Secrete de frumusete de la staruri

Secrete de frumusete de la staruri

Secrete de frumusete de la staruri

  • Supereva vă oferă o revistă a revistelor internaţionale. Săptămâna aceasta, ediţia britanică a revistei Glamour vă împărtăşeşte secretele frumusetii starurilor: câteva trucuri pentru a fi mai frumoase şi mai luminoase chiar şi în zilele cenuşii de iarnă...

Când frumoasele vremii îţi împărtăşesc secretele lor, ştii că e cazul să le urmezi sfatul.

Le-am întrebat pe câteva dintre cele mai frumoase femei pe care le cunoaştem care sunt trucurile lor secrete, sfaturi pe care le-au urmat ani de zile indiferent de tendinţele modei. Ne aşteptam la ritualuri complicate sau la produse foarte scumpe. Deşi aceste femei au acces la cei mai buni stilişti şi specialişti în frumuseţe, multe urmează sfaturile unor persoane foarte apropiate: sfaturile mamelor lor.

Katie Holmes: “Mama mi-a spus să nu mă tem de farduri. Oricine arată mai bine cu puţin fard.”

Gucci Westman: - make-up artist şi Director artistic Lancome: “Sora bunicii mele, Mamie mi-a spus să fiu atentă la ce săpun folosesc pentru faţă. În fiecare zi mă spăl cu puţină apă şi pielea mea nu e niciodată uscată.”

Olivia Chantecaille: - director de creaţie pentru cosmeticele Chantecaille “am fost sfătuită să aleg întotdeauna fondul de ten la lumina zilei. Doar aşa poţi găsi nuanţa care se potriveşte cu adevărat pentru pielea ta. Lumina soarelui acţionează ca un ser al adevărului”

Angie Curdash director Relaţii Publice la Gina Shoes: Două lucruri au funcţionat întotdeauna pentru mine: bea doi litri de apă pe zi şi foloseşte Estee Lauder Advance Night Repair

Vaishaly Patel creatoarea gamei pentru îngrijirea pielii Vaishaly: “Mama mea nu folosea decât loţiuni pentru copii şi cremă Ponds şi îşi masa întotdeauna pielea. Ea mi-a spus să nu folosesc prea multe crème pentru faţă şi în fiecare seară să îmi masez faţa înainte de a merge la culcare. Mi-a spus că aşa voi rămâne tânără şi nu voi avea probleme cu tenul. A fost filosofia mea de viaţă şi sunt dovada vie că funcţionează.”

Carol Shaw: fondatoarea companiei Lorac Cosmetics: “Cindy Crawford mi-a sugerat să folosesc un fard de pleoape strălucitor pe post de anticearcăn. Reflectă lumina şi asta mai estompează umbrele de sub ochi şi luminează toată faţa.”

Bobby Brown Make up artist şi fondatoarea propriei game de cosmetice şi produse pentru îngrijirea pielii: La începutul carierei mele, actriţa Lauren Hutton mi-a dat două sfaturi cu adevărat preţioase: degetele sunt beţişoare cosmetice foarte bune pentru a aplica fondul de ten şi anticearcănul şi pentru a combina diverse nuanţe de ruj. Pentru a obţine un look cât mai natural, trebuie să foloseşti culori potrivite tenului tău

Penelope Cruz, actriţă- Un păr frumos şi strălucitor te va face să te simţi cu adevărat frumoasă. Secretul e să nu-l speli prea des. De 2 ori pe săptămână e de-ajuns.

Sam Briant consultant Boots: niciodată să nu folosiţi un ruj mai pal pentru a pune în evidenţă un ten bronzat.

Rebecca Morrice Williams fondatoarea liniei de cosmetice Becca  Nu mai folosiţi creme autobronzante. Simiţiţi-vă bine cu culoarea pielii dumneavoastră. Folosiţi culori calde care să compenseze un ten palid. Veţi arăta mult mai proaspete.

Sharon Dorram Krause, hair-stylist: Trish McEvoy Make-up artist m-a sfătuit să evit soarele, să nu îmi pun tot timpul mâna pe fată şi să beau multă apă. Acum mi se spune deseori că arăt mai tânără decât sunt.

Liz Earle fondatoarea liniei de cosmetice Liz Earle Naturally Active : Folosiţi o bucăţică de muselină în loc de un tampon obişnuit de vată atunci când vă curăţaţi faţa. Va acţiona ca un exfoliator şi va dubla acţiunea demachiantului. Nu veţi mai avea nevoie de loţiune de purificare.

Janet Jackson, cântăreţa: Există un săpun pe bază de ulei vegetal numit Castile, pe care atât mama mea cât şi bunica mea l-au folosit. Amândouă aveau un ten de invidiat. Acest săpun nu are coloranţi şi nici parfum şi există de când lumea.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII