep. Pe ea a ajutat-o foarte mult sa isi pastreze aspectul tenului, desi are multe nopti albe in palmares, si am spus ca trebuie sa o incerc si eu.

Mi-a placut inca de la prima aplicare. Este usoara, avand o textura de gel-balsam si simti pielea hidratata instantaneu. Cum mie imi place ca totul sa se petreaca repede, mi-am spus ca este perfecta pentru mine. In plus, dupa cateva saptamani, am observat ca tenul meu si-a recapatat stralucirea si pare cu adevarat odihnit. Se pare ca Idealia Skin Sleep lucreaza pentru mine in timp ce dorm: recreeaza efectele de reparare ale somnului si astfel, ma trezesc cu tenul proaspat si tonifiat. Vichy Idealia Skin Sleep este aliatul meu de incredere in timpul “turnirului” meu de fiecare zi.

 Idealia Skin Sleep este un “gel-balsam reparator de noapte ce reproduce efectele unui somn odihnitor asupra pielii”

· Se gaseste pentru a fi achizitionat in farmacii
· Contine ingrediente active precum: acid hialuronic (hidratant), cafeina(decongestionant) si complex de uleiuri reparatoare si regenerante (vitamina B3, extract de sambure de caisa)
· Este dedicat tuturor tipurilor de ten, chiar si cel sensibil

Forum recomandat:
 
/Images/intim.jpgFemina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

autor: desprecopii.com  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII